- 5 Şubat 2014
- 1.821
- 30
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #59.161
Evet bende tartıda 2.4 görsem heralde çok sevinirdim.Ama yavaş ve emin adımlarla ilerleyelim dersin sen hep bu yüzden hesap hatası yapmışımdiip gülüp geçmek lazım böyle şeylere.
Evet bu sabah oldum bakalım haftaya nasıl etki edicek.Nerdeyse bir ay olcak başlayalı diyete ay sonu itibariyle aylık hedefimi tutturursam ne mutlu bana
son hali bu kızlar 3 kişiyi eksiltip hesaplasak 1.26 yapıyordu... işte böyle etkiliyor takımı ayrılan yada kararsız olanlar... usağısan yüzdelerde hata vardı düzelttim canım küsürlere biraz dikkat edelim...***9.TAKIM 351.ETAP***
stubbornn(71.2/70.2/1/%1.40)
ddanes(56.5/56.2/0.3/%0.53)
kalinkaselin(74/74/0/%0) kilosu sabit
kahvelikitap(74,5/73/1.5/%2.01)
aysesu(63.2/0/0/%0)kendi isteğiyle ayrıldı bildirimde bulunmadı
jeof(62.4/61.3/1.1/%1.76)
dilemna(55.6/0/0/%0) kendi isteğiyle ayrıldı bildirime bulunmadı
mihrimah01(88.9/87.3/1.6/%1.80)
sismanne(83.9/83/0,9/%1,07)
usagisan(85/84/1/%1.18)
mnisa(108.1/0/0/%0) bildirimde bulunmadı
9.TAKIM ORTALAMASI %0.89
Ben çok mutlu oldum bu hafta çoğunluk kilo vermeyi başarmışDereceye girermiyiz bilmem ama takımımız gitgide çıtırlığa doğru yelken açmış durumda - de giden takımlarda oluyor
aylık hedefini ne olarak belirledin rakibem? geçti gitti zaten ama ilk ders saati resmen şokla geçti. bende normalde hiç telefonla girmezdim kilolarınızı çok merak ettim girdim çocuklar konuyu okurken sonrası malum.
evet ya cidden pazartesi tam 1 ayımızı tamamlıyoruz çok şükür.hep böyle şaşmadan devam ederiz inşallah. valla azmime katkından dolayı sana müteşekkirim rakibem sağolasın. iyi ki varsın :))
Ayda 6 kg olarak belirledim canım.Ama en az 4 en çokta 8 olarak düşündüm.Her zaman aynı rakamı tutturamayabiliriz nede olsa bünyemiz ne diyosa o.Ama her ay en az 4 vermek için çabalayıp durucamSende iyiki varsın tatlım hele o salata yoğurtlu akşam menülerin ve 8-10 km yürüyüşlerin yokmu bana yemeeeee diye bağırıyor resmen
son hali bu kızlar 3 kişiyi eksiltip hesaplasak 1.26 yapıyordu... işte böyle etkiliyor takımı ayrılan yada kararsız olanlar... usağısan yüzdelerde hata vardı düzelttim canım küsürlere biraz dikkat edelim...
Banamı öyle geliyor yoksa bu yüzdeyle bile birinci konumundayız ? (Tamam canım dikkat ederim yuvarlanması gerektiğini bilmiyordum sayının öğrenmiş oldum.)
ayda 8 olsa var ya sevinç çığlıkları atarız de mi. düşünmek bile heyecanlandırdı.
benide hep senin kuş kadarcık menülerin durduruyor emin ol.
canım zaten güzel veriyorsunuzüstelik sağlıklı veriyoruz saçma sapan destek ürünlere ihtiyaç duymadan... bende kendime 2 kilo hedefi koysam aylık en mantıklısı olur heralde... metabolizma hızını falan hesapladım biyerde aylık 1000 kalori alırsam ancak 3 kilo veriyorum... e benim menüler en iyi haliyle 1200 kalori ve hesapladığım siteyle birebir doğru orantılı gidiyor kilo kaybım... az olsun kalıcı olsun derken bunalmaya başladım bu ara çok zor ya... bu hafta bozmamam lazım hiç diyeti..
ajanlık yaptım geldim kızlar heyecana gerek yok dimi... 1. 4 takım görünüyor üşenmedim yüzdelerini bile hesapladımbiz bu 2. lik 3. lük işini sevdik zaten iyi böyle
Hani şu bi gün patates bi gün sebze bi gün meyve vs diye giden diyetemi.Çok sıkıcı o yapabilecekmisin :26:Bence dirençli değil vücudun 1 kilo vermişsin güzel bir sonuç.
ben atarim valla. ama bu hafta bidaha gun gun tartilmicam.supriz olsunayda 8 olsa var ya sevinç çığlıkları atarız de mi. düşünmek bile heyecanlandırdı.
benide hep senin kuş kadarcık menülerin durduruyor emin ol.
herkes vermis aslinda izne ayrilanlarmi etkiliyor. kizlar haftaya daha cok calisalim.ajanlık yaptım geldim kızlar heyecana gerek yok dimi... 1. 4 takım görünüyor üşenmedim yüzdelerini bile hesapladımbiz bu 2. lik 3. lük işini sevdik zaten iyi böyle
bi deniyeyim gercekten olemi verilior dedim kendimcede karar da vermedim henuz. ahh bi 2 berebildem
ben atarim valla. ama bu hafta bidaha gun gun tartilmicam.supriz olsun
herkes vermis aslinda izne ayrilanlarmi etkiliyor. kizlar haftaya daha cok calisalim.
Bu arada eliptik geldi. Kurduk. Manyak bişey. ilk gün 4. Kademe de 10 dk dayanabildim. Kanter icinde kaldım :/
Cok zor. Bakalım bi faydasını görecek myz önümüzdeki haftalarda? :)
gün gün tartılmak takıntı yapar ya... stres de kilo vermeyi olumsuz etkiler. dilemna da o yüzden ayrıldı kafaya çok taktığından. haftada bir çok heyecanlı oluyor ben bugün heyecandan titredim resmen.besmeleyle çıktım basküle :))
ha hay 1. olduktebrikler kızlar sonunda 1. liği de aldık
ha hay 1. olduktebrikler kızlar sonunda 1. liği de aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?