Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sevgili rakibem nerelerdesin? Gözlerim seni arıyor?
Burdayım tatlım yardımcımla diyet muhabbetine daldım kaçırmışım muhabbetinizi

Yag yakmak diyince gözlerim parladı birden. Ama ben şekersiz içemem ki onu acaba içine bal koysam olur mu kiii

Mihri ııh şeker yok Varlığını bile unut icat eden hiç etmeseymiş şekeri keşke.Bak fırsat bu fırsat diyet bahanesine şekeri bırak.Sadece 3 günde kurtulacaksın bana inan. gün şekersiz çay iç 4. günü amanda ne güzelmiş bunun tadı böyle şekersiz diyceksin

Son düzenleme:
Valla biriki gün deneyeyim araştırıp inşallah yine kabarmam Saol tatlım hiç duymamıştım faydasını görürsem çok dua ederim sana

umarım görürsün cnm faydasını yani benim safra kesem yok normalde cok hassastir.midem mide olarak bi sıkıntım olmadi fakat alerjik olarak gerçekten bilemedim denemekte fayda var yinede ")

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kekikler içiliyor,kilolar veriliyor ,güzeller haydi haydi... aman nideyim,nasıl edeyim :))
kızlaaaar sizin için şarkı bile besteledim daha doğrusu uyarladım
bu diyet bizi halden hale sokuyor yawww

herkese kolay gelsin canlar öğlen paydosum bitmek üzere akşama görüşürüz inşallah
kendinize iyi bakın Allaha emanetsiniz

Merhaba
takıma yeni katıldım ismim naz 23 yaşındayım
boyum 1.58 kilom 79.5 2 haftadır diyetteyim
5 aylık evliyim ve bu 5 ay bana 10 kg olarak geri döndü
diyetimin en güzel yanı eşimde benimle beraber başladı o da dikkat ediyo :13:

kekik suyu muhabbetinizi gördüm kendi yağ yakıcı çayımın tarifini yazayım size

-yarım çay kaşığı biberiye
-yarım çay kaşığı kekik
-2 çay kaşığı mate
-2 çay kaşığı yeşilçay
- bir tutam kurutulmuş ısırgan

kaynamış 1 lt suyun içerisine atıp 10 dk kadar bekletiyosunuz ama kaynamaya devam etmeyecek kaynamış suda bekletilecek sadece.bende bunun çoook faydasını gördüm.

saol cnm bende denicem kisa zamanda :) hoşgeldin bende yeniyim bol bol kilo verelim :):sly:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba tatlım hoşgeldin aramıza.safalar getirdin.
takımımıza taze kan pompalanacak sayenizde. Hadi bakalım hep birlikte el ele başaralım bu işi
eşinde destek olduguna göre motivasyon yüksek olur ne güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…