Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

geçmiş olsun oğluna cnm acil şifalar
cok saolun kizlar ... haklisin usagisan yazsaydim daha iyi olurdu..
hos geldin canim merak etme burasi kilo vermeye istekli hatunlarla dolu hep birlikte yazacitir olarak girecez yeterki iradeli olalimm...ilk sayfada kurallarimiz var onuda okrmusun....
Olsun battıgı yerden toplarsın.sende gel katıl bize burayı aksatma sana ihtiyacımız var kaptanımız :)

aksatmaya niyetim yok tatlim sadece elimde olmayan sebeplerden pek sIK giremeye bilirimm...

Herkese gün ortasından selam kızlar.
okuldayım nöbet dolayısıyla.ama burda yemedim üşenmedim eve gittim çorbamı içtim geldim.emeklerimiz boşa gitmez inşallah

ogretmenmisin sen ne guzel hic usenmemissin isallah bu cabanin karsiligini alirsin canimm..

kizlar bide ben maydanoz suyu icmeye baslicam daha once faydasini gormustum umarim ayni sonucu yine alirim ....tadini pek sevmiyorum ama napalim kilo vereyimde cig tavuk bile yerim artikk

Kilo vermenize yardımcı pratik birkaç öneri.

Sabah kahvaltısı yapın. Öğün sayısını azaltmadan 3 öğün yemek yiyin, hatta ara öğünlerle günlük öğün sayınızı arttırın.

Sebze ve meyve tüketimini artırın.

Alkol tüketiminizi azaltın veya tamamen bırakın. Alkol, yüksek kalorisi nedeniyle gün boyu tatlı isteğinizi de artıracaktır.

Çikolata, bisküvi gibi besin değeri düşük ama kalorisi yüksek besinler yerine taze veya kurutulmuş meyve yiyin.

Yemeğinizi yavaş yavaş yiyin. Hızlı yemek yediğinizde, doyduğunuzu anladığınız zaman zaten gerektiğinde fazla yemişsinizdir.

Hayvansal yağlardan kaçının. Tavukların derilerini, etlerin yağlı kısımlarını ayırın.

Katı yağlar yerine, zeytinyağı, ayçiçek yağı ve mısırözü yağı gibi bitkisel yağlar kullanın.

Bol bol su için.

Mümkünse her gün aynı saatte kalkın.

Yemeklerden sonra dişlerinizi fırçalayın. Diş fırçaladıktan sonra muhtemelen canınız bir şey yemek istemeyecektir.

Tatlı yemekten kaçının. Daha az tatlı tüketin.

Tuz ve şeker kullanımınızı azaltın

Hoşgeldin aramıza Yaşın çok genç canım tamda patır patır kilo verecek yaştasın.Azmini kaybetmedikçe yaza kadar bayağı yok katetmiş olursun hiç merak etme

İnşallah patır patır veririm dediğin gibi hepimiz veririz inşallah :18: En önemli şey kesinlikle azim ve irade bunları kaybetmedikçe yapılamayacak hiç bir şey yok!

hos geldin canim merak etme burasi kilo vermeye istekli hatunlarla dolu hep birlikte yazacitir olarak girecez yeterki iradeli olalimm...ilk sayfada kurallarimiz var onuda okrmusun.....

Hoşbuldum :)
Aynen öyle irademizi koruyalım gerisi gelecek inşallah.
Tabi okudum kuralları zaten :)

ewet ya vardı özellikle egemen çok iyiydi hala var mı yok mu bilmiyorum uzun süredir dinlemiyorum bak merak ettim şimdi

:))) ayy yazık ama arayanları baya zorluyodu

Kızlarrrrr herkese merhaba ben geldım bugun kursum vardı geldım pazara gıttım geldım hıcbısey yapmadan burdayım yeterınce spor olmuştur herhalde kalıplarla baya ayakta ugrastım çunku ama cok guzel derı bır yelegım oldu bugun 1 ısırık borek kacamagım var sadece

İlk menü benden

Sabah 1 haşlnmış yumurta
2 zeytin
Kk dan kucuk suzme peynir
1 dlm tam buğday ekmeği
7 otlu çay

Ara sade nescafe+eti form meyveli 3 tane

Öğle
Yağsız marul salata 1 kk kaşar
Ayran 1 dılım uno denge lıgt
Hibiskus cayı( bugun tanıştım kendısıyle cok sevdım yazın soğutup tarcın karanfıllı içerim)

Ara yulaflı form 3 tane
1 kk yarısı börek(( kurs cıkısı komşu yapmış canım çekti

Akşam
Zeytinyağlı bezelye 1 kase yoğurt yağsız salata
1 dlm tam buğday ekmeği
Hibiskus çayı

2 litre su 1 lıtrede yatana kadar
Spor yok

Hoşgeldin canım bende dun geldim hayırlı olsun ıkımızede buradakı motıve ıyı enerjık bı takım

Çok güzel ve sağlıklı bir menü olmuş canım tebrik ederim Börektende bi ısırıkcık alarak gerisini bırakmanada hayran oldum Mutfakta sıcak börek var şu anda gel ye beni diyor seni örnek alıp hıh ona diycem

bende hergun tartlanlardanimm
Ahahaha grubun tek meraklı kedisi ben değilim demekki sevindim
kizlar bide ben maydanoz suyu icmeye baslicam daha once faydasini gormustum umarim ayni sonucu yine alirim ....tadini pek sevmiyorum ama napalim kilo vereyimde cig tavuk bile yerim artikk
Nasıl yapıyosun onu canım.Kaynatıyomusun yoksa limonlu blenderdan geçiren bi kür vardı omu?

Bende yazayım menümü;
Sabah;
Sucuklu peynirli 2 yumurta(extra yağ eklemeden)

Öğle;
Pancar salatası

Ara;
Yarım mango

Akşam;
Hellimli ve sızma yumurtalı salata

Gece;
Kalan yarım mangomu yiycem

Spor;
1 saat 20 dk yürüyüş,su (şimdi evde su bitti içemedim diycem yemiyceniz )

Ayy azcık ye ama yemeseydim aklımda kalırı gece yapardım nefsımı korelttım resmen

Canımm menun gayet ıyı ama borekten bı ısırık al bence bıde sızma yumurtalı salataa nasıl canım cok merak ettimmmm:26::26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…