- 4 Ocak 2014
- 488
- 17
- 98
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #59.141
haklısın canım ya.... hepimiz verdik gibi 2 kişi kaldı gelisinler görücez sonucuaysesu ya baktım da canım şimdi o başka bir yere yazmış birdaha da uğramamamış... bugün ayrıldı yazsam mı karar veremedim kuralları bilmeden bi sinirle çıkıyorum dedi ama 5 yıl yarışamıyor tekrar takımlarda( yanlış hatırlamıyorsam bakmadım ) herkese yaptığımız gibi 1 hafta daha beklesek daha iyi olacak gibi...
***9.TAKIM 351.ETAP***
stubbornn(71.2/0/0/%0)
ddanes(56.5/56.2/0.3/%0.53)
kalinkaselin(74/74.0/0/%0)
kahvelikitap(74,5/73/1.5/%2.01)
aysesu(63.2/0/0/%0)
jeof(62.4/61.3/1.1/%1.76)
dilemna(55.6/0/0/%0) kendi isteğiyle ayrıldı
mihrimah01(88.9/87.3/1.6/%1.80)
sismanne(83.9/83/0,9/%1,07)
usagisan(85/84/1/%1.17)
mnisa(108.1/0/0/%0)
9.TAKIM ORTALAMASI %0
ben bu hafta regl oldum hiç kilo vermemeişim 1 gram bile((((
üzgünüm kızlar((((((
mesaj sayımda 13 bugünü saymazsam:) ilk sarı katı ben yedims anırım:))))
Aa elime bi kızılcık sopası alıp eski usul dövmek geldi içimden seni mihriKızım 1.6 kilo vermişsin borumu bence gayet güzel keyfini çıkarmalısın Bu kilo seni hem takım birinci yapar hemde dereceye sokar Ben sadece 1 kilo verebildim birazdan listeye ekliycem bayrağımı sana devrettim hadi biraz gülümse artık
hala en iyi yüzde sende canım dereceye girecegine eminm lütfen üzülme cok iyi kilo vermişsin
yok canım usağısan monti takılıyor e biraz birbirinizi takip ediyorsunuz ya ordan listelerde benziyor... bende montimsi diyeti yapıcam artık
***9.TAKIM 351.ETAP***
stubbornn(71.2/0/0/%0)
ddanes(56.5/56.2/0.3/%0.53)
kalinkaselin(74/0/0/%0)
kahvelikitap(74,5/73/1.5/%2.01)
aysesu(63.2/0/0/%0)
jeof(62.4/61.3/1.1/%1.76)
dilemna(55.6/0/0/%0) kendi isteğiyle ayrıldı
mihrimah01(88.9/87.3/1.6/%1.80)
sismanne(83.9/0/0/%0)
usagisan(85/84/1/%1.17)
mnisa(108.1/0/0/%0)
9.TAKIM ORTALAMASI %0
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hay maşallah ne diyelim kimse onlar tebrik ederim ayrica olsun canim o kadar onemli degl takim olarak gireriz belki bizim icin onemli olan azda olsa hepimizin kilolarindan kurtulmasi ve hepimiz vermisiz bi cok sevindirici derecede kısmet artik :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben çok mutlu oldum bu hafta çoğunluk kilo vermeyi başarmışöncelikli olan takımımız :)
Canim uzulme oluyor arada haftaya odemlerini attinmi ohh mis :)ben bu hafta regl oldum hiç kilo vermemeişim 1 gram bile((((
üzgünüm kızlar((((((
Evet canim regl sonnu iyi oldu gecen hafta verememistm malum hep rgl haftam 1 ve ustu veriyorum annemde hep regl ol ozmn dio bunyemi dayanirkahveli coşmuşsun bu hafta:)))))))))
Kesinlikle canmöncelikli olan takımımız :)
ama sabah ilk haftaki kilomdan çıkarıp 2.4 bulmuştum ya o zaman çok feci mutlu olmuştum sonra öyle olmadığını görünce bir garip oldum.okuldaki ilk dersim fora gitti bu yüzden. ilk baştan 1.6 diye görseydim sorun olmazdı da sevincim yarım kaldı ya ondan üzüldüm rakibem. yoksa halime şükür tabi
senide tebrik ediyorum regl olmana rağmen vermişsin hadi bakalım yarışa devam :))
Çok sevindim tatlım.70 lerden hemencecik bi daha geri dönmemek üzere kurtulursun inşallahmrb citir adaylari.
ben geldim
cok mutlu olmasam da bugun eksi gordugum icin.mutluyum
1 kg vermisim. pes etmicem.bu hafta hersey cok daha guzel olycak.
vucudum alisiyo yavastan. bi 6 li rakamlara geldifimde dahada motivevolucam. cok az kaldi. bu hafta kaclara inicem bakalim.
Çok sevindim tatlım.70 lerden hemencecik bi daha geri dönmemek üzere kurtulursun inşallah
Hani şu bi gün patates bi gün sebze bi gün meyve vs diye giden diyetemi.Çok sıkıcı o yapabilecekmisin :26:Bence dirençli değil vücudun 1 kilo vermişsin güzel bir sonuç.amin canim insallah. az ama sevindim yinede. yarin 5 te 5 e basliyorum insakkah. su direnci kirabilecekmiyim bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?