Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hemde 4. kattan balkondan yapıyo bu işleri

neyse hemen menümü yazayım eşim hadi bırak demeden sabah: 2 dilim ekmek, yumurta ,peynir ,domates şekersiz çay öğle:biraz haşlanmış patates,yoğurt. ara: elma. akşam:, 1 dilim ekmek, türlü , yoğurt. sonrasında :tek şekerli türk kahvesi

mirimahçım mekiği tammı çekiyorsun yarım mekikmi tamsa sen süpersin

Pencerelerde demir yok sanırım.Ucuz kurtulmuşsun.Bizede girmişti hırsız.Evin kapısını hava gelsin diye açık bırakma huyumuz vardı sersem gibi Bende evdeydim senin gibi duydumda sesini.Allah korumuş senide.Demir taktırsan balkon camına pencerelerine kiradan düşsen olurmu acaba.

Her zaman ki gibi süper menü rakibem. Bu hafta bayrağı yine kapacaksın eminim.
Mihriye katılıyorum bayrak sırası sende sıranı kaptırma kimseye benceHazır eliptik bisitletince gelmişken çok çalışıp bayrağı kapmalısın
Canım simit çok masumdur.Diyetislerde verirler hep.Hiç üzülme iyiki yemişsin.Herkese tonla kio verdiren muzaffer kuşhan diyetinde bile öğle yemeği olarak vardı 1 simit bir bardak ayran diye.Ziyadesiyle çok hafif bir gün geçirmişsin.
Kekleri görmezsek süper bir menü rakibem.Kekleride eliptik bisikletinle kovarsın giderler yarın
menüye gel menüye...bana diyen rakibeme bak döktürmüş. dikkat et uçacaksın uçacak.
Ah ah nerdeee.Menü az gibi duruyor ama o çorba çift porsiyondu balıkta yarım kilo vardı :18:

canim cok gecmis oksun.Allah korunus ya. tek mi.kaliosun evde. Allah senin gonlunevferahlik cesaret versin.benimde en buyuk.korkumdur. ole bisi.olsa uyuyamam.hic kokudan zayen.korkagin tekyimndir.

ama çok şükür Rabbim seni korudu. dediğin gibi verilmiş sadakan varmış. Allah bi daha göstermesin. birileri kalsa bir süre yanında daha kolay atlatırsın belki. annenler keşke şimdi gelseydi di mi... canım eğer biliyorsan ayete'l kürsiyi oku. melekler 7 kat kale içinde muhafaza ediyormuş okuyunca.

balık 1 kg olsa nolur rakibem ya hemde ızgarada. adı bile hafif... afiyet olsun hiç dert etme. ayrıca sen olağanüstü bir dönemdesin. ekstra enerjiye ihtiyacın var.

takımın sabah kuşundan herkese kocaman günaydın kızlar
bugün geç yatmama rağmen yine erkenden uyandım gecede rukişin olayından etkilendim uykumdan da bişey anlamadım.
ben çook uzaklarda böyle etkilendiysem o kızcağız napsın. Rabbim dayanma gücünü artısın Rukişciğim.

bugün 1. ayı devirmenin mutluluğunu yaşıyorum.hedefe ulaşıncaya kadar sağlıkla,daha nice aylar devirmeye inşallah hep beraber :))

herkese sendromsuz bir pazartesi günü diliyorum. hadi bakalım kolay gelsin

aynen canım hepimize kolay gelsin .hadi bakalım

günaydın kızlar dün giremedim bende gezmekten... bu günde kaldığım yerden temizliğe devam... aslında yarım bırakmayı sevmem de dün hava çok güzeldi kaçırmayalım dedim menü de saçma sapan oldu tabi ki ve bahar gelince diyette zorlanma döneminin geldiğini farkettim bir kez daha.. evden çıkmadan çok kolayda dışarda oldumu kendine göre bişeyler bulmak zor oluyor cidden... dün yediklerimi 5 günde telafi edebilirmiyim bilmiyorum cumaya göreceğiz bakalım şimdi işe başlamam lazım çıkıyorum akşamüstü girip tek tek okuycam geçmişi... öptüm canlarım görüşürüz...

Günaydın tatlım Şaka maka başlayalı 4 hafta oldu diimi İtiraf ediyorum 4 hafta önce ilk başvurumu yaptım ama ogün diyet falan yapmadım mutfaktaki börekten atıştırım durdum O ilk ve son kaçamağımdı 1 aydır başka kaçamak yapmadım sanırım Şimdi meyvelerini alıyorum dar gelen kıyafetlerime sığabiliyorum artık Darısı hiç giremedilerimin başına Ah ah birde senin gibi spor yapabilseydim.

aynen ya...bugün sabah dar gelen bir eteğim vardı onu denedim daha rahat oldu 2 haftaya göbek hiç çıkmadan giyilir diye düşünüyorum sabah çok mutlu oldum bu yüzden. ayy inşallah dediğin gibi şimdilik giyemediğimiz kıyafetlerimize de tekrar sığarız hatta zamanla onlarda bol gelir yenilerini alırız. hayali bile mutlu ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…