- 5 Şubat 2014
- 1.821
- 30
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #60.021
kekik suyu muhabbetinizi gördüm kendi yağ yakıcı çayımın tarifini yazayım size
-yarım çay kaşığı biberiye
-yarım çay kaşığı kekik
-2 çay kaşığı mate
-2 çay kaşığı yeşilçay
- bir tutam kurutulmuş ısırgan
kaynamış 1 lt suyun içerisine atıp 10 dk kadar bekletiyosunuz ama kaynamaya devam etmeyecek kaynamış suda bekletilecek sadece.bende bunun çoook faydasını gördüm.
Valla biriki gün deneyeyim araştırıp inşallah yine kabarmamSaol tatlım hiç duymamıştım faydasını görürsem çok dua ederim sana
hoşbulduk canım teşekkür ederimMerhaba tatlım hoşgeldin aramıza.safalar getirdin.
takımımıza taze kan pompalanacak sayenizde. Hadi bakalım hep birlikte el ele başaralım bu işi
eşinde destek olduguna göre motivasyon yüksek olur ne güzel.
Hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın.Diyet nasıl gidiyor kaçamak yapmamışsındır inş
Merhaba canım hoşgeldin.nasıl gidiyor?
diyete devam ediyorum ufak tefek kacamaklarım oldu malesef.59 küsürleri görebildim nihayet baskülde son bir kilo tam hız devam bundan sonra sabitleme diyetlerine bakacam .szlerin nasıl gidiyor bu hafta dereceye girebildikmi
hos geldin canim emin ol dogru yerdesinkizlar gunaydinnnn :) dunki attigim msjda 74.7 dedim ama bu sabah uyandigimda 73.9 oldugumu gordum yani 800 gram daha benim.icin buyuk atak 9 gun once diyete basladim buda demek oluyorki 9 günde 3 kilo 300 gram bence superr :) oncesinde 20 kilo vermis.bi insan olarak araniza gururla katiliyorum arkadaslar :) sabah kahvaltim
1 galeta
1 dilim az yagli tuzsuz peynir
domates
salatalik
6 adet zeytin
1 haşlanmış yumurta
simdiden sevgiler :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy ben bunu bi ara denedim ama cok aci diye icememistimdiyetimde sabah aksam kekik suyu iciyorum tabiki iğrenç ötesi bi tadi olduğu için meyve suyuyla karıştıriyorum
selam canim hos geldin ...slm kızlar nasılsınız takımdan ayrılmıstım girme fırsatı buldum bir slm vereyim dedim
evet mihri sekeri unut ciss o cissMihri ııh şeker yokVarlığını bile unut icat eden hiç etmeseymiş şekeri keşke.Bak fırsat bu fırsat diyet bahanesine şekeri bırak.Sadece 3 günde kurtulacaksın bana inan. gün şekersiz çay iç 4. günü amanda ne güzelmiş bunun tadı böyle şekersiz diyceksin
kekikler içiliyor,kilolar veriliyor ,güzeller haydi haydi... aman nideyim,nasıl edeyim :))
kızlaaaar sizin için şarkı bile besteledim daha doğrusu uyarladım
bu diyet bizi halden hale sokuyor yawww
hos geldin canimm ilk sayfada kurallarimiz var okuyup kabul etmen gerekiyorMerhaba
takıma yeni katıldım ismim naz 23 yaşındayım
boyum 1.58 kilom 79.5 2 haftadır diyetteyim
5 aylık evliyim ve bu 5 ay bana 10 kg olarak geri döndü
diyetimin en güzel yanı eşimde benimle beraber başladı o da dikkat ediyo :13:
kekik suyu muhabbetinizi gördüm kendi yağ yakıcı çayımın tarifini yazayım size
-yarım çay kaşığı biberiye
-yarım çay kaşığı kekik
-2 çay kaşığı mate
-2 çay kaşığı yeşilçay
- bir tutam kurutulmuş ısırgan
kaynamış 1 lt suyun içerisine atıp 10 dk kadar bekletiyosunuz ama kaynamaya devam etmeyecek kaynamış suda bekletilecek sadece.bende bunun çoook faydasını gördüm.
herkese selam
bugün eskilerden yenilerden takım bayağı canlandı maşallah. hep böyle devam etmesi dileğiyle
ne kadar çok rakip,ne kadar çok ortak kaderde kişi,o kadar motivasyon hadi bakalım kızlar boş bırakmayalım
selam fistiklarimmbugun girmek istedikce benim ufaklik hep mani oldu biraz rahatsiz atesi cikiyodu bende hemen aile doktorumuza goturdum bogazi iltihaplanmis yavrumun
hos geldin canim emin ol dogru yerdesin
ayy ben bunu bi ara denedim ama cok aci diye icememistim
selam canim hos geldin ...
evet mihri sekeri unut ciss o ciss
cok guzel bestelemissin
hos geldin canimm ilk sayfada kurallarimiz var okuyup kabul etmen gerekiyorsonrasinda hep birlikte guzel guzel kilolar verelim eyyt kimse tutmasin bizi
mutlaka deniycem paylasim icin tesekkurler tatlimm
selam canım hoş geldin. çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin.
selam canimsen hic merak etme istekli iki kiisi daha bulalim kimin kilosu kime yakin ise ikiserli gruplara ayiricam sonra baslasin takim ici yariss:119::119::119::119::119::119:
gitsin kilolarrrr :) ama nasil grup yapilio bilmiyorum benim anladigim cumadan cumaya tartiliniyor ve en cok kilo veren mi birinci oluyor anlamadim.pek
ornek vereyim canim mesela sen ve usagisan berabersiniz benve bir arkadasimiz daha iki kisi grup olyor istersen birbirinize takilip gazliyorsunuz istersen ortak oluyorsun hafta sonunda cuma gunu yapilan bildirimlerde kim daha fazla kilo vermisse o kisi kazaniyo ve kaybedene ceza veriyo ikiserli gruplarin yuzde kayiplarina bakiliyor kiminki daha fazla ise o haftanin grubu oluyo ornek grup giibi bisey anlatabilmisimdir umarim :13:
Merhaba kızlarr bende kararlı ve istekliyim
Boy171
Kg 74.1
Yas 28
Hedef 65 inşallah en kısa zamanda ulasırım hedefıme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?