Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

menü süper tebrikler canım. dikkat et bu hafif menü seni uçurmasın :))

Son düzenleme:
Mihrim sağlık kokan güzel seçimler yapmışsın yine Sporda bu hafta ikiye çıktı maşallah uçuşa geçtik rakibem kemerlerimiz bağlayalım

sorun çıkmadı bu buyuk 20 kilo verdigimde de bu sekilde diyetle verdim Allaha çok şükür sorun çıkmıyor :) zamanin akupunktur yaptirmayi denemistim doktorum sakın 1 ayda 10 kilo verdiğini söyleme kimseye cunku kolay kolay kimse veremez dedi degisik bi bunyem var cabuk kilo gidiyor durma zamanlarimda oluyo tabiki ama 2 haftayi gecmiyo ama bu sefer 65e dusucemmm.insallahhh ben ki 20 kilo vermisim.son 10 kiloyu mu veremicemmm diye kendimi motive ediyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oh oh çok radikal menü olmuş.ultra hafif. tebrikler valla. azmin daim olsun canım. spor ve su da süper.kim tutar bizi gümbür gümbür geliyoruz 9. takımdan korksun herkes :))

Hası ınsallah cnm bu ara bıras durur kılo da ben ıkı hafta sonra gırcem lısteye o zamana hızlanır yıne

Canım ben suyu cok sevıyorum zorla ıcmıyorum canım istiyo resmen yazın kışın 2 litre yazın 4 u buluyo antalyadayım ben burası cok sıcak ve nemlı alıştım elımde hep bı su

Burda söylemenin hiç sakıncası yok ama konuna komşuna bencede söyleme Son 10 kilon çabucak gider fitliğe kavuşursun inş tatlım

maşallah takımımız pek bereketli bu akşam. varlığınızla renk verdiniz,takımımızı şenlerdiniz kızlar iyi ki geldiniz :)

Canım bende İzmirdeyim burasıda çok sıcak yazın bol bol içiyorum ama kışın içmekte zorlanıyorum.Sizlerin bolbol içtiğini görünce utanıp bende içicem sanırım

bende mersinin bir ilçesindeyim size yakın sayılırım. burasıda çok sıcak olur yaz kış. ama ben diyette olunca biraz zorluyorum kışın yoksa 3 lt su içemezdim. o bakımdan sen şanslısın isteyerek su içiyorsun ne güzel. rakibeeem duy bunları

Ben aslında yemekle su içen bi tipim.her öğünde 2 lt ye yakın su içerdim.Ama artık öğünlerim hamur işi değil salata sebze ağırlıklı olunca sularda sürahide kalıyor Bende içicem siizmn gibi ya gazlandım bak şimdi yarın 3 lt yi bitirmeden uyumak yok bana

yemekle su içmeyin hazmı zorlaştırır diyorlar rakibem. ya önce yaa sonra içmek gerekmiş
hadi bakalım yarınki menünde 3 lt suyu görelim rakibem.sana güveniyorum isteyince yaparsın sen

guzeell
güzel kacamaksız bir gn

hoş geldin cnm
hoş geldin cNIM
selam canim sen hic merak etme istekli iki kiisi daha bulalim kimin kilosu kime yakin ise ikiserli gruplara ayiricam sonra baslasin takim ici yariss:119::119::119::119::119::119:
BUNU COK SEVDİİİMMMM
Merhaba kızlarr bende kararlı ve istekliyim
Boy171
Kg 74.1
Yas 28
Hedef 65 inşallah en kısa zamanda ulasırım hedefıme
HOŞ GELDİN CNIMM
YOK YOK ŞEVKİM KAÇMADI BEN UYKUYA YENİK DÜŞTÜM
YAĞMUR ALTINDA YÜRÜYÜŞ GÜZELDİR BEN SEVERİM SEN İZMİRİN NERESİNDESİN
TAHTA KURUSU :)))))))
GÜZEL
GAYET DUZENLİ
hoşgeldin canım
bizde haberler iyi şükür de sen nerelerdesin?

HOŞ BULDUK İYİYİM CANIM DÜN GİRECEKTİM DE BİR GÜN ÖNCESİNDEN UYKUSUZDUM DÜN AKŞAM 6DA Bİ YATTIM UYANDIĞIMDA SABAH 10:30 DU

yemekle su içmeyin hazmı zorlaştırır diyorlar rakibem. ya önce yaa sonra içmek gerekmiş
hadi bakalım yarınki menünde 3 lt suyu görelim rakibem.sana güveniyorum isteyince yaparsın sen

Biliyorum duydum canım ama ben lokmalarımı susuz yutamıyorum pek Bademciklerim yüzündenmidir nedir artık Yutması kolay olan sebzeler ve sulu yemekler olunca diyette su içmemde gerekmiyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…