Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar.Çok üşüyorum :18: Kış bitmedi yaza çok var diye sevincim kursağımda kaldı böyle titrerken

gunaydin kizlar

yeni gelenlerle topigimiz baya canlanmis ne guzel benim oglan rahatsiz oldugu icin pek giremiyorum siz aynen devam edin firsat buldukca girmeye calisacam dunki menumude yazamadim cok sagliksiz bir menu oldu ondan yazmiycam ikindiye kadar iyiydi ama aksam batti diyet

Oğluşuna çok geçmiş olsun canım.Keşke sağlıksız olsada yazsaydın menünü.Buraya itiraf edince tekrarlanmıyor aynı hatalar sankim Bugün yeni bir gün dünü unutup yeniden aynı hızla devam etmelisin

geçmiş olsun oğluna cnm acil şifalar

Merhabaalar
Ben Zeynep 19 yaşındayım 113 kilodan 103 kiloya kadar düştüm şimdi 9. takıma katılmak istiyorum biraz motive olayım diye malum yaz geliyor artık hızlanmam gerekiyor umarım herkes dilediği kiloya kavuşur

Hoşgeldin aramıza Yaşın çok genç canım tamda patır patır kilo verecek yaştasın.Azmini kaybetmedikçe yaza kadar bayağı yok katetmiş olursun hiç merak etme

Olsun battıgı yerden toplarsın.sende gel katıl bize burayı aksatma sana ihtiyacımız var kaptanımız :)

Rakibem seni sevgimin sıcaklıgıyla ısıtayım. Sporu bırakma sakın

Ay canım benim sen gelince üşümem hemen durdu Spor yüzünden üşüdüm ya zaten.Dışarsını kestiremedim yine ince giyinmişim çok soğuktu hava eve gelincede uzunca bir süre ısınamadım :18:Sabah yürüyüşüne çıkmadan önce bi bahçeye çıkıp havanın soğukluğunu kontrol etsem iyi olcak artık :2:

Bende üşüdünde yürüyüşe gitmedin sandım. Evet bu havalar aldatıyor malesef.dikkat et canım. Sabah hava burda çok güzeldi gece yagmur yagmış havayı temizlemiş üstünr de sabah güneş dogmuştu. Temiz havayı cigerlerime çektim iyice.

Oh ne güzel temiz havada güzelce yapmışsındır sporunu Burda soğuktu biraz rüzgarda vardı.Yürüdükçe ısınırım dedim ama nerdee .İnadım var yağmurda yağsa karda yağsa o yürüyüş yapılcak

Herkese gün ortasından selam kızlar.
okuldayım nöbet dolayısıyla.ama burda yemedim üşenmedim eve gittim çorbamı içtim geldim.emeklerimiz boşa gitmez inşallah

Herkese gün ortasından selam kızlar.
okuldayım nöbet dolayısıyla.ama burda yemedim üşenmedim eve gittim çorbamı içtim geldim.emeklerimiz boşa gitmez inşallah

Afiyet olsun canım İnşallah emek veriyoruz karşılığınıda alırız.Aynı kilo aralığına takıldım kaldım sinir oluyorum şu tümseği bir atlayabilsem bende daha ne isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…