- Konu Sahibi Handandandan
-
- #59.761
Bende yazayım menümü.
Sabah;
1 yumurta
1 kk peynr
1 domates
1 biber
2 dlm kpkli ekmek
Ara;
1 parca elma
öğle;
2-3 parca sucuk
Peynr
Domates
Azcık ekmek
Ara;
1 kuru kayısı
Aksam;
1 kase corba
1 kasık brüksel lahanası
1 kase yogurt
1 dlm kpk ekmek
Bugün spor yok. Gece uyuyamayıp sabah ise gidince bayıldım zaten
kızlar hepinize iyi geceler
yarın yoğun bir gün beni bekler nöbetçiyim ve dersim fazla. o yüzden çıkıyorum. zaten kalmanın bir anlamı da yok çünkü kimsecikler yok sitede.durumdan şikayetçi olduğum için sık sık dile getiriyorum kusura bakmayın'
kendinize iyi bakın.esenkalın
selam kizlar nasilsiniz? hep birbirimizi kaciriyoruz.. sizlerin menuleri cok ama cok guzel ya.. benimkiler eskiye göre iyi ama tabiki istedigim gibi degil
bugunki menum:
ögle: köfte + 2 yk salata
aksam: 2 cigköfte + 6 yk salata
sivi: 2 turkkahvesi, 1,5 litre su
spor: sifir ??
iPhone 'den Kadınlar Kulu?bu? aracılığı ile gönderildi
selamlar bende günlük niyetine menümü yazayım:
sabah 1 kase müsli yağsız sütle
öğle: 4 köfte, yeşil salata,1 bardak ayran
ara:1 çikolatalı gofret
akşam: 1 tabak yoğurtlu brokoli
ara:1 kase kabuklu fıstık,3-4 tanede antep
su 2 lt spor şimdilik yok, yeşil çay 2 kupa
sismanne evet kahvalti bugun yalan oldu malesef... cok duzgun menulerim olmasada yinede kendimi motive etmeye calisiyorjm cunku ben gercekten daha berbat yiyordum. hele bi ara nisanlimla hergun fastfood yuyordum ee ustune gofrer ve tatli seyler.. onun icin iyiyiz iyiyizzzzzz yaza hep beraber zayiflicaz ins.. ben abiyeler gelinlik zayiflarsam hayalimdeki kiyafetlere falan bakiyorum :))) pes etmek yokkkkk
iPhone 'den Kadınlar Kulu?bu? aracılığı ile gönderildi
Ddanes merhaba. Stressiz gelir sohbetimi yaparım dedin ama ortalarda görünmüyosun?
O gofrette gözden kacmadıcok özledm abur cuburu ama yemicem.
selam burdasın hazır söyleyeyim senin sorumlu olduğunu genel alana yazdım demiştim ama gözünden kaçtı heralde.. püsküüt onay bekliyor genel alana yazabilirsin.. bende 4. takıma geçiyorum cuma günü listede 4. takıma transfer olmak istiyor diye not düşersin..
herkese iyi akşamlar canlar. takım iyice dağıldı sanki kızlar ya nerelerdesiniz? kendimiz çalıp kendimiz oynuyoz gibi oluyor. azıcık gelinde motivasyonumuz artsın. böyle giderse takım olmanın bir esprisi kalmayacak ama'
SABAH
1 elma
1 portakal
ARA
1 havuç
1 mini yeşil elma
ÖĞLEN
1 kase çorba
ARA
2 kuru incir
10 fındık
AKŞAM
1 tabak yoğurtlu bakla
8km yürüyüş
3 lt su
cok guzel menu canimGene kimsecikler yok kızlar umarım biyerlerde kaçamak yapmıyosunuzdur
Menüme geçeyim.
Kahvaltı;
1 greyfurt
2 dilim light ekmek
Light krem peynir
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
Öğle;
1 tabak pırasa yemeği
Ara;
Meyve çayı
2 diyet bisküvi
Aşkam;
2 tavuk pirzola
Yeşil salata
Spor yok
selam burdasın hazır söyleyeyim senin sorumlu olduğunu genel alana yazdım demiştim ama gözünden kaçtı heralde.. püsküüt onay bekliyor genel alana yazabilirsin.. bende 4. takıma geçiyorum cuma günü listede 4. takıma transfer olmak istiyor diye not düşersin..
Jeof da ayrıldı mesela, cuma yüzde hesaplanırken sizi de kisi sayısına ekleyecek miyim?
Günaydın kızlar.Ben yalpalamaya başladım.İçimden doymak bilmeyen bi canavar çıktı.2 lokma yiyip doyan kız biyerlere kaçtıBörek çörek tatlı yemesemde o açlığı bastırabilmek için gece gece yedim bişiler yine.Bugün ayran detoksu yapmaya kadar verdim.Yoksa bu hafta işim yaş
Günaydın kızlar.Ben yalpalamaya başladım.İçimden doymak bilmeyen bi canavar çıktı.2 lokma yiyip doyan kız biyerlere kaçtıBörek çörek tatlı yemesemde o açlığı bastırabilmek için gece gece yedim bişiler yine.Bugün ayran detoksu yapmaya kadar verdim.Yoksa bu hafta işim yaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?