- 5 Şubat 2014
- 1.821
- 30
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #59.981
Canlarım tahliller yapıldı. Yarın gidicem tekrar doktora, beslenme isini de konusacagz. Bakalım onay verirse devam edecegm insallah. Malum bu kiloyla hamile kalmak planlarımda yoktu. Ve maalesef rahat rahat yasayamayacagm hamileliğimiama ben gelip okudum zaten sizleri. Devam ediyomusum gibi.
Canım girip okuyosan bişilerde yazsana bizi yanlız kimsesiz bırakmaCanlarım tahliller yapıldı. Yarın gidicem tekrar doktora, beslenme isini de konusacagz. Bakalım onay verirse devam edecegm insallah. Malum bu kiloyla hamile kalmak planlarımda yoktu. Ve maalesef rahat rahat yasayamayacagm hamileliğimiama ben gelip okudum zaten sizleri. Devam ediyomusum gibi.
kızlar benden bugünlük bu kadar bir kaç işimi halledip yatarım malum sabah erken kalkmam lazım
herkese iyi akşamlar takımı boş bırakmayın lütfen yazın ki can gelsin yeniden
Hadi bakalım Allah'a emanetsiniz :))
klasik mihrimah sözü önce sağlık...öncelikli olan senin ve bebişin durumu. eğer doktor onaylarsa biz burdayız seninle devam etmek isteriz eskisi gibi.
ayrıca olumsuz düşünme daha yüksek kilolarda hamile kalanlar var inşallah rahat geçer bebişi kucağına alınca her zahmetini unutursun merak etme
Canım girip okuyosan bişilerde yazsana bizi yanlız kimsesiz bırakmaEminim diyet yapmana izin verilmesede aşırı kilo almayıp doktorun izin verdiği sınırlarda kalmaya çalışmak en güzeli.Bunun için bile gelip bizle takılabilirsin Allah fazlaca kilo almadan sağlıklı bir bebek daha almanı nasip eder inşallah kucağına
birbirimize destk vererek cabucak kurtulucaz bu yaglardan canim yeterki istekli olalim bizNe kadar güzel dişli bir rakibem daha olduBu kilolardan acilen kurtulmalıyız yaz geldi bile havalar acaip ısındı yakında saklayamıycaz :18: En iyisi hepsini defedelim gitsin
ellerine saglik puskutcummKaptancım, takım kurallarınızı isteğin doğrultusunda güncelledim..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=38606&p=284582#post284582
Hayırlı olsun..
Keyifli ve sağlıklı zayıflamalar dilerim..
evetttttttt olumsuzluga yer yokkgünaydın evet iyi bir hafta olsun hepimiz için hadi bakalım kızlar yeni bir başlangıç için hazır mısınız???
hep birlikte başaralım bu işi
aynen katiliyoyorum sana tatlim zararin neresinden donersek kar yetrki pes etmeyelimm. gozlemeleri sporla yakmissindir umarimherkese selam kızlar
işin derdinden doğru dürüst giremedim kusura bakmayın. akşamları da yorgunluktan uyuyakalmışım diye giremedim. şimdi burdayım çok şükür
sabah sporumu yaptım ama çok zor kalktım şeytan yat aşağı dedi ama zor da olsa dinlemedim kalktım aletli jimnastiğimi yaptım
bugün okulda yemek günüydü kaçamadım ısrarla çağırdılan iki dilim gözleme yedim ve mini simit parçası
inşallah akşam sporuyla yakarım onu.
hadi bugün yeni birgün,yeni bir hafta kaçamaksız olsun dedikçe çıkıyor bir şeyler
ama olsun yinede yıkılmadık,bırakmadık burdayız zararın nerden dönersek kar...
yenilerde bi gelsin 6 li 8 li cekismeler bizi bekliyorSen içini ferah tut mihrim değişen bişi yok şişmanne bebek beklediği için 3 lü çekişmemize kaptanımız buse8 dahil oldu okadar Ne kadar çok çekişme okadar çok kilo kaybı diimi ama
canim moral bozma lutfen biz ne vadireler atlattik takim olarak hepsinden alnimizin akiyla ciktik buradaki amac motivasyon saglamak bu iki kisiyle bile olur yeterki istekli olalimkızlar genele baktım şimdi yine pek kimsede yok ya..kelebekcim diye biri vardı hemen davet etmişler tam bizlikti 83 kilo.
buse8 davet etmiş birini ama o da kabul etmedi mi ne görünmüyor takımda
kaybolup gidecek miyiz böyleee'
simit gozlemelerin telafisi olmus cok guzel spor yapmissinherkese iyi akşamlar canlar
hadi bakalım bugün ilk menü benden gelsinde hafta sonu yazamadığım menülerimin telafisi olsun
SABAH
1 elma
1 portakal
ARA
2 dilim gözleme
1/5 simit
ÖĞLEN
1 kase tarhana çorbası
ARA
3 kayısı
7 fındık 2 ceviz
AKŞAM
1 kase kıymalı karnabahar
1 bardak ayran
3lt su
45 dak. Aletli jimnastik
10 km yürüyüş
guzel menu benim gibi suyu arttirmalisin ne kadar su okadar kilo kaybiBuda benim menüm;
Sabah;
2 dilim light ekmek
avokado sosu
2 kokteyl sosis
1 yumurta
domates,salatalık
Öğle;
kırmızı pancar salatası
Ara;
1 kivi
1 bardak süt
Akşam;
tavuklu salata
Gece;
Bir kase çilek yemeyi planlıyorum.
Spor 1 saat yürüyüş,su henüz 1 lt oldu malesef yatana kadar inş 2 olur.
Canlarım tahliller yapıldı. Yarın gidicem tekrar doktora, beslenme isini de konusacagz. Bakalım onay verirse devam edecegm insallah. Malum bu kiloyla hamile kalmak planlarımda yoktu. Ve maalesef rahat rahat yasayamayacagm hamileliğimiama ben gelip okudum zaten sizleri. Devam ediyomusum gibi.
gunaydin kizlar
bakiyorumda baya sohbet edilmis ne guzel dun girdim katilmakisteyenler topiginde birini davet ettim tam takimimiza selam verim derken misafirlerim geldi giremeden ciktim menumude paylasamadim hemen yazayim
dunki menum
sabah:sade kahve
kahvalti: 1 yumurta has
domates salatalik
1 kk peynir tussuz olanindan
ara: eti biskuvi sekersiz cay
ogle: taze fasulye 1 kase mercimek corba
ara : yesil cay 1 elma
aksam: yiyesim gelmedi sadece 1 kase corba ictim
spor : 40 dk yuruyus 60 ip
su : 1.5 litre su icmyi hep unutuyorum arttirmam lazim ...
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle...
herkese günaydın kızlar
takımın sabah kuşu burda rakibem sen hiç merak etme. senin için girdim canım.
hadi bakalım cümleten kolay gelsin. okul çıkışı görüşürüz inşallah.
aksatmayalım buraları
kizlar gunaydinnnn :) dunki attigim msjda 74.7 dedim ama bu sabah uyandigimda 73.9 oldugumu gordum yani 800 gram daha benim.icin buyuk atak 9 gun once diyete basladim buda demek oluyorki 9 günde 3 kilo 300 gram bence superr :) oncesinde 20 kilo vermis.bi insan olarak araniza gururla katiliyorum arkadaslar :) sabah kahvaltim
1 galeta
1 dilim az yagli tuzsuz peynir
domates
salatalik
6 adet zeytin
1 haşlanmış yumurta
simdiden sevgiler :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tekrardan Teşekkürler gun boyu size yedigim ictigimi yazacagim :) fakat bi sorunum var ben bu siteyi cok fazla bilmiyorum anlamaya çalışıyorum sıkıştıgim bi yer olursa soracagim simdiden anlayisiniz icin Teşekkürler. ayrica arkadaslara motive olmak amaciyla 90 kiloydum nerdeyse bu isin kitabini yazdim onemli olan motivasyon :)
Bencede sırlarınızı paylaşın bizde faydalanalım kızlarHoş geldin aramıza canımMaşallah hızlı giriş yapmışsın kutluyorum azmini Takıldığın herşeyi sorabilirsin hiç çekinme.1. sayfada takım kurallarımız yazılı onları da okumalısın.Bolbol paylaşımda bulunup sırlarımızı paylaşalım
diyetimde sabah aksam kekik suyu iciyorum tabiki iğrenç ötesi bi tadi olduğu için meyve suyuyla karıştıriyorum
tekrardan Teşekkürler gun boyu size yedigim ictigimi yazacagim :) fakat bi sorunum var ben bu siteyi cok fazla bilmiyorum anlamaya çalışıyorum sıkıştıgim bi yer olursa soracagim simdiden anlayisiniz icin Teşekkürler. ayrica arkadaslara motive olmak amaciyla 90 kiloydum nerdeyse bu isin kitabini yazdim onemli olan motivasyon :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?