- 5 Şubat 2014
- 1.821
- 30
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #60.001
Hımm kekik suyu ne işe yarıyor ki? Ödem attırıyordur diye düşündüm ama... bende bir ara tarçınlı karanfilli
arkadaşlarımdan duydugum kadariyla kekik suyu yağ yakimina birebirmis kaldıki gunler gectikce buna bende inanmaya basladim ayrica tarcini 1.5 litrelik su sisesinin icine atiyorum onunda iyi geldigine inaniyorum fakat bu yanlis yazmiyorsam sanirim gozde Saraçoğlu hibiskus çayı ile kilolarina elveda demiş ama ben pek yararini gördüğümü soyleyemem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Burdayım tatlım yardımcımla diyet muhabbetine daldım kaçırmışım muhabbetiniziSevgili rakibem nerelerdesin? Gözlerim seni arıyor?
Kekik suyu yağmı yakıyomuş.Yağ yakıyosa tadı acı bile olsa seve seve içerim yeterki allerji yapmasın biraz alletjik bi bünyem vardaHımm kekik suyu ne işe yarıyor ki? Ödem attırıyordur diye düşündüm ama... bende bir ara tarçınlı karanfilli
arkadaşlarımdan duydugum kadariyla kekik suyu yağ yakimina birebirmis kaldıki gunler gectikce buna bende inanmaya basladim ayrica tarcini 1.5 litrelik su sisesinin icine atiyorum onunda iyi geldigine inaniyorum fakat bu yanlis yazmiyorsam sanirim gozde Saraçoğlu hibiskus çayı ile kilolarina elveda demiş ama ben pek yararini gördüğümü soyleyemem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.Kaç gündür içiyorsun kekik suyunu ?
Burdayım tatlım yardımcımla diyet muhabbetine daldım kaçırmışım muhabbetinizi
Kekik suyu yağmı yakıyomuş.Yağ yakıyosa tadı acı bile olsa seve seve içerim yeterki allerji yapmasın biraz alletjik bi bünyem vardaKaç gündür içiyorsun kekik suyunu ?
9 gundur iciyorum alerjik bi sorunum olmadi ama tabi herkese göre değişir ben faydasini görüyorum :)
slm kızlar nasılsınız takımdan ayrılmıstım girme fırsatı buldum bir slm vereyim dedim
Hımm kekik suyu ne işe yarıyor ki? Ödem attırıyordur diye düşündüm ama... bende bir ara tarçınlı karanfilli
Yag yakmak diyince gözlerim parladı birden. Ama ben şekersiz içemem ki onu acaba içine bal koysam olur mu kiii
slm kızlar nasılsınız takımdan ayrılmıstım girme fırsatı buldum bir slm vereyim dedim
Yag yakmak diyince gözlerim parladı birden. Ama ben şekersiz içemem ki onu acaba içine bal koysam olur mu kiii
yani bal olmasada :) karışık meyve suyu daha iyi bence
Valla biriki gün deneyeyim araştırıp inşallah yine kabarmam9 gundur iciyorum alerjik bi sorunum olmadi ama tabi herkese göre değişir ben faydasini görüyorum :)
Valla biriki gün deneyeyim araştırıp inşallah yine kabarmamSaol tatlım hiç duymamıştım faydasını görürsem çok dua ederim sana
kekik suyu muhabbetinizi gördüm kendi yağ yakıcı çayımın tarifini yazayım size
-yarım çay kaşığı biberiye
-yarım çay kaşığı kekik
-2 çay kaşığı mate
-2 çay kaşığı yeşilçay
- bir tutam kurutulmuş ısırgan
kaynamış 1 lt suyun içerisine atıp 10 dk kadar bekletiyosunuz ama kaynamaya devam etmeyecek kaynamış suda bekletilecek sadece.bende bunun çoook faydasını gördüm.
hoşbulduk canım gitsin kilolarsaol cnm bende denicem kisa zamanda :) hoşgeldin bende yeniyim bol bol kilo verelim :):sly:
Merhaba
takıma yeni katıldım ismim naz 23 yaşındayım
boyum 1.58 kilom 79.5 2 haftadır diyetteyim
5 aylık evliyim ve bu 5 ay bana 10 kg olarak geri döndü
diyetimin en güzel yanı eşimde benimle beraber başladı o da dikkat ediyo :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?