Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Her zaman ki gibi süper menü rakibem. Bu hafta bayrağı yine kapacaksın eminim.

Pazar menüm:
Sabah;
Büyük bir kase yayla çorbası

Öğlen;
1 yeşil elma
Biraz çerez

Akşam;
2 ızgara uskumru
yeşil salata

Spor bugünde yok

canım menün süper sporda süper bayıldım
Pazar menüm:
Sabah;

Öğlen;
1 yeşil elma
Biraz çerez

Akşam;
2 ızgara uskumru
yeşil salata

Spor bugünde yok

cok cok az yemişsin zaten canım ögle yok gbi ara öğün gbi olmuş.cok beğendim .

arkadaşlar bende menümü yazıp çıkayım. sabah ögle birleşik 1 kupa cay bir tam simit. ara iki elma.aksam 1 bardak süt müsli.simit yüzünden vicdan yaptım ama değişik ve özlediğim bişeyi yemek istedim.su 1 litre .spor yok.

sağlam bir kahvaltı,hafif mi hafif bir öğlen,tüm cısslara rağmen kaçamaksız bir akşam,spor da cabası ee daha ne olsun. tebrikler
tesekkuer canim.artik.bol kslorili gunler geride ksld
i insallah.
super menu super spor

Pazar menüm:
Sabah;

Öğlen;
1 yeşil elma
Biraz çerez

Akşam;
2 ızgara uskumru
yeşil salata

Spor bugünde yok
spor da olsa harika olucak

spor da eklesen muthis olur

mrb hanimlar menumu yazayim ben de
sabah:
1 haslanmis yumurta
yarim domates
yarim salatalik
3 yesil zeytin
1 kibrit kutusu oeynir
1 dilim.keoekli ekmek
1 bardak.portakal suyu

ogle:
1 kase yogurt

aksam: kiymali- yumurtali kabak kavurma
1 kasik et sote
1 kase karnibshardan yapilan.kısir

3 km kosu
100 trampolin.ziplama
50 mekik
50 squat. kalca hareketi
50 russian twister. karin bel hareketi
jillian 20 dk seviye 1

dukan.usulu petibor biskuvi yicem ana / sut tozu.yumurta. tatlandirici ile oluo unsuz

Kuzlar kusura bakmayin ya ben odeclerden yogundm bu aralar giremedm aslnda bgn yazicaktim ama uzanirken evime girsiz girmeye kalkti polis falan geldi arkadasa geliyorm derkn yine kaldi bu ara beni mazur gorun olurmu ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çook çookkk geçmiş olsun canım.Nasıl oldu girememiştir inşallah evine

Geçmiş olsun canım. Umarım ciddi bißey yoktur?

Bende menümü yazayım;

Sabah ve öğle;
2 dlm kpk ekmek
1 haslanms yumurta
Yarm domates
Azcık maydanoz
1 kk peynr

Aksm;
1 kase corba
Yarm dlm ekmek
Azcık haslanms tavuk
Salata
Yogurt

Ve maalesef ev yapımı 2 parca kek. Regl olacagım sanırım. Yarın sporla acısını cıkarırım :/

Çook çookkk geçmiş olsun canım.Nasıl oldu girememiştir inşallah evine

Canim saat 7 civarinda uzaniyordum brn lambalarda kapaliydi tabi disardada yagmur yagiyordu allahtan uyaniktim ses falan duydum ama yagmur var ruzgardandr die dusundum benm camin onune de caydanlik koyuyordum hirsz cama vurunca camin acilmasiyla beraber caydanlik firlamis bende onun sesine kalkip lambayi yaktim sonra odaya gecerken demir sesi falan duydum geri kaciyordu anliyacagin odaya baktim cam acik olunca anahtari almamla kapidan cikmm bir oldu yan dairelerin kapisini falan caldm ama meger kimsede yokmus asagidaki kafeden birini cagrdm polisi falan aradim iste sonra eve girdik yagmur oldgndan ayak izleri falan vardi anliyacagn ucuz kurtuldum ( hala korkuyorum

Geçmiş olsun canım. Umarım ciddi bißey yoktur?

Canim saat 7 civarinda uzaniyordum brn lambalarda kapaliydi tabi disardada yagmur yagiyordu allahtan uyaniktim ses falan duydum ama yagmur var ruzgardandr die dusundum benm camin onune de caydanlik koyuyordum hirsz cama vurunca camin acilmasiyla beraber caydanlik firlamis bende onun sesine kalkip lambayi yaktim sonra odaya gecerken demir sesi falan duydum geri kaciyordu anliyacagin odaya baktim cam acik olunca anahtari almamla kapidan cikmm bir oldu yan dairelerin kapisini falan caldm ama meger kimsede yokmus asagidaki kafeden birini cagrdm polisi falan aradim iste sonra eve girdik yagmur oldgndan ayak izleri falan vardi anliyacagn ucuz kurtuldum ( hala korkuyorum

akşama ekmeği geri eklemişsin ama azıcık bişey olmaz. keklerde olmayaymış tadından yenmezmiş. 2 öğün ya kekler telafi olmuştur inşallah

çok geçmiş olsun rukiş.korkma diyecem ama ben bile korktum bu gece de eşim görevde bende yalnızım. Allah kötü insanların şerrinden korusun cümlemizi '

Son düzenleme:

ayyyy çok geçmiş olsun bizede girmişti bi kez o psikoloji çok kötü kolay kolay atılmıyo

çok geçmiş olsun rukiş.korkma diyecem ama ben bile korktum bu gece de eşim görevde bende yalnızım. Allah kötü insanların şerrinden korusun cümlemizi '
Aynen canim korkma kelimesi cok anlamsiz oluyor istersen lambani acik birakipta yat :) amin insallah verilmis sadakam varmis benimde ya hirsizi gorseydm ya da o caydanlik olmasaydi ve uyumus olsaydim aahhh dusunmek bile kotu :/

ayyyy çok geçmiş olsun bizede girmişti bi kez o psikoloji çok kötü kolay kolay atılmıyo
Evet canim bende atlatabilecegimi sanmiyorum cok saol en hafif sekilde gecti insallah en kotusu de yalniz kalio olmak dier dairelerde bile kimse yokmus bagrsan sesini duyan olmiyacak

bizde eşim ve çocuklar vardı bayram dönüşüydü kış tabi soğuk diye çocuklarıda yanımıza almıştık Allah tan hırsızda mutfaktan girmiş eşimin kabanı mutfakta kalmış cüzdan içinde onu alınca içeriye çok girmemiş mutfaktan çıkmış tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…