- 5 Şubat 2014
- 1.821
- 30
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #60.081
sabah
1 adet haslanmis yumurta
domates salatalık peynir 5 zeytin
oglen
ceyrek cupra
aksam (saat 17.00)
4 yk kabak yemegi
3 kasik yoğurt
aralarda 3 tane kepekli yulafli bisküvi
3 bardak kekik suyu her öğün olmak uzere
1 dilim ananas
sayisiz sade filtre kahve
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Vay canına menüye gellCanım maşalah azmin daim olsun Anlaşılan grup yarışmasında hep liste başı olucaz yeni üyelerimizle
Mihrim sağlık kokan güzel seçimler yapmışsın yinekızlaaar bu da benim bugünkü naçizane menüm
SABAH
3 zeytin
1kk peynir
1 domates
1 salatalık
1 çay bardağı süt
1 haşlanmış yumurta
1 dilim etimek
ARA
1 elma
ÖĞLEN
1 kase tarhana çorbası
ARA
2 İncir
10 fındık
AKŞAM
1 kase pırasa
1 kase buğday çorbası
3 lt su
8 km yürüyüş
45 dak.aletli jimnastik
Mihrim sağlık kokan güzel seçimler yapmışsın yineSporda bu hafta ikiye çıktı maşallah uçuşa geçtik rakibem kemerlerimiz bağlayalım
iyi akşamlar kızlar ben geldim
nasılsınız nasıl gidiyor herşey yolunda mı
iyi akşamlar kızlar ben geldim
nasılsınız nasıl gidiyor herşey yolunda mı
oh oh çok radikal menü olmuş.ultra hafif. tebrikler valla. azmin daim olsun canım. spor ve su da süper.kim tutar bizi gümbür gümbür geliyoruz 9. takımdan korksun herkes :))
Menün çok güzel canım dikkatsiz tek bir lokma bile atmamışsın ağzına çok tebrik ediyorumEtiforma tahta kurusu demene çok güldüm Vallahi suntadan farkı yok Suyuna ve meyve çaylarına imrendim hadi beni heveslendirinde bende bolbol içmeye gayret göstereyim
sorun çıkmadı bu buyuk 20 kilo verdigimde de bu sekilde diyetle verdim Allaha çok şükür sorun çıkmıyor :) zamanin akupunktur yaptirmayi denemistim doktorum sakın 1 ayda 10 kilo verdiğini söyleme kimseye cunku kolay kolay kimse veremez dedi degisik bi bunyem var cabuk kilo gidiyor durma zamanlarimda oluyo tabiki ama 2 haftayi gecmiyo ama bu sefer 65e dusucemmm.insallahhh ben ki 20 kilo vermisim.son 10 kiloyu mu veremicemmm diye kendimi motive ediyorum :)
Canım ben montignac yapıyorum.Bol kalorili yiyorum ama karbonhidratla yağı pek karıştırmamaya çalışıyorum.Senin menünde gayet güzeldi.Bence yürüyüş yağları eritmek için en güzel yöntem doğru yoldasın.
Hası ınsallah cnm bu ara bıras durur kılo da ben ıkı hafta sonra gırcem lısteye o zamana hızlanır yıne
Canım ben suyu cok sevıyorum zorla ıcmıyorum canım istiyo resmen yazın kışın 2 litre yazın 4 u buluyo antalyadayım ben burası cok sıcak ve nemlı alıştım elımde hep bı su
Hası ınsallah cnm bu ara bıras durur kılo da ben ıkı hafta sonra gırcem lısteye o zamana hızlanır yıne
Canım ben suyu cok sevıyorum zorla ıcmıyorum canım istiyo resmen yazın kışın 2 litre yazın 4 u buluyo antalyadayım ben burası cok sıcak ve nemlı alıştım elımde hep bı su
Canım bende İzmirdeyim burasıda çok sıcak yazın bol bol içiyorum ama kışın içmekte zorlanıyorum.Sizlerin bolbol içtiğini görünce utanıp bende içicem sanırım
bende mersinin bir ilçesindeyim size yakın sayılırım. burasıda çok sıcak olur yaz kış. ama ben diyette olunca biraz zorluyorum kışın yoksa 3 lt su içemezdim. o bakımdan sen şanslısın isteyerek su içiyorsun ne güzel. rakibeeem duy bunları
Ben aslında yemekle su içen bi tipim.her öğünde 2 lt ye yakın su içerdim.Ama artık öğünlerim hamur işi değil salata sebze ağırlıklı olunca sularda sürahide kalıyorBende içicem siizmn gibi ya gazlandım bak şimdi yarın 3 lt yi bitirmeden uyumak yok bana
guzeellherkese iyi akşamlar canlar
hadi bakalım bugün ilk menü benden gelsinde hafta sonu yazamadığım menülerimin telafisi olsun
SABAH
1 elma
1 portakal
ARA
2 dilim gözleme
1/5 simit
ÖĞLEN
1 kase tarhana çorbası
ARA
3 kayısı
7 fındık 2 ceviz
AKŞAM
1 kase kıymalı karnabahar
1 bardak ayran
3lt su
45 dak. Aletli jimnastik
10 km yürüyüş
güzel kacamaksız bir gnBuda benim menüm;
Sabah;
2 dilim light ekmek
avokado sosu
2 kokteyl sosis
1 yumurta
domates,salatalık
Öğle;
kırmızı pancar salatası
Ara;
1 kivi
1 bardak süt
Akşam;
tavuklu salata
Gece;
Bir kase çilek yemeyi planlıyorum.
Spor 1 saat yürüyüş,su henüz 1 lt oldu malesef yatana kadar inş 2 olur.
gunaydin kizlar
bakiyorumda baya sohbet edilmis ne guzel dun girdim katilmakisteyenler topiginde birini davet ettim tam takimimiza selam verim derken misafirlerim geldi giremeden ciktim menumude paylasamadim hemen yazayim
dunki menum
sabah:sade kahve
kahvalti: 1 yumurta has
domates salatalik
1 kk peynir tussuz olanindan
ara: eti biskuvi sekersiz cay
ogle: taze fasulye 1 kase mercimek corba
ara : yesil cay 1 elma
aksam: yiyesim gelmedi sadece 1 kase corba ictim
spor : 40 dk yuruyus 60 ip
su : 1.5 litre su icmyi hep unutuyorum arttirmam lazim ...
hoş geldin cnmkizlar gunaydinnnn :) dunki attigim msjda 74.7 dedim ama bu sabah uyandigimda 73.9 oldugumu gordum yani 800 gram daha benim.icin buyuk atak 9 gun once diyete basladim buda demek oluyorki 9 günde 3 kilo 300 gram bence superr :) oncesinde 20 kilo vermis.bi insan olarak araniza gururla katiliyorum arkadaslar :) sabah kahvaltim
1 galeta
1 dilim az yagli tuzsuz peynir
domates
salatalik
6 adet zeytin
1 haşlanmış yumurta
simdiden sevgiler :)
hoş geldin cNIMMerhaba
takıma yeni katıldım ismim naz 23 yaşındayım
boyum 1.58 kilom 79.5 2 haftadır diyetteyim
5 aylık evliyim ve bu 5 ay bana 10 kg olarak geri döndü
diyetimin en güzel yanı eşimde benimle beraber başladı o da dikkat ediyo :13:
BUNU COK SEVDİİİMMMMselam canimsen hic merak etme istekli iki kiisi daha bulalim kimin kilosu kime yakin ise ikiserli gruplara ayiricam sonra baslasin takim ici yariss:119::119::119::119::119::119:
HOŞ GELDİN CNIMMMerhaba kızlarr bende kararlı ve istekliyim
Boy171
Kg 74.1
Yas 28
Hedef 65 inşallah en kısa zamanda ulasırım hedefıme
YOK YOK ŞEVKİM KAÇMADI BEN UYKUYA YENİK DÜŞTÜMKalinkaselin izne ayrıldı.Jeof ve stabborn yeteri kadar vakit ayıramıyoz diip ayrıldılar.Sismanne bebek bekliyormuş sanırım katılamayacak oda.Mnisa zaten pek katılmıyordu 2 haftadır ortalarda hiç yok.Buse8 izinden döndü kaptanlığı devraldı.2 yeni üyemiz vardı henüz liseteye girmeyen takım azalınca ondarında şevki kaçtı galiba 2 gündür yoklarBugün 2 yeni üyemiz daha oldu.Belki kalabalık olduk diye geri dönerler belli de olmaz.Bugün jeof da uğradı selam vermeye.Ayağın uğurlu mu geldi ne şenlendik
YAĞMUR ALTINDA YÜRÜYÜŞ GÜZELDİR BEN SEVERİM SEN İZMİRİN NERESİNDESİNBugünün ilk menüsü benden gelsin.
Sabah;
2 dilim light ekmek
Avokado sosu
2 kokteyl sosis,2 dilim sucuk
1 yumurta
1 domates,1 salatalık
Öğle;
Pancar salatası
Akşam;
1 tabak yoğurtlu semizotu
Gece;
Biraz çilek yemeyi planlıyorum
Spor:1.5 saat yağmur altında yürüyüş.Evden çıktıktan 2 dk sonra başladı yağmaya üşendim dönüp yağmurluk giymeye.Sonrada inat ettim dönmedim yağmur altında yürüdüm.
Su:Fazla içemedim telaşlı bi gündü.İnşallah yatana kadar çoğaltırım .
TAHTA KURUSU :)))))))Menüm
Sabah 3 kasık yulaf ezmesi
Yarım bardak sut
Ara 1 parca bıtter sekersız turk kah
Öğle azcık haslanmış karabugday yoğurt
Azcık kapuska
Ara yarım paket etı form tahta kurusu:))
Sekersız sutlu nescafe
Aksam sade mercımek corba 1 kase( patatessız havucsuz unsuz)
1 kase yogurt
Yarım salata 1 dlm tam bugday
3 lt su. 3 bıtkı cayı
1 saat yuruyus
Mekık yapabılırsem ıkı saat sonra yapıcam inşş
GÜZELsabah
1 adet haslanmis yumurta
domates salatalık peynir 5 zeytin
oglen
ceyrek cupra
aksam (saat 17.00)
4 yk kabak yemegi
3 kasik yoğurt
aralarda 3 tane kepekli yulafli bisküvi
3 bardak kekik suyu her öğün olmak uzere
1 dilim ananas
sayisiz sade filtre kahve
GAYET DUZENLİkızlaaar bu da benim bugünkü naçizane menüm
SABAH
3 zeytin
1kk peynir
1 domates
1 salatalık
1 çay bardağı süt
1 haşlanmış yumurta
1 dilim etimek
ARA
1 elma
ÖĞLEN
1 kase tarhana çorbası
ARA
2 İncir
10 fındık
AKŞAM
1 kase pırasa
1 kase buğday çorbası
3 lt su
8 km yürüyüş
45 dak.aletli jimnastik
hoşgeldin canım
bizde haberler iyi şükür de sen nerelerdesin?
yemekle su içmeyin hazmı zorlaştırır diyorlar rakibem. ya önce yaa sonra içmek gerekmiş
hadi bakalım yarınki menünde 3 lt suyu görelim rakibem.sana güveniyorum isteyince yaparsın sen
hoşgeldin canım.topiğimizde herşey yolunda sen nasılsın uğramadın bir süre kaçamaksız geçmiştir umarım günün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?