- Konu Sahibi Handandandan
-
- #59.281
bizde eşim ve çocuklar vardı bayram dönüşüydü kış tabi soğuk diye çocuklarıda yanımıza almıştık Allah tan hırsızda mutfaktan girmiş eşimin kabanı mutfakta kalmış cüzdan içinde onu alınca içeriye çok girmemiş mutfaktan çıkmış tekrar
Mihri Bu ne kadar hafif bir menü böyle hafiflikten kuş gibi kanatlanıp uçacak nerdeyseOy oy oy bayrağı kaptım artık size bırakmam diyor resmen menün Nasılsa birinci oldum diyip rehavete kapılmayan dahada gazlanan bir rakibem olduğunu görmek ne mutlu
bir evin 4 balkonu olur mu yaa ???balkonları yıkayana kadar canım çıkıyor her hafta sonu.
kadınlar gününü temizlik yaparak kutluyoruz ne güzeeel.
Canim saat 7 civarinda uzaniyordum brn lambalarda kapaliydi tabi disardada yagmur yagiyordu allahtan uyaniktim ses falan duydum ama yagmur var ruzgardandr die dusundum benm camin onune de caydanlik koyuyordum hirsz cama vurunca camin acilmasiyla beraber caydanlik firlamis bende onun sesine kalkip lambayi yaktim sonra odaya gecerken demir sesi falan duydum geri kaciyordu anliyacagin odaya baktim cam acik olunca anahtari almamla kapidan cikmm bir oldu yan dairelerin kapisini falan caldm ama meger kimsede yokmus asagidaki kafeden birini cagrdm polisi falan aradim iste sonra eve girdik yagmur oldgndan ayak izleri falan vardi anliyacagn ucuz kurtuldum( hala korkuyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mihriye katılıyorum bayrak sırası sende sıranı kaptırma kimseye benceHer zaman ki gibi süper menü rakibem. Bu hafta bayrağı yine kapacaksın eminim.
Canım simit çok masumdur.Diyetislerde verirler hep.Hiç üzülme iyiki yemişsin.Herkese tonla kio verdiren muzaffer kuşhan diyetinde bile öğle yemeği olarak vardı 1 simit bir bardak ayran diye.Ziyadesiyle çok hafif bir gün geçirmişsin.arkadaşlar bende menümü yazıp çıkayım. sabah ögle birleşik 1 kupa cay bir tam simit. ara iki elma.aksam 1 bardak süt müsli.simit yüzünden vicdan yaptım ama değişik ve özlediğim bişeyi yemek istedim.su 1 litre .spor yok.
Kekleri görmezsek süper bir menü rakibem.Kekleride eliptik bisikletinle kovarsın giderler yarınBende menümü yazayım;
Sabah ve öğle;
2 dlm kpk ekmek
1 haslanms yumurta
Yarm domates
Azcık maydanoz
1 kk peynr
Aksm;
1 kase corba
Yarm dlm ekmek
Azcık haslanms tavuk
Salata
Yogurt
Ve maalesef ev yapımı 2 parca kek. Regl olacagım sanırım. Yarın sporla acısını cıkarırım :/
Ah ah nerdeee.Menü az gibi duruyor ama o çorba çift porsiyondu balıkta yarım kilo vardı :18:menüye gel menüye...bana diyen rakibeme bak döktürmüş. dikkat et uçacaksın uçacak.
Kuzlar kusura bakmayin ya ben odeclerden yogundm bu aralar giremedm aslnda bgn yazicaktim ama uzanirken evime girsiz girmeye kalkti polis falan geldi arkadasa geliyorm derkn yine kaldi bu ara beni mazur gorun olurmu ?
Bende menümü yazayım;
Sabah ve öğle;
2 dlm kpk ekmek
1 haslanms yumurta
Yarm domates
Azcık maydanoz
1 kk peynr
Aksm;
1 kase corba
Yarm dlm ekmek
Azcık haslanms tavuk
Salata
Yogurt
Ve maalesef ev yapımı 2 parca kek. Regl olacagım sanırım. Yarın sporla acısını cıkarırım :/
Canim saat 7 civarinda uzaniyordum brn lambalarda kapaliydi tabi disardada yagmur yagiyordu allahtan uyaniktim ses falan duydum ama yagmur var ruzgardandr die dusundum benm camin onune de caydanlik koyuyordum hirsz cama vurunca camin acilmasiyla beraber caydanlik firlamis bende onun sesine kalkip lambayi yaktim sonra odaya gecerken demir sesi falan duydum geri kaciyordu anliyacagin odaya baktim cam acik olunca anahtari almamla kapidan cikmm bir oldu yan dairelerin kapisini falan caldm ama meger kimsede yokmus asagidaki kafeden birini cagrdm polisi falan aradim iste sonra eve girdik yagmur oldgndan ayak izleri falan vardi anliyacagn ucuz kurtuldum( hala korkuyorum
mirimahçım mekiği tammı çekiyorsun yarım mekikmi tamsa sen süpersin
Aynen canim korkma kelimesi cok anlamsiz oluyor istersen lambani acik birakipta yat :) amin insallah verilmis sadakam varmis benimde ya hirsizi gorseydm ya da o caydanlik olmasaydi ve uyumus olsaydim aahhh dusunmek bile kotu :/
Evet canim bende atlatabilecegimi sanmiyorum cok saol en hafif sekilde gecti insallahen kotusu de yalniz kalio olmak dier dairelerde bile kimse yokmus bagrsan sesini duyan olmiyacak
Mihriye katılıyorum bayrak sırası sende sıranı kaptırma kimseye benceHazır eliptik bisitletince gelmişken çok çalışıp bayrağı kapmalısın
Canım simit çok masumdur.Diyetislerde verirler hep.Hiç üzülme iyiki yemişsin.Herkese tonla kio verdiren muzaffer kuşhan diyetinde bile öğle yemeği olarak vardı 1 simit bir bardak ayran diye.Ziyadesiyle çok hafif bir gün geçirmişsin.
Kekleri görmezsek süper bir menü rakibem.Kekleride eliptik bisikletinle kovarsın giderler yarın
Ah ah nerdeee.Menü az gibi duruyor ama o çorba çift porsiyondu balıkta yarım kilo vardı :18:
mekik aletiyle çekiyorum o hangisine giriyor tam mı yarım mı bilmiyorum işte ondan :))
takımın sabah kuşundan herkese kocaman günaydın kızlar
bugün geç yatmama rağmen yine erkenden uyandım gecede rukişin olayından etkilendim uykumdan da bişey anlamadım.
ben çook uzaklarda böyle etkilendiysem o kızcağız napsın. Rabbim dayanma gücünü artısın Rukişciğim.
bugün 1. ayı devirmenin mutluluğunu yaşıyorum.hedefe ulaşıncaya kadar sağlıkla,daha nice aylar devirmeye inşallah hep beraber :))
herkese sendromsuz bir pazartesi günü diliyorum. hadi bakalım kolay gelsin
takımın sabah kuşundan herkese kocaman günaydın kızlar
bugün geç yatmama rağmen yine erkenden uyandım gecede rukişin olayından etkilendim uykumdan da bişey anlamadım.
ben çook uzaklarda böyle etkilendiysem o kızcağız napsın. Rabbim dayanma gücünü artısın Rukişciğim.
bugün 1. ayı devirmenin mutluluğunu yaşıyorum.hedefe ulaşıncaya kadar sağlıkla,daha nice aylar devirmeye inşallah hep beraber :))
herkese sendromsuz bir pazartesi günü diliyorum. hadi bakalım kolay gelsin
Günaydın tatlımŞaka maka başlayalı 4 hafta oldu diimi İtiraf ediyorum 4 hafta önce ilk başvurumu yaptım ama ogün diyet falan yapmadım mutfaktaki börekten atıştırım durdum O ilk ve son kaçamağımdı 1 aydır başka kaçamak yapmadım sanırım Şimdi meyvelerini alıyorum dar gelen kıyafetlerime sığabiliyorum artık Darısı hiç giremedilerimin başına Ah ah birde senin gibi spor yapabilseydim.
öyle daha kolay tabi tam mekik çok zorluyo. ama bilmiyorum tammı yarımmı.önemli ölan süreklilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?