- 5 Şubat 2014
- 1.821
- 30
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #59.241
kolay gelsin canım bende bugün temizlik yapıyorum gitsin kaloriler
Mihri Bu ne kadar hafif bir menü böyle hafiflikten kuş gibi kanatlanıp uçacak nerdeyseOy oy oy bayrağı kaptım artık size bırakmam diyor resmen menün Nasılsa birinci oldum diyip rehavete kapılmayan dahada gazlanan bir rakibem olduğunu görmek ne mutlu
Kuzum akşam yemeklerinden tümden vazgeçmiş görüyorum seni.Böyle gidersen yakında o gitmediğin giysi alışverişlerine acilen ihtiyacın olucakbugün yorgunluktan kimsenin siteye uğrayacak hali kalmadı galiba. bende menümü yazıp çıkayım bari
SABAH
1 domates
1 salatalık
1kk peynir
1 tutam nane
2 dilim etimek
ARA
1 elma
ÖĞLE
1 kase buğday çorbası
ARA
2 kuru incir
1 kuru kayısı
AKŞAM
2 avuç leblebi
3lt su
selam kızlar çok yoruldum bu gün ve daha evin yarısı bitti.... yarın da devam temizliğe...bende menümü yazıp kaçıyorum iyi geceler herkese...
sabah: 2 dilim tam buğday kızartılmış, 1 yumurtadan yağsız omlet, 5-6 zeytin, domates, 2 kk peynir, çay
öğle: 1 yağsız omlet, 1 kk peynir, 2 dilim tam buğday
ara 1 probiyotik yoğurt
akşam: 1 kocaman tabak yoğurtlu brokoli
su 2 lt spor yok... heralde gece de yapamam bu yorgunlukla...
Kızlar bugün hepiniz bayılmıssınız yorgunluktan.. Bende farklı sayılmam.
Menü;
Sabah:
2 dlm kpk ekmek
Bi kac parca sucuk
Domates
2 zaytin
Peynr
Ara;
Yarım armut
öğle;
Menemn
2 dlm kpk ekmek
Aksam;
1 kase yogurt
1 kase corba
Fırında tavuk
ilk defa aksam ekmek yemedm. Bakalım dayanabílcekmiyím.
Bu arada eliptikte hala 10 dk kalabiliyorum. Terden sırılsıklam oluyorum. Umarm faydası oluyordur :/
Kuzum akşam yemeklerinden tümden vazgeçmiş görüyorum seni.Böyle gidersen yakında o gitmediğin giysi alışverişlerine acilen ihtiyacın olucakAh ah eskiden bende böyle iradeliydim yaşlı hissetim birden kendimi
Buda benim menüm;
Sabah;
2 dilim light ekmek
2 dilim beyaz peynir
1 dilim salam
1 domates
1 yeşil biber
Öğle;
2 dilim salam
1 dilim beyaz peynir
3-5 parça ceviz
Akşam;
Ton balıklı yeşil salata
Spor yok.
menün yıkılıyor rakibem,hayran kaldım. yeni keşif ve denemelerdesin.akşam ekmeği çıkart,sporu artır. oh oh banada örnek olan,artan azmiyle ilerleyen rakibem varKızlar bugün hepiniz bayılmıssınız yorgunluktan.. Bende farklı sayılmam.
Menü;
Sabah:
2 dlm kpk ekmek
Bi kac parca sucuk
Domates
2 zaytin
Peynr
Ara;
Yarım armut
öğle;
Menemn
2 dlm kpk ekmek
Aksam;
1 kase yogurt
1 kase corba
Fırında tavuk
ilk defa aksam ekmek yemedm. Bakalım dayanabílcekmiyím.
Bu arada eliptikte hala 10 dk kalabiliyorum. Terden sırılsıklam oluyorum. Umarm faydası oluyordur :/
iyi geceler.b
bende menumu yazayim
sabah
4-5 parca domates
yarim sakataluk
3 yesil zeytin
bir kubrut kutusu oeynur
sucuklu omlet
1 dikim lightcekmek
bir bardak.light sut
ogle
bir kase yogurt
aksam
2 parca izgara tavuk yanunda iki kasik begendi / arkadaslarla disari ciktik en.masum yemekbbu old
spor. 35 dk fitness. oilates
100 mekik
menün yıkılıyor rakibem,hayran kaldım. yeni keşif ve denemelerdesin.akşam ekmeği çıkart,sporu artır. oh oh banada örnek olan,artan azmiyle ilerleyen rakibem var
ve nihayet işim bitti. yemeğide hallettim mi benden iyisi yok. hafta içi rahat edicem inşallah.
sitede kimsecikler yok yine herkes kabuğuna çekilmiş ya da yarım kalan işleri bitirme telaşında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?