- 4 Ocak 2014
- 488
- 17
- 98
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #59.001
malesef canim ikinci ogretim olmann en kotu yani bu sanirim diyette cok zorlaniyorumCanım senin menünde gayet güzel bence. Senin tek negatif durumun derslerinin aksam saatlernde olması bence :/
Çok yediğini düşünüyorsun ama senin menülerin hep gözüme kuş kadar gözüküyor benim.Menün gayet güzel bence tatlılardan uzak durmaya devam et gayet iyi gidiyorsun.
Bu ara bu tatli istegim cok fena ya bazen dur diyemiyorum kendimebu menü için mi hayıflanıyorsun gayet hafif. sporda var daha ne olsun canım ya...tarçın şeker isteğini bastırırmış tarçınlı süt içmen isabet olmuş.
Canim ben begendim menunu afiyet olsun yag olmadan gitsin insallah :) sporunda guzelgünaydın kızlar... dün menümü yazamadım ordan başlıyorum :
sabah. 1 kase müsli sütle
öğle : 1 kk kaşar peyniri, 1 dilim pide ekmeği
ara:3 kuru kayısı
akşam: yeşil salata, 2 tavuk baget ızgara, 2 kaşık yoğurt
ara: 1 dilim ananas,çeyrek kadar heralde muz
su 2 lt kadar spor 3 mil leslie 60 mekik, yeşil çay 2 kupa
anansın ödem attıgnı duymuştum aslında kabugunu kaynatıp suyunu içmek lazımmış ......
sabah sabah köfteyi nasıl yedin kız:)
bide yumurtayla tavugu aynı anda nasıl yedin:) menün bana biraz düzensiz geldi sanki
kepekli undan pizza bol sebzeli denenbilir aslında........
Canim sabahi hafif atlattigin icin bir sorun olmayabilir ama bende emin degilim :/bugünki menümde
sabah kornflks + süt
arada yanımda 2 kuru kayısı gwetirdim
öğlen mercimek çorba içicem
akşamda mercimekli bulgur pilavı yapasım var bşilemedim:) akşam için ağır bi tercih olurmu? yanında yoğurta ?
Kızlar hiç keyfim yokYarın regl olcam ondanmıdır ,hava kapalı sağnak yağmur yağıp duruyor ondanmıdır bilmem.Evi temizmem lazım canım hiiç istemiyor Rüyamda çat kapı misafir geliyor valla takıntı yaptım Biraz gaza ihtiyacım var :18:
yağ yakmaya yardımcı diye biliyorum bende ananası... lif oranı yüksek diye tercih ettim aslında... canım sen nerelerdeydin hiç cevapta vermedin ?
menünü hiç beğenmedim:))))Kizlar oncelikle herkesden ozur dilerim menulere bakamadm cok yorgunum ve acayip uykum var ama yarin sabah hepsini okucam soz veriyorum :)
Menumu yaziyim
Sabah yok
Ara 1 bardak sut 3 findik
Oglen pirinc lapasi 1 kasik yoğurtla
Ara 1 elma
Aksam okulda oldugum icin ciss oldu biraz ama 1 paket eti form biskuvi 2 adet sakli köy biskuvi 1 tane tutku arkadas verdi bide israr ettiler 1 adet probis (400 500 kalori )
Ara 1 portakal
Spor yok su 2 bucuk olmustur heralde bu arada sabah kahvalti olmamasinn nedeni gec kalkmisim ondan
aslında klabalık gibi görünüyo ama kalorisiz şeyler ben beğendim turpu bende alcam diyetime artık:)) iyi geldi aklıma ara öğün olabilir üstüne tuzla:)bu da benim dolu dolu menücüğüm
5 MART
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
2 dilim etimek
1kk peynir
1 çay bardağı süt
1 tutam maydonoz,nane
ARA
1 elma
ÖĞLEN
1 tabak çorba
ARA
Bir avuç çağla
2 kuru kayısı,1 incir (yürüyüş öncesi enerji olsun diye)
AKŞAM
1 kase pırasa
5 kaşık yoğurt
1 tane turp
3 lt su
100 mekik
8km yürüyüş
başarılı bi menüSelam kızlar,
Fırsat bulmuşken menümü yazayım hemen.
Sabah;
1 haslanmış yumurta (yakında gıdaklıcam)
2 dlm kpk ekmek
1 kk peynr
Domates
Biber
Ara;
4-5 kücük parca kurutulmus elma
öğle;
4 kaşık müsli sütle
Akşam;
Fırında balık
Salata
1 dlm kpk ekmek
Ara;
1 portakal
2 lt su, leslie 2 mil
tamam buldum kızlar
buarda benim canım sıkkın
okadar dikkate diyorum ve sporda yapıorum pek oynama yok
hayalkırıklığı yaşamk istemiyorum
napsam vücucm direniyor
yardım edin bana
Karamsar değilim canım biraz takıntılı bir tipim sadece :))neden hayata bu kadar karamsar bakıyosunki?
reglolman demek hamile olmadığını gösterir tabi bekek istemiyosan:) (sterisini atarsın üstnden vücudun tazelenir:) vede ödem atarsın)
havanın kapalı olması mükemmel bişey:) perdelerini sonuna kadar açarsın camın yanına geçip bitki çayını yudumlarken kitap oursun o arada pıt pıt diye damlalar camı tıkırdatır:))))
ev temizliğinin canı cehenneme:)))) yapınca bitiyomu sanki çoğalıyor aksine:))) benim eve şu anda gelsen aklını oynatabilirsin:)))) ama çok mutluyum ilham gelince temizliycem:) ve istemediğim bişeyi yapmadığım için çok mutluyum evi teöizleyincede kendime ödül vercem:)))
hayata güzel bak o kapalı yağmurlu günde içinde kuşlar klelebekler çırpınır:)))
menünü hiç beğenmedim:))))
aslında klabalık gibi görünüyo ama kalorisiz şeyler ben beğendim turpu bende alcam diyetime artık:)) iyi geldi aklıma ara öğün olabilir üstüne tuzla:)
ved eçağlayı görmedim sanma canım çekti hamile gibi ayol
teşekkür ederim beğenmene sevindim. umarım dediğin gibi az kalorili oluyordur. turpu seviyorum bende limon ve tuzla harika oluyor. çağlayı okulda çocuklar getiriyor. normal şartlarda bir avuç kesmezdi ama artık aza kanaat etmeyi öğreniyoz. iyiki hamile değilsin yoksa bu vebali taşıyamazdım :))
Selam kızlar,
Fırsat bulmuşken menümü yazayım hemen.
Sabah;
1 haslanmış yumurta (yakında gıdaklıcam)
2 dlm kpk ekmek
1 kk peynr
Domates
Biber
Ara;
4-5 kücük parca kurutulmus elma
öğle;
4 kaşık müsli sütle
Akşam;
Fırında balık
Salata
1 dlm kpk ekmek
Ara;
1 portakal
2 lt su, leslie 2 mil
Ah ah mihriciğim yemek yapmaya üşenen biri olsaydım tombiş olurmuydum bu kadar acabaBana karalı diyene bakın sende en az benim kadar karalı ilerliyorsun hedefine Ben henüz spor modunada giremedim onuda ekleyebilsem süper olucak ama bu aralar pek bi isteksizim herşeye karşı
bu akşam mercimekli bulgur pilavını baptım:)
bi kaze yedim yanınada yoğurt vede bol koccccaman bi kase salatayla
bu salata çokf fena bişey yahu
bide ıspanak salatası tarifi bilen varmı onuda denemek istiyorum:)
herkese kocaman günaydın kızlar.
iş yerinde zar zor nete girebiliyorum yerimde oturamıyorum:)
evedede netle ilgili problem yaşıyorum net paketimi değiştircem ama taahütüm var onu bekliyorum
açılmasını beklerken sayfanının gına geliyor artık.....
günaydın kızlar tartı öncesi son sabahımız...hadi bakalım kaçamaksız bir gün olsun hepimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?