Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

klasik mihrimah sözü önce sağlık...öncelikli olan senin ve bebişin durumu. eğer doktor onaylarsa biz burdayız seninle devam etmek isteriz eskisi gibi.
ayrıca olumsuz düşünme daha yüksek kilolarda hamile kalanlar var inşallah rahat geçer bebişi kucağına alınca her zahmetini unutursun merak etme

Canım girip okuyosan bişilerde yazsana bizi yanlız kimsesiz bırakma Eminim diyet yapmana izin verilmesede aşırı kilo almayıp doktorun izin verdiği sınırlarda kalmaya çalışmak en güzeli.Bunun için bile gelip bizle takılabilirsin Allah fazlaca kilo almadan sağlıklı bir bebek daha almanı nasip eder inşallah kucağına

kızlar benden bugünlük bu kadar bir kaç işimi halledip yatarım malum sabah erken kalkmam lazım
herkese iyi akşamlar takımı boş bırakmayın lütfen yazın ki can gelsin yeniden
Hadi bakalım Allah'a emanetsiniz :))

İyi dinlenmeler tatlım yarın görüşürüz Grubun sabah kuşu olmayıda bırakma lütfen

Amin canlarım. Allah istiyorsanız eğer sizlere de nasip etsn insallah. Sonucta öyle yada böyle dikkat edecegm elbette ama bakalım doktor nasıl bir liste verecek. Herseyn hayırlısı insallah.
Diyetler nasıl gidiyor? Bu hafta hepimz battık. Acilen toparlanmalıyız ki hadi benm artık yaz icn sansım kalmadı ama sizler biran önce incelmelisinz!!

gunaydin kizlar

bakiyorumda baya sohbet edilmis ne guzel dun girdim katilmakisteyenler topiginde birini davet ettim tam takimimiza selam verim derken misafirlerim geldi giremeden ciktim menumude paylasamadim hemen yazayim

dunki menum

sabah:sade kahve
kahvalti: 1 yumurta has
domates salatalik
1 kk peynir tussuz olanindan
ara: eti biskuvi sekersiz cay
ogle: taze fasulye 1 kase mercimek corba
ara : yesil cay 1 elma
aksam: yiyesim gelmedi sadece 1 kase corba ictim

spor : 40 dk yuruyus 60 ip
su : 1.5 litre su icmyi hep unutuyorum arttirmam lazim ...

Ne kadar güzel dişli bir rakibem daha oldu Bu kilolardan acilen kurtulmalıyız yaz geldi bile havalar acaip ısındı yakında saklayamıycaz :18: En iyisi hepsini defedelim gitsin
birbirimize destk vererek cabucak kurtulucaz bu yaglardan canim yeterki istekli olalim biz
Kaptancım, takım kurallarınızı isteğin doğrultusunda güncelledim..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=38606&p=284582#post284582

Hayırlı olsun..

Keyifli ve sağlıklı zayıflamalar dilerim..
ellerine saglik puskutcumm
günaydın evet iyi bir hafta olsun hepimiz için hadi bakalım kızlar yeni bir başlangıç için hazır mısınız???
hep birlikte başaralım bu işi
evetttttttt olumsuzluga yer yokk
aynen katiliyoyorum sana tatlim zararin neresinden donersek kar yetrki pes etmeyelimm. gozlemeleri sporla yakmissindir umarim
Sen içini ferah tut mihrim değişen bişi yok şişmanne bebek beklediği için 3 lü çekişmemize kaptanımız buse8 dahil oldu okadar Ne kadar çok çekişme okadar çok kilo kaybı diimi ama
yenilerde bi gelsin 6 li 8 li cekismeler bizi bekliyor
canim moral bozma lutfen biz ne vadireler atlattik takim olarak hepsinden alnimizin akiyla ciktik buradaki amac motivasyon saglamak bu iki kisiyle bile olur yeterki istekli olalim
simit gozlemelerin telafisi olmus cok guzel spor yapmissin
guzel menu benim gibi suyu arttirmalisin ne kadar su okadar kilo kaybi

canim hayirli olsun hamileligin allh saglila kucagina almayi nasip etsin ...belkki diyet yapamassin ama yediklerini kontrol altinda tutarsin topige sIk sIk yaz olurmu

güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle...
herkese günaydın kızlar

takımın sabah kuşu burda rakibem sen hiç merak etme. senin için girdim canım.
hadi bakalım cümleten kolay gelsin. okul çıkışı görüşürüz inşallah.
aksatmayalım buraları

oh oh güzel bir başlangıç canım ultra hafif bir gün geçirmişsin. hadi bakalım daim olsun inşallah.

rakibem ve takım kaptanım genelde davetler iyi gitmiş ama yeni gelecek arkadaşlar heyecanla sizi bekliyoruz
inşallah bugün canlanır burası hadi bakalım azimle gayretle devam
bende kimse var mı diye girmiştim genele ama maşallah siz hızlı çıktınız kızlar. emekleriniz boşa gitmez inşallah

Son düzenleme:
kizlar gunaydinnnn :) dunki attigim msjda 74.7 dedim ama bu sabah uyandigimda 73.9 oldugumu gordum yani 800 gram daha benim.icin buyuk atak 9 gun once diyete basladim buda demek oluyorki 9 günde 3 kilo 300 gram bence superr :) oncesinde 20 kilo vermis.bi insan olarak araniza gururla katiliyorum arkadaslar :) sabah kahvaltim
1 galeta
1 dilim az yagli tuzsuz peynir
domates
salatalik
6 adet zeytin
1 haşlanmış yumurta
simdiden sevgiler :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın hoşgeldiniz aramıza doğru adrestesiniz :)) zayıflamak için azim gösterenlerin yeri burası
verdiğiniz 3 kilo 300 gr için sizi kutluyor,mutluluğunuzu paylaşıyorum.
hadi bakalım 9. takımda hep birlikte zayıflamaya devam.

Son düzenleme:
tekrardan Teşekkürler gun boyu size yedigim ictigimi yazacagim :) fakat bi sorunum var ben bu siteyi cok fazla bilmiyorum anlamaya çalışıyorum sıkıştıgim bi yer olursa soracagim simdiden anlayisiniz icin Teşekkürler. ayrica arkadaslara motive olmak amaciyla 90 kiloydum nerdeyse bu isin kitabini yazdim onemli olan motivasyon :)

Hoş geldin aramıza canım Maşallah hızlı giriş yapmışsın kutluyorum azmini Takıldığın herşeyi sorabilirsin hiç çekinme.1. sayfada takım kurallarımız yazılı onları da okumalısın.Bolbol paylaşımda bulunup sırlarımızı paylaşalım

Bencede sırlarınızı paylaşın bizde faydalanalım kızlar

diyetimde sabah aksam kekik suyu iciyorum tabiki iğrenç ötesi bi tadi olduğu için meyve suyuyla karıştıriyorum

Kızlar ne haber? Nasıl gidiyor? Okuldayım deneme sınavi yapıyoruz o yüzden fırsat buldum yazıyorum telden.

diyetimde sabah aksam kekik suyu iciyorum tabiki iğrenç ötesi bi tadi olduğu için meyve suyuyla karıştıriyorum

Hımm kekik suyu ne işe yarıyor ki? Ödem attırıyordur diye düşündüm ama... bende bir ara tarçınlı karanfilli çay içiyordum bıraktım.

Her zaman sorabilirsin canim bizde 1.5 aydır burdayız bildigimiz kadarıyla yardımcı oluruz seve seve.
menümüzü akşam yaziyoruz tüm günü toplayıp,ne kadar su içtigimizi ve sporumuzu da ekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…