Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben oyle oldum bu hafta o yuzden hic tartilmiyacagim. benim face de de bi grubum var. bo ozaman bide cuma tartilirim. stresten yedim.kendimi bu hafta.

ben keske hergün bir kere tartılsam oda yeter sabah uyanınca aksam yatmadan tartılıyorum tam takıntı yaptım bir hafta bekleyememki =)

1.lik bayrağı bizim yaşasın. el ele hep beraber başardık bunu hepimizi canı gönülden tebrik ediyorum.birlikte daha nice başarıların altına imza atmak dileğiyle

gelsin kupalar gitsin kilolar.:76:

ben keske hergün bir kere tartılsam oda yeter sabah uyanınca aksam yatmadan tartılıyorum tam takıntı yaptım bir hafta bekleyememki =)

kızlar yapmayın lütfen vahim durumdasınız ha... hem akşam hem sabah ne bu? yazık etmeyin kendinize ya. buna hangi psikoloji dayanır.

kızlar yapmayın lütfen vahim durumdasınız ha... hem akşam hem sabah ne bu? yazık etmeyin kendinize ya. buna hangi psikoloji dayanır.

mihrimah vallahi elimde diil koridora koydum baskülü işe giderken işten gelince vs abartıyorum biliyorum ama sanırım böyle daha mutluyum bir hafta bekleyebilecegmi hiç sanmıyorum=(

mihrimah vallahi elimde diil koridora koydum baskülü işe giderken işten gelince vs abartıyorum biliyorum ama sanırım böyle daha mutluyum bir hafta bekleyebilecegmi hiç sanmıyorum=(

koyduğun yer sıkıntılı canım. her halükarda göreceğin bir noktada. 1 hafta beklemesende bari 3 günde filan tartıl yorma zihnini,ruhunu bu kadar. olduğu kadar,olmadığı kader. yıpratma kendini hiçbir şey sağlığından daha değerli değil.

ve..geldik bugünde zurnanın zırt dediği yere.
bugünüde kazasız ,belasız ,kaçamaksız nihayetlendirdik çok şükür.

işte bu da benim bugünkü menüm:92:

SABAH
1 portakal
1 havuç

ARA
1 elma

ÖĞLEN
1 kase çorba

ARA
1 avuç çerez

AKŞAM
1 bardak ayran
Salata

3 lt su
125 mekik
10 km yürüyüş

mihri süper ötesi ne yapmışsın sen maşallah maşallah cok cok az yemişsin mükemmel spor kızlar biz böyle devam edersek kimseye bırakmayız birinciligi

bende bu günkü menümü yazıp günü kapatayım

SABAH
1 kase müsli yarım yağlı sütle

ARA
1 sade türk kahvesi minicik lokumla
ÖĞLEN
tavuk şiş (tamamını yemedim bikac tane alıp bıraktım) salata ayran

ARA
yok

AKŞAM
1 tabak patlıcan yemeği 1 kase yoğurt 2 tane tuzlu kurabiye
1 lt su
spor yine yok

müsli de ne karar verdin canım değiştirdin mi ? menü güzel de akşam kurabiyeler cıss olmuş... öğlen tavuk şişini doya doya yeseydin canım ekmekte yememişsin ki bişey olmazdı

aman da maşallah hep böyle gitsin... sen iyice alıştın heralde kriz falan gelmiyor arada...

güzel menü bence seninkide hafif olmuş daha ne olsun. su da gelişme var 1 lt olmuş ha gayret...

aman da maşallah hep böyle gitsin... sen iyice alıştın heralde kriz falan gelmiyor arada...

gelmez mi... geliyor ama el mahkum sabretmeye çalışıyorum. biraz daha geçsinde haftada bir gün,bir öğün istediğimi yiyeceğim. yani kaçamak günü yapacam ki gözüm doysun.

e bende menümü yazayım...

sabah: 1 kase müsli yağsız sütle

öğle: 1 tabak mantarlı tavuk, yarım kase yoğurt, 1 dilim ekmek

akşam: 2 köfte, koca bir tabak yoğurtlu brokoli, gereksiz yere 2 kaşık pilav( e çöpe gitmesin mantığı yine) 1 dilim ekmek

spor leslie 3 mil+ 60 mekik su 2 lt yeşil çay 2 kupa

gelmez mi... geliyor ama el mahkum sabretmeye çalışıyorum. biraz daha geçsinde haftada bir gün,bir öğün istediğimi yiyeceğim. yani kaçamak günü yapacam ki gözüm doysun.

canım çok düzenli gidiyorsun bozma bence... kaçamak gününden ziyade kaçamak öğünü ya bence... çoğu diyetisyen fazla kilona göre haftada 3 öğüne kadar izin veriyor kaçamaklara... 1 güne yüklemektense bölersen diğer öğünde telafi şansın olur...

olsun canım menün güzel iki kasık pilavdan bişe olmaz hem 60 mekikle canlarına okumuşsun =)

pilava gelene kadar ki kısım fevkaledenin fevkinde olmuş. ama spor çok iyi.pilavı çoktan silmiş süpürmüştür.
ben artık akşamları eşimden ayrı yemek yiyorum çünkü onunla yerken kontrolü kaybedebiliyorum.

Son düzenleme:
müsli de ne karar verdin canım değiştirdin mi ? menü güzel de akşam kurabiyeler cıss olmuş... öğlen tavuk şişini doya doya yeseydin canım ekmekte yememişsin ki bişey olmazdı

ekmek yememeye alıştım =)müsli eti formun sevmediğim bol üzümlü müslisi ama alıştım=) hem bunu sevmediğim için sanırım yedikten uzun sürede geçse canım bişe istemiyor acıkmıyorum.=)=)

evet haklısın canım.öğün telafi etmeyi iyice öğrenip,sistemi oturtayım ondan sonra. henüz kendime güvenmiyorum ipin ucunu kaçırabilirim. daha vakit var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…