- 11 Şubat 2014
- 2.536
- 1.818
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #59.961
gördüm muzaffer kuşhan diyeti paylaşmışsın. bilmemki öyle mi yapsak canım ya. ordaki her şeyide yapabilir miyim hergün o yemeklerle uğraşabilir miyim ondan emin değilim. şimdi evde ne pişerse ölçülü yemeye çalışıyorum. ben bide çok planlı yaşamayı beceremem. sonra planladığım gibi gitmeyince çok yıpranıyorum çünkü
incecik bel ve kalkık popo offff nerdeee inşallah ya..
bugün daha önce görev yaptığım yerdeki arkadaşımla konuştum o arkadaşımla başlamıştık ilk diyet serüvenine 80 kg ile başladı şuan 52 kg ve hala yürüyor. ben yürümüyorum diye koşu bandımı ona yollamıştım o haliyle bile dikkat ediyor 3 yıl olacak gram kg almadı. onunla konuşunca kendimden utandım'
ey ahali nerdesiniz sıkıldım burda tek başıma gelinde eşlik edin banaaaa
Buda benim menüm;
Sabah;
2 dilim light ekmek
avokado sosu
2 kokteyl sosis
1 yumurta
domates,salatalık
Öğle;
kırmızı pancar salatası
Ara;
1 kivi
1 bardak süt
Akşam;
tavuklu salata
Gece;
Bir kase çilek yemeyi planlıyorum.
Spor 1 saat yürüyüş,su henüz 1 lt oldu malesef yatana kadar inş 2 olur.
Ben burdayım sevgili rakibem yanlız değilsin
Merhaba kızlar, nasılsınız?
oh beee iyiki geldin. hoş geldin safalar getirdin. çıkacaktım bende.
eşimde göreve gitti yalnız kaldım iyice.
Yok hayatım dedim ya yapıcaktım son anda caydım diye.Yapmıycam kuşhan falan.ben üşenmem menülerde ne varsa yaparım ama bu menüleri yaparken hep canım menüde olmayanları çeker dururEn güzeli mevsim sebze ve meyvelerinden yiyerek dengeli beslenmek diye düşündüm yapmıycam o diyeti.
Merhaba kızlar, nasılsınız?
Çıkma sakın birbirimizi iyice gazlayalımki yarın bol kilo vermeli bir gün geçirelim
Bozmak gibi bi niyetim yok mihrim.Geçen ay aylık hedefi tutturdumda bu ay çok gerideyim.Yaz da geldi bile dalları erik bastı sabahın köründe bile yürürken terliyorum.Bekliycek vakit yok :18::18::18:menüye geeeel :) oh oh döktürmüşsün yine rakibem. inşallah bozmadan devam edersin.
evet bencede normal sebzemizi yiyip oturalım. zaten aralardaki kaçamaklar olmayaydı biz bu şekilde de kilo veriyoduk ne güzeeeel o günleri özledim
Bozmak gibi bi niyetim yok mihrim.Geçen ay aylık hedefi tutturdumda bu ay çok gerideyim.Yaz da geldi bile dalları erik bastı sabahın köründe bile yürürken terliyorum.Bekliycek vakit yok :18::18::18:
Bak bunda çok haklısın.Böyle yiyerek çok güzel veriyorduk düzenimizi oturtmuştuk.Gene yapalım rakibem kaçamak da neymiş bizim azmimizin yanında korksun bizden hepsi
Terleyince sanki dondurma gibi eridik ufaldık gibi hissediyoruz diimioh oh aksın terler erisin yağlar :))
bende eşim işe gidecek diye erken çıktım 4 gibi çok feci sıcakladım,bununla birlikte yoruldum.bir yandan da iyi oluyor sanki eritiyormuş gibi hissettim ne bileyim
evet ya bugün az düzelttim de ayrı bir sevinç hissettim valla.
bir yiyen bir de yemeyen pişman.
ama artık kaçamak yok dayanabildiğim kadar ipin ucu kaçınca tutması zor oluyor
Terleyince sanki dondurma gibi eridik ufaldık gibi hissediyoruz diimi
Evet mihrim ya incelmeyi özledim ben.Her geçen gün bir öncekinden daha ince olmayı giysilerimin bol gelmesini özledimBundan sonra mevsim meyve sebzeleri yiyelim bolbol öbürlerinin yüzüne bile bakmayalım hıh onlara
Oo bakın kimler gelmiş hoşgeldin 2 canlı rakibemBize veda etmeyemi geldin yoksa
hoş geldin rakibem
ne haber haberler nasıl?
bizimle devam edebilecek misin?
aynen öyle yapalım valla.öylede doyuyorduk ve mutluyduk biz. ne olduysa o gözlemeler pideler yendikten sonra oldu. yedik de ne oldu sanki? bizi üzüp yormaktan başka. biz sebze ve meyvelerimizi yiyip mutlu mutlu kilo verelim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?