- 11 Şubat 2014
- 2.536
- 1.818
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #60.101
guzeell
güzel kacamaksız bir gn
hoş geldin cnm
hoş geldin cNIM
BUNU COK SEVDİİİMMMM
HOŞ GELDİN CNIMM
YOK YOK ŞEVKİM KAÇMADI BEN UYKUYA YENİK DÜŞTÜM
YAĞMUR ALTINDA YÜRÜYÜŞ GÜZELDİR BEN SEVERİM SEN İZMİRİN NERESİNDESİN
TAHTA KURUSU :)))))))
GÜZEL
GAYET DUZENLİ
HOŞ BULDUK İYİYİM CANIM DÜN GİRECEKTİM DE BİR GÜN ÖNCESİNDEN UYKUSUZDUM DÜN AKŞAM 6DA Bİ YATTIM UYANDIĞIMDA SABAH 10:30 DU
bucadayım sen neresindesin
ben de bucadayım
Bu arada ben sorcam sorcam unutuyorum ben hiç birinizin isimlerini bilmiyorum
mihrimah özellikle seni çok merak ediyorum nasıl biri oldugunu
merak ettiklerini sor tatlım cevaplayayım
neden özellikle beni merak ettin ben de onu merak ettim :)) he hee
Dünkü menüm
sabah 1 yumurta domates peynir 1 tatlı kasık pekmez
öğlen 3 kasık makarna 3 kasık yoğurt
akşam yok uyuyodum
spor 45 dk yürüyüş
bugünkü menüm
sabah 2 yumurta 1 paket tahta kurusu
öğlen 2 dilim ekmekle tost
ara birkaç çiğdem iki bonibon 1 türk kahvesi
akşam 2 kasık bulgur bir kase yoğurt
sıvılar 2 lt su 1 türk kahvesi
spor 2.5 saat yürüyüş 100 rewoflex
kızlar ya bana bir akıl verin hiç yemek yemek istemiyorum pilav makarna bulgur gibi şeylerle geçiştiriveriyorum ne yapcam ben böyle kaç gündür yemek yemiyorum hiç sağlıklı değil nasıl aşacağım bu sorunu
menü iyi ama hep un türevleri var onun dışında azıcık kuş kadar yemişsin. Sporunda mükemmel. Yemek yiyemiyorum derken sevmiyor musun,canın mı istemiyor onu anlamadım. Mevsim sebzelerini kaçırma bence hem sağlık,hemde diyet açısından faydalı. Kahveyi çok içiyorsun o bakımdan suyu artırmalısın biraz daha(naçizane fikrim)
Hemşerim olduğun nasılda belli çiğdemdenDünkü menüm
sabah 1 yumurta domates peynir 1 tatlı kasık pekmez
öğlen 3 kasık makarna 3 kasık yoğurt
akşam yok uyuyodum
spor 45 dk yürüyüş
bugünkü menüm
sabah 2 yumurta 1 paket tahta kurusu
öğlen 2 dilim ekmekle tost
ara birkaç çiğdem iki bonibon 1 türk kahvesi
akşam 2 kasık bulgur bir kase yoğurt
sıvılar 2 lt su 1 türk kahvesi
spor 2.5 saat yürüyüş 100 rewoflex
kızlar ya bana bir akıl verin hiç yemek yemek istemiyorum pilav makarna bulgur gibi şeylerle geçiştiriveriyorum ne yapcam ben böyle kaç gündür yemek yemiyorum hiç sağlıklı değil nasıl aşacağım bu sorunu
benim bir huyum var konuştuğum ama görmediğim insanları kafamda canlandırırım bazıları doğru olur bazıları ise tam tersi
seni nedense kapalı biri olarak hayal ettim
beni tanımadığın için yanlış anlayabilirsin ama yanlış anlama sakın hiç bir şekilde yargılamak için söylemiyorum
kaç yaşındasın nerelisin ismin ne ewlimisin çocugun var mı sanırım öğretmensin yanlış anlamadıysam
hemşerim olduğun nasılda belli çiğdemdencanım benim böyle pilav makarna bulgurdan gidersen kilo veremezsin kendin de biliyorsun bunu.o bonibonları hele hiç görmedim farzediyorum.izmirde yaşıyoruz tatlım envai çeşit otun sebzenin meyvenin balığın olduğu cennet gibi bir şehirdeyiz.bundan faydalanalım bence.haklısın nefis pilav ye makarna ye diyor banada diyor ama artık onu dinlemiyorum.yarın ilk işin çarşamba pazarına gidip bolbol alışveriş yapmak olsun.pazar yoksa bir manav mutlaka vardır.o karbonhidratları sebze meyvelerle değiştirince patır patır gidicek kiloların.sende bunun gazıyla daha çok seveceksin böyle beslenmeyi emin ol
Aa böyle düşünme tatlım.En tatlı diilimiz en cana yakınımız sen olduğun için seni sevmiştir ondan merak etmiştirtahminler yaklaşmış canım.
evet kapalıyım 39 yaşındayım evliyim çocuğum yok.öğretmenim. mihrimah diyebilirsin.adanalıyım görevimiz dolayısıyla mersinin bir ilçesinde yaşıyoruz
yanlış anlamadım canım rahat olabilirsin. insanlar hakkında iyi niyetliyimdir.
ama ben hala en çok neden beni merak ettiğini öğrenemedim'
birazda sen anlat bakalım seni tanıyalım hep birlikte
Hemşerim olduğun nasılda belli çiğdemdenCanım benim böyle pilav makarna bulgurdan gidersen kilo veremezsin kendin de biliyorsun bunu.O bonibonları hele hiç görmedim farzediyorum.İzmirde yaşıyoruz tatlım envai çeşit otun sebzenin meyvenin balığın olduğu cennet gibi bir şehirdeyiz.Bundan faydalanalım bence.Haklısın nefis pilav ye makarna ye diyor banada diyor ama artık onu dinlemiyorum.Yarın ilk işin çarşamba pazarına gidip bolbol alışveriş yapmak olsun.Pazar yoksa bir manav mutlaka vardır.O karbonhidratları sebze meyvelerle değiştirince patır patır gidicek kiloların.Sende bunun gazıyla daha çok seveceksin böyle beslenmeyi emin ol
tahminler yaklaşmış canım.
Evet kapalıyım 39 yaşındayım evliyim çocuğum yok.öğretmenim. Mihrimah diyebilirsin.adanalıyım görevimiz dolayısıyla mersinin bir ilçesinde yaşıyoruz
yanlış anlamadım canım rahat olabilirsin. Insanlar hakkında iyi niyetliyimdir.
Ama ben hala en çok neden beni merak ettiğini öğrenemedim'
birazda sen anlat bakalım seni tanıyalım hep birlikte
işte asıl sorun burda başlıyor ben çok fazla yemek seçerim her yemeği yemiyorum otlada pek aram yoktur balık hiç yemem ama bugünden itibaren pilav makarna yememeye karar verdim ye ye nereye kadar
Aa böyle düşünme tatlım.En tatlı diilimiz en cana yakınımız sen olduğun için seni sevmiştir ondan merak etmiştir
çiğdem= çekirdek di miii? Zaten rakibem sayesinde bilgi dağarcığım epey gelişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?