Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

daha uçmaya çook var rakibem. şimdi uçmaya kalksam küt diye yere çakılırım bu ağırlıkla :)
yok canım estağfirullah bayrağı paylaşabilirim sizlerle sorun olmaz. evet gaz verdi cidden inşallah hep böyle götürebiliriz rakibem. olumlu dönüt almak işe yarıyor. bu durumda olmamda katkın çok.

bugün yorgunluktan kimsenin siteye uğrayacak hali kalmadı galiba. bende menümü yazıp çıkayım bari

SABAH
1 domates
1 salatalık
1kk peynir
1 tutam nane
2 dilim etimek

ARA
1 elma

ÖĞLE
1 kase buğday çorbası

ARA
2 kuru incir
1 kuru kayısı

AKŞAM
2 avuç leblebi

3lt su

Son düzenleme:
Buda benim menüm;
Sabah;
2 dilim light ekmek
2 dilim beyaz peynir
1 dilim salam
1 domates
1 yeşil biber

Öğle;
2 dilim salam
1 dilim beyaz peynir
3-5 parça ceviz

Akşam;
Ton balıklı yeşil salata

Spor yok.

Kuzum akşam yemeklerinden tümden vazgeçmiş görüyorum seni.Böyle gidersen yakında o gitmediğin giysi alışverişlerine acilen ihtiyacın olucak Ah ah eskiden bende böyle iradeliydim yaşlı hissetim birden kendimi

selam kızlar çok yoruldum bu gün ve daha evin yarısı bitti.... yarın da devam temizliğe...bende menümü yazıp kaçıyorum iyi geceler herkese...

sabah: 2 dilim tam buğday kızartılmış, 1 yumurtadan yağsız omlet, 5-6 zeytin, domates, 2 kk peynir, çay

öğle: 1 yağsız omlet, 1 kk peynir, 2 dilim tam buğday

ara 1 probiyotik yoğurt

akşam: 1 kocaman tabak yoğurtlu brokoli

su 2 lt spor yok... heralde gece de yapamam bu yorgunlukla...

Wuu menüler yıkılıyor Bu kadar iş yapmışken spordan çok kalori harcadığına eminim

Kızlar bugün hepiniz bayılmıssınız yorgunluktan.. Bende farklı sayılmam.

Menü;

Sabah:
2 dlm kpk ekmek
Bi kac parca sucuk
Domates
2 zaytin
Peynr

Ara;
Yarım armut

öğle;
Menemn
2 dlm kpk ekmek

Aksam;
1 kase yogurt
1 kase corba
Fırında tavuk

ilk defa aksam ekmek yemedm. Bakalım dayanabílcekmiyím.

Bu arada eliptikte hala 10 dk kalabiliyorum. Terden sırılsıklam oluyorum. Umarm faydası oluyordur :/

Bence ekmeksiz çok daha iyi olmuş canım.Doymakta zorlanıyosan yemeklerin miktarını artırırsın gene aynı olur.Tekrik ederim güzel menü olmuş Eliptik bisiklet çok zorlayan bişi yavaş yavaş artırırsın dakikaları vücudu zorlar ilkten.

Son düzenleme:
iyi geceler.b
bende menumu yazayim
sabah
4-5 parca domates
yarim sakataluk
3 yesil zeytin
bir kubrut kutusu oeynur
sucuklu omlet
1 dikim lightcekmek
bir bardak.light sut

ogle
bir kase yogurt

aksam
2 parca izgara tavuk yanunda iki kasik begendi / arkadaslarla disari ciktik en.masum yemekbbu old

spor. 35 dk fitness. oilates
100 mekik

alışveriş yapmaya daha çok var canım. sabırla bekleyecem inşallah. aslında çok iradeli değilim ama ne bileyim öyle yapasım geldi sonra da keşke normal yemek yeseydim dedim. spor yapamadım ya çok kalorili olmasın mantığıyla oldu. dün adetim için maydonoz suyu içmiştim o feci acıktırdı sanki ama dayandım şükür.
yaşlı mı?? hiç duymamış olayım canım. o nasıl söz.
zayıfladıkça daha da gençleşecek ve güzelleşeceğiz biz.

Son düzenleme:
Buda benim menüm;
Sabah;
2 dilim light ekmek
2 dilim beyaz peynir
1 dilim salam
1 domates
1 yeşil biber

Öğle;
2 dilim salam
1 dilim beyaz peynir
3-5 parça ceviz

Akşam;
Ton balıklı yeşil salata

Spor yok.

becerebilirsem,üşenmezsem pazartesiden itibaren bende akşam menüme tavuk,balık ve köfte eklicem salatayla birlikte. sizden kopye çekeceğim :))

menün yıkılıyor rakibem,hayran kaldım. yeni keşif ve denemelerdesin.akşam ekmeği çıkart,sporu artır. oh oh banada örnek olan,artan azmiyle ilerleyen rakibem var

sağlam bir kahvaltı,hafif mi hafif bir öğlen,tüm cısslara rağmen kaçamaksız bir akşam,spor da cabası ee daha ne olsun. tebrikler

yağmurlu bir pazar sabahından herkese günaydın canlar
sağlam bir sabah kahvaltısından sonra işlere kaldığım yerden devam edecem inşallah
eşimi pazara gönderdim taze taze bol yeşillik ve sebze alsın diye. kış bitmeden kış sebzelerinin nimetlerinden faydalanalım ve inşallah bol bol zayıflayalım. az yiyince evdeki malzemeler de geç tükenir oldu. 2 haftada bir pazara gidiyoz artık. ev ekonomisine de katkıda mı bulunuyorum nee
eşimde bana ufak ufak uyum sağlama moduna girdi. yaşasın sağlıklı beslenmek

bugün temizlik yapanlara ve temizliğe kaldığı yerden devam edenlere de tekrar kolay gelsin.ak,pak çiçek gibi,mis gibi olsun evlerimiz.

Son düzenleme:
kızlar günaydın netim yavaş cok sıkıntılı giremeyebilirim.dün aksam hepinizin menülerini okudum cok beğendim .ben paylaşamadım.sabah lapa sonra bolca meyve patlıcan yemeği ekmeksz öyle karman corman bişeyler yaptım =)

ve nihayet işim bitti. yemeğide hallettim mi benden iyisi yok. hafta içi rahat edicem inşallah.
sitede kimsecikler yok yine herkes kabuğuna çekilmiş ya da yarım kalan işleri bitirme telaşında.

ve nihayet işim bitti. yemeğide hallettim mi benden iyisi yok. hafta içi rahat edicem inşallah.
sitede kimsecikler yok yine herkes kabuğuna çekilmiş ya da yarım kalan işleri bitirme telaşında.

yemekte başarıyla halledildi çok şükür. yürüyüşe gitme vakti yaklaşıyor ama hava yağmurlu pöffff '

herkese iyi akşamlar.
yağmur bir ara durdu da yürümeme müsaade etti çok şükür.eve çok yaklaşmıştım ki yeniden başladı.
dünde yorgunluktan yürüyememiştim bugünde yürüyemeseydim vicdan yapardım.
kimsecikler yok bende menümü yazıp çıkıyorum birazdan arkadaşa geçicem daha giremeyebilirim

bu da bugünkü emeğimin ürünü

SABAH
2 kızarmış peynirli yumurta
2 dilim kepek ekmek
7 yeşil zeytin
1 domates
1 salatalık
1 tutam nane

ÖĞLEN
1 kase çorba

ARA
2 kuru kayısı 8 fındık

AKŞAM
1 kase sebze türlüsü (nihayet bitti)
1 kase yoğurt

3 lt su
7 km yürüyüş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…