Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım senin menünde gayet güzel bence. Senin tek negatif durumun derslerinin aksam saatlernde olması bence :/
malesef canim ikinci ogretim olmann en kotu yani bu sanirim diyette cok zorlaniyorum

Çok yediğini düşünüyorsun ama senin menülerin hep gözüme kuş kadar gözüküyor benim.Menün gayet güzel bence tatlılardan uzak durmaya devam et gayet iyi gidiyorsun.

Canm cogu kisiye gore fazla gibi geliyor bana bu ara kilo da verwmiyorum moralim bozuluyor sanirim
bu menü için mi hayıflanıyorsun gayet hafif. sporda var daha ne olsun canım ya...tarçın şeker isteğini bastırırmış tarçınlı süt içmen isabet olmuş.
Bu ara bu tatli istegim cok fena ya bazen dur diyemiyorum kendime
Canim ben begendim menunu afiyet olsun yag olmadan gitsin insallah :) sporunda guzel

Canim bunca zamandir ilk soran sen oldun :) hemen anlatiyorum aslinda hic oyle yemiyordum ama bu hafta ananem geldi yanima ben erken kalkinca musli yedim ilk gun arsindan o uyandi bende kahvalti ettim diyemedim ben ogle yemegi yicem die kofte falan yaptim yanina da nugget o da yumerta kaynatti kahvalti yapiyoruz die eee boyle olunca beni hergun kahvaltida kofte yiyorum sandi ve sonraki kahvaltilarin hepsinde yapti malesef bende sesimi cikarmadim D
Canim sabahi hafif atlattigin icin bir sorun olmayabilir ama bende emin degilim :/

Kizlar oncelikle herkesden ozur dilerim menulere bakamadm cok yorgunum ve acayip uykum var ama yarin sabah hepsini okucam soz veriyorum :)

Menumu yaziyim

Sabah yok
Ara 1 bardak sut 3 findik
Oglen pirinc lapasi 1 kasik yoğurtla
Ara 1 elma
Aksam okulda oldugum icin ciss oldu biraz ama 1 paket eti form biskuvi 2 adet sakli köy biskuvi 1 tane tutku arkadas verdi bide israr ettiler 1 adet probis (400 500 kalori )
Ara 1 portakal

Spor yok su 2 bucuk olmustur heralde bu arada sabah kahvalti olmamasinn nedeni gec kalkmisim ondan

neden hayata bu kadar karamsar bakıyosunki?

reglolman demek hamile olmadığını gösterir tabi bekek istemiyosan:) (sterisini atarsın üstnden vücudun tazelenir:) vede ödem atarsın)

havanın kapalı olması mükemmel bişey:) perdelerini sonuna kadar açarsın camın yanına geçip bitki çayını yudumlarken kitap oursun o arada pıt pıt diye damlalar camı tıkırdatır:))))

ev temizliğinin canı cehenneme:)))) yapınca bitiyomu sanki çoğalıyor aksine:))) benim eve şu anda gelsen aklını oynatabilirsin:)))) ama çok mutluyum ilham gelince temizliycem:) ve istemediğim bişeyi yapmadığım için çok mutluyum evi teöizleyincede kendime ödül vercem:)))

hayata güzel bak o kapalı yağmurlu günde içinde kuşlar klelebekler çırpınır:)))

yağ yakmaya yardımcı diye biliyorum bende ananası... lif oranı yüksek diye tercih ettim aslında... canım sen nerelerdeydin hiç cevapta vermedin ?

iş yerinde zar zor nete girebiliyorum yerimde oturamıyorum:)
evedede netle ilgili problem yaşıyorum net paketimi değiştircem ama taahütüm var onu bekliyorum

açılmasını beklerken sayfanının gına geliyor artık.....

menünü hiç beğenmedim:))))
aslında klabalık gibi görünüyo ama kalorisiz şeyler ben beğendim turpu bende alcam diyetime artık:)) iyi geldi aklıma ara öğün olabilir üstüne tuzla:)
ved eçağlayı görmedim sanma canım çekti hamile gibi ayol

başarılı bi menü

bu akşam mercimekli bulgur pilavını baptım:)

bi kaze yedim yanınada yoğurt vede bol koccccaman bi kase salatayla

bu salata çokf fena bişey yahu

bide ıspanak salatası tarifi bilen varmı onuda denemek istiyorum:)

tamam buldum kızlar
buarda benim canım sıkkın
okadar dikkate diyorum ve sporda yapıorum pek oynama yok
hayalkırıklığı yaşamk istemiyorum
napsam vücucm direniyor
yardım edin bana

o zman vücudunu şaşırtman gerek 2 günlük bi detoks programı denesen
yada 3 günlük bi protein programı denesen olurmu?

yadqa vücudu karbonhidratla şaşrıt diycem ama o biraz riskli:)))

eğer imkanın varsa saunaya girsen
bide şey duymuştum keselenirsen şayet dolaşımın hızlanır kan akışı hızlı olduğu için metabolizmanda hılanabilir denenbilir yani

bide normalde yaptığın sporu aartırsan ne bilim aklıma başka bişe gelmedi benim:)

naber hatunlar.
menumu yazayim.disari ciktik gec geldik bisiler yazmaya firsatim.olmadi.
sabah
1 kase light sutle nesfit
ogle
3 adet cherry domates.
yarim salatalik
3 yesil zeytin
bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir.
yarim kibrit kutusu helva.
1 haslanmisc yumurta
ve kucuk bir dilim dunku kepekli pizzam

aksam
boyuari cok kucuk 4 kofte
4 kasik kadar salata.
kucuk kase yogurt

spor yapamadim.

Karamsar değilim canım biraz takıntılı bir tipim sadece :))

Ahaha evli değilim ben regl olmam demek benim için regl sancısı demek sadece acile gidip iğne yaptırıyorum dayanamazsam.Biraz tırsıyorum bu yüzden :18:

Ah ah o yağmur keyfi nerde tatlım benim gördüğüm tek pencere bilgisayar penceresi haftanın 7 günü çalışıyorum ben.Home ofis işi ama genede başımı kaşıycak vaktim olmuyor.Yarın yardımcım işe başlıycak inşallah biraz nefes alacak vakit bulabilirim sayesinde.
Ev temizliği deyip geçme ortalık dağılınca içim sıkılıyor temizlesem içim açılcak karamsar havam dağılcak valla

rakibem bugünkü menünede bayıldım özellikle akşam menülerini ne güzel yapıyorsun. buram buram sağlık kokuyor.bir dahaki haftaya bende salatayla balık,tavuk,köfte koyacamm akşam menüsüne. senle diğer rakibem usagisandan kopye çekip :)) yemek var diye bir daha onlarla uğraşmıyorum ama vücudumu şaşırtmak için 1 hafta bende deneyeyim.
emin adımlarla ilerliyorsun yolun açık olsun rakibem

Son düzenleme:

aslında yürüyüş ruh halinede iyi gelir yapabilsen. ben bazen işten kızgın geldiğimde yürümenin faydasını görüyorum alıp götürüyor,rahatlatıyor. senin durumun hem adet olunca karnım ağrıcak diye takıyorsun ondan sanırım bi de adet öncesi ilginç duygusal durumlar oluyor onunda etkisi var,kapalı hava da tuzu biberi olmuş. geçecek inşallah canım ya. ev temiz olmadığında bende tedirgin olurum seni anlıyorum

oh oh afiyet olsun. mercimekli bulgur pilavını bende çok severim sanki kokusu ta buraya kadar geldi :)

anladım canım inşallah düzelir de rahat edersin... benim 2 ay internetim yoktu bir ara delirecektim

günaydın kızlar tartı öncesi son sabahımız...hadi bakalım kaçamaksız bir gün olsun hepimize...

Gunaydin takimimin guzel insanlari :))
Evet bugun tartidan onceki son gun ve arkadaslarim beni maklubeye cagiriyorlar gitsemmi gitmesemmi karar veremedim :/ netten baktigima gore baya kalorili biseye benziyor :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…