Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yani benim kide buna benzer bir taktik aslında bu gün ara öğün yapmayınca beraber yedik... bende sofraya oturuyorum beraber olsun diye ama ben yemiyorum kızıma yediriyorum... sonra sofrayı kaldırınca mutfakta yiyorum ayrı ara öğün olmayınca acıkmıştım bekleyemedim beraber yerken illa ki ordan burdan kaçıyor işin ucu...

ekmek yememeye alıştım =)müsli eti formun sevmediğim bol üzümlü müslisi ama alıştım=) hem bunu sevmediğim için sanırım yedikten uzun sürede geçse canım bişe istemiyor acıkmıyorum.=)=)

e buda ayrı taktik iyi olmuş biryandan... akşamları ye bari daha iyi olur kriz falanda gelmez...

kızlar ben kilo verene kadar kıyafet almamaya karar vermiştim diyete başlarken. hem ceza hem ödül niyetine... ama şimdide sürekli netten ev eşyaları alıyorum sanırım alışveriş güdülerimi böyle tatmin ediyorum. işin kötü yanı bu sene sonunda tayinci olma durumumuz var nasıl taşınacaksam.

ha hay 1. olduk tebrikler kızlar sonunda 1. liği de aldık
supppeeeerrrrr. coook sevindim.haftaya yine birinciyiz kimseye kaptirmicazzzz.

ben keske hergün bir kere tartılsam oda yeter sabah uyanınca aksam yatmadan tartılıyorum tam takıntı yaptım bir hafta bekleyememki =)
yok yokk ben tartilmica. elimden geleni yaoicam cumaya supriz olsun.

cok hafif igi dayaniosun hele 10 km muthis

guzel canim. pilavvvv yok

be. de menumu yazayim
sabah:
yarim sakatalik
bur kibrit kutusu peynir
1 dilim kepekli ekmek

ogle:
1 kepekli lavas
arasina bol yesillik- sebze
tavuk parcalari
ayran

ara. biraz badem

aksam:
tavuk haslama
salata
meyveli soda kal . 66 hepsinide icmedim

bugun spor yapamicam ama en azindan 100 mekik cekmeden yatmimicam

Adam olmadan önce insan olabilmenin en temel unsurudur kadın. Çoğu zaman değil, her zaman her gözün nuru, hayatın can damarıdır.
Kadınlar İnsanlığın devamı için olmazsa olmazdır. En büyük dertlerin dertlisi, en büyük mutlulukların ardındaki kahramandır.
Kadın, doğası gereği zayıftır; ama acıya en çok o dayanır. Kadının direncini kıran tek şey; hayal ettiği kişinin boş çıkmasıdır. Hiçbir kadının hayali boşa çıkmasın sekiz mart dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun...

günaydın kızlar güzel bir haftasonu geçrimeniz dileklerimle.

herkese günaydın canlar

günaydınlarrrrrrrrr dünya kadınlar gününüz kutlu olsun kızlar.

Kadınım ben..Minicik yüreğinde dünyayı taşıyan,Elleri hamur kokan..Kırılgan, alıngan,Gözyaşları içinde gizli,Biraz çocuk,Biraz anne,Biraz deli..Aşkın her hali,Tutkulu, düşbaz , haylaz bir kadınım ben..İncitmeyin beni..Giydiğim fistanlar bile çiçekli..Bedenimin ne önemi var ki..Benim hazinelerim yüreğimde gizli...

ve nihayet cok merak ettiğim princ lapası diyetine bende başlıyorum bugün .2 günden fazla yapılmamalıymış.2 kilo gidiyormuş tüm ayrıntılarını okudum .bakalım işe yarayacakmı.haftasonunu karla atlatırsam sıkıntı yok.en cok haftasonu yiyorum

aynı şeyi bende yapıyorum kendime ne yiyeceksem tabağıma koyyorum ortadan yemiyorum çünkü ne kadar yediğimi anlamıyorum
ilk oğluşu doyuruyorum o arada reşim yemek yiyo
o yemeğini bitirmeye yakın bende yiyorum kalkıyoruz:)))

neden kendine bişeyalmıyosunki
çanta alabilirsin , ayakkabı alabilirsin, makyaj malzemesi alabilirsin bunlar için kilonun pek önemi yok aslında
ihtiyacın yoksa alma tabiki ama eve boş yere alma yahu evin eksiği bitermi hiç?
kitap al başka bişey al:))

ama her 10 kiloda yada 5 kiloda bir kendine bir ödül al bu çok mıtive ediyo insanı

kızlar dün bi kişisel gelişim kitABI OKUDUM ORDA kilo verme sürecindende bahsediyodu

diyoki gözünüzü kapatın ve çikolalatalı pasta düşünmeyin ne yaparsanız yapın ama çikolatalı pasta düşünmeyin istediğiniz şeyi düşünebilirsiniz ama çikolatalı pasta düşünmek yok!!!!!! şimdi kapatın gözünüzü.

düşündünüzmü? tabikide evet:)

kaıdn bu şöyle AÇIKLIYO beyin önece ne düşünmemesi gerektiğini düşünür
diyete başlayanlar ne yememsi gerektiğini yada ne yemesi gerektiğini düşünür yemeğe odaklanmak çok yanlış

odaklanılması gereken şey istediğiniz bedeni gözünüzde canlandırmak yemeği içmeyi hepsini boşverin karnınızı doyurursunuz zten siz her an hayalinideki bedeni düşünün rejime hatta spora bile başvurmadan kilolarınızın gittiğini göreceksiniz diyo:)))));

tesekkur ederiz canim seninde gunun.kutlu olsun.

basla bakamim.bende ayran detoksu yalicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…