Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlaaar müsaadenizle ben çıkıyorum malum sabah erken uyanıyorum ve yarın nöbetçiyim yorucu bir gün beni bekler
güzel sohbet ve muhabbetiniz için hepinize müteşekkirim
kendinize iyi bakın Allaha emanet olun
cümleten iyi akşamlar canlar :))

Ben geldimmm
işlerim vardı anca girdim nete kızlar

canım canım teşekkürler yazılan son sayfaları okudum şimdi takım zor günler geçirmiş herhalde hep beraber toparlarız inşallah

Aramıza hoşgeldin canım Yaprak dökümü dökümü yaşadık biraz sayımız azaldı ama bugün eski halimize döndük sayenizde kızlar Bundan sonrası bol paylaşımlı ve bol kilo vermeli geçecek inşallah Sende bugünkü menünü paylaşarak katılım yapabilirsin bize

bende hemen bugünkü menümü yazayım

sabah (10:30)
1 haşlanmış yumurta
kepek ekmeğiyle kaşarlı tost
domates

ara (15:00)
1 şekersiz kahve
10 adet beyaz leblebi

akşam
1 porsiyon nohut
salata

ara (20:00)
1 muz

30 dk pilates
45 dk eliptik bisiklet

bugünün tek kötü yanı hiç su içemedim
aşırı aktif mesane rahatsızlığım var kızlar su içince lavabodan çıkamıyorum dışarıda çok işim vardı bugün eve daha yeni girdim o yüzden cesaret edemedim dışarıda su içmeye

Son düzenleme:
Ben geldimmm
işlerim vardı anca girdim nete kızlar

canım canım teşekkürler yazılan son sayfaları okudum şimdi takım zor günler geçirmiş herhalde hep beraber toparlarız inşallah

çoğu arkadaş vakit ayıramadığını söyleyip ayrıldı ve bu üst üste geldi. dolaysıyla birkaç gün içinde yaprak dökümü yaşadık, ama sizinle yeniden canlandık.
sizlerle birlikte bundan sonrası daha güzel olur inşallah.

öğleni atlamışsın tatlım. ama ultra hafif olmuş menün.kaliteli bir diyet menüsü olmuş devamını diliyorum.tebrikler

inş canım herşey kısa zamanda düzelir kararlı olursak

çıkacam dedim ama çıkamadım sohbet tatlı olunca insanın bırakası gelmiyor ama gözlerim kapanmaya başladı
özlemişim bol paylaşımlı hoş sohbetli günleri

Menün çok hafif canım kuş kadar yemişsin maşallah
Ah o aşırı aktif mesane sorunu benim 23 yıllık kankamdada var.Saolsun sayesinde okuldaki tüm tenefüsleri tuvalet önünde onu bekleyerek geçirdim

Menün çok hafif canım kuş kadar yemişsin maşallah
Ah o aşırı aktif mesane sorunu benim 23 yıllık kankamdada var.Saolsun sayesinde okuldaki tüm tenefüsleri tuvalet önünde onu bekleyerek geçirdim
bende eşime çok acıyorum kıyamam benim yüzümden onunda hayatı tuvalet önlerinde geçiyo

bende eşime çok acıyorum kıyamam benim yüzümden onunda hayatı tuvalet önlerinde geçiyo

Kankam için araştırma yapmıştım botoksla çözüm bulunuyormuş canım buna.Uzunca bir süre gidiyormuş sonra tekrar botoks.Eşinle beni bir kenara bırak asıl derdi siz çekiyorsunuz vallahi bence sende bi araştır derim

çıkacam dedim ama çıkamadım sohbet tatlı olunca insanın bırakası gelmiyor ama gözlerim kapanmaya başladı
özlemişim bol paylaşımlı hoş sohbetli günleri

Kıyamam canım sabah çok erken kalkıyorsun bolda spor gözlerin kapanmasında napsın.Güzelce uyuyup dinlen yarın bol sohbetli bol kilo vermeli şen şakrak bir gün daha bizi bekliyor

Bucadayım sen neresindesin

Artık adı tahta kurusuuuuuu

Kızlaaarrrrr bende izmirliyim balçovva eşime benim asfalya şartelleri attırma diyorum o ne be dıyoo

Kızlar benden de bu gecelik bukadar.Yoruldum.Çileklerimi alıp ayaklarımı uzatıp biraz dinlenicem

iyi geceler canım
sohbetin ortasında benim net gidiverdi ondan yok oldum ben :)
güzel bir menü olmuş
Artık adı tahta kurusuuuuuu

Kızlaaarrrrr bende izmirliyim balçovva eşime benim asfalya şartelleri attırma diyorum o ne be dıyoo
ben tahta bisküvi diyodum ama tahta kurusu daha çok uydu :)
ben balçovayı iyi bilirim çok da severim
Kızlarr mutfak terazısı kullanan varmıı sıparıs verdım bugun mehtap iyi mi ki bilemedimmm

kullanmıyorum ama istiyorum aslında ben de alcam

Bende bucayı az cok bılıom cnm buca fm vardı egemen le atakan onlara cok guluyodum cok dınlıodum hala var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…