- 5 Şubat 2014
- 1.821
- 30
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #60.141
Ben geldimmm
işlerim vardı anca girdim nete kızlar
canım canım teşekkürler yazılan son sayfaları okudum şimdi takım zor günler geçirmiş herhalde hep beraber toparlarız inşallah
Ben geldimmm
işlerim vardı anca girdim nete kızlar
canım canım teşekkürler yazılan son sayfaları okudum şimdi takım zor günler geçirmiş herhalde hep beraber toparlarız inşallah
bende hemen bugünkü menümü yazayım
sabah (10:30)
1 haşlanmış yumurta
kepek ekmeğiyle kaşarlı tost
domates
ara (15:00)
1 şekersiz kahve
10 adet beyaz leblebi
akşam
1 porsiyon nohut
salata
ara (20:00)
1 muz
30 dk pilates
45 dk eliptik bisiklet
bugünün tek kötü yanı hiç su içemedim
aşırı aktif mesane rahatsızlığım var kızlar su içince lavabodan çıkamıyorum dışarıda çok işim vardı bugün eve daha yeni girdim o yüzden cesaret edemedim dışarıda su içmeye
inş canım herşey kısa zamanda düzelir kararlı olursakçoğu arkadaş vakit ayıramadığını söyleyip ayrıldı ve bu üst üste geldi. dolaysıyla birkaç gün içinde yaprak dökümü yaşadık, ama sizinle yeniden canlandık.
sizlerle birlikte bundan sonrası daha güzel olur inşallah.
Menün çok hafif canım kuş kadar yemişsin maşallahbende hemen bugünkü menümü yazayım
1 haşlanmış yumurta
domates
1 şekersiz kahve
10 adet beyaz leblebi
akşam
1 porsiyon nohut
salata
1 muz
30 dk pilates
45 dk eliptik bisiklet
aşırı aktif mesane rahatsızlığım var kızlar su içince lavabodan çıkamıyorum dışarıda çok işim vardı bugün eve daha yeni girdim o yüzden cesaret edemedim dışarıda su içmeye
bende eşime çok acıyorum kıyamam benim yüzümden onunda hayatı tuvalet önlerinde geçiyoMenün çok hafif canım kuş kadar yemişsin maşallah
Ah o aşırı aktif mesane sorunu benim 23 yıllık kankamdada var.Saolsun sayesinde okuldaki tüm tenefüsleri tuvalet önünde onu bekleyerek geçirdim
bende eşime çok acıyorum kıyamam benim yüzümden onunda hayatı tuvalet önlerinde geçiyo
çıkacam dedim ama çıkamadım sohbet tatlı olunca insanın bırakası gelmiyor ama gözlerim kapanmaya başladı
özlemişim bol paylaşımlı hoş sohbetli günleri
Bucadayım sen neresindesin
Dünkü menüm
sabah 1 yumurta domates peynir 1 tatlı kasık pekmez
öğlen 3 kasık makarna 3 kasık yoğurt
akşam yok uyuyodum
spor 45 dk yürüyüş
bugünkü menüm
sabah 2 yumurta 1 paket tahta kurusu
öğlen 2 dilim ekmekle tost
ara birkaç çiğdem iki bonibon 1 türk kahvesi
akşam 2 kasık bulgur bir kase yoğurt
sıvılar 2 lt su 1 türk kahvesi
spor 2.5 saat yürüyüş 100 rewoflex
kızlar ya bana bir akıl verin hiç yemek yemek istemiyorum pilav makarna bulgur gibi şeylerle geçiştiriveriyorum ne yapcam ben böyle kaç gündür yemek yemiyorum hiç sağlıklı değil nasıl aşacağım bu sorunu
Evet canım çiğdem ayçelirdeği.İzmir dili denen bişi varmış meğer internetten pek çok arkadaşım olunca farkına vardım bunun.Mesela yalan dünya izliyorum bigün servet hanıma bütün evi kloraklamışsın gene dedi izmirli sonrada klorak klorak biz izmirde çamaşır suyuna klorak deriz dedi ben şok geçirdim tüm türkiye öyle diyor sanıyordum biliyormusun
Artık adı tahta kurusuuuuuu
Kızlaaarrrrr bende izmirliyim balçovva eşime benim asfalya şartelleri attırma diyorum o ne be dıyoo
iyi geceler canımkızlaaar müsaadenizle ben çıkıyorum malum sabah erken uyanıyorum ve yarın nöbetçiyim yorucu bir gün beni bekler
güzel sohbet ve muhabbetiniz için hepinize müteşekkirim
kendinize iyi bakın Allaha emanet olun
cümleten iyi akşamlar canlar :))
güzel bir menü olmuşbende hemen bugünkü menümü yazayım
1 haşlanmış yumurta
domates
1 şekersiz kahve
10 adet beyaz leblebi
akşam
1 porsiyon nohut
salata
1 muz
30 dk pilates
45 dk eliptik bisiklet
ben tahta bisküvi diyodum ama tahta kurusu daha çok uydu :)Artık adı tahta kurusuuuuuu
Kızlaaarrrrr bende izmirliyim balçovva eşime benim asfalya şartelleri attırma diyorum o ne be dıyoo
Kızlarr mutfak terazısı kullanan varmıı sıparıs verdım bugun mehtap iyi mi ki bilemedimmm
iyi geceler canım
sohbetin ortasında benim net gidiverdi ondan yok oldum ben :)
güzel bir menü olmuş
ben tahta bisküvi diyodum ama tahta kurusu daha çok uydu :)
ben balçovayı iyi bilirim çok da severim
kullanmıyorum ama istiyorum aslında ben de alcam
Bende bucayı az cok bılıom cnm buca fm vardı egemen le atakan onlara cok guluyodum cok dınlıodum hala var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?