Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

saol cnm teşekkür ederim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar tek başına sarmıyor buralar,ancak bu kadar durabildim bende çıkıyorum kendinize iyi bakın.hepinize iyi akşamlar Allaha emanet olun
görüşmek dileğiyle...

Son düzenleme:
Kizlar bugün çok isim vardi eve yeni girdim anca bakabildim. Telefondan giriyorum göremiyorum kim var kim yok

Son düzenleme:
İyiyim cok saol 0 toleransli kacamaksiz bi haftaydi benim icin o yuzden mutluyum ben devamli telefondan bakıyorum işin asli çok da iyi kavramış degilim.siteyi ama zevkli yani ozellikle motivasyon konusunda bu arada istanbuldan kimse yokmu genelde hep sehir disinda yasiolar

Menumude yazym

Sabah
1 haslanmis yumurta
1 domates
1 kepek emekli tost

Ara
1 avuç beyaz leblebi

Aksam
Firinda palamut 1 orta boy Balik

Ara
Birkaç tane kuru dut

Yarim saat yürüyüş
Yarim saat pilates
2 litre su

menun super ötesi olmuş kutluyorum :)

ooo çok iyi çok sevindim senin adina. Benimde son 10 günüm neredeyse kacamaksiz diyebilirim.ben İstanbul da yasiyodum normalde cnm ama 1 buçuk sene önce manisaya atandim o yüzden burdayim. İstanbulun neresindesin

aaa hayırlı olsun ataman Allah utandirmasi cnm istanbul anadolu yakasi bilirsin Göztepe is yerimde Bağdat Caddesinde sen istanbulda nerdeydin

aaa hayırlı olsun ataman Allah utandirmasi cnm istanbul anadolu yakasi bilirsin Göztepe is yerimde Bağdat Caddesinde sen istanbulda nerdeydin

Ben emirganda oturuyorum ailem hala orda cnm avrupa yakasında.

kendi evinin hanımı olmanın en büyük faydası bu olsa gerek. mutfağın hakimi sensin. yemekler senin kararın doğrultusunda pişiyor ya da koyduğun malzemeye sen karar veriyorsun.

Aynen canım ben yemekleri yaparken coz az yagla yapıorum ve pırasa bezelye mercımek corbaı fılan patates havucsuz yapıorum pilavı azcık yagla lımonlu ve karabıberlı yapıorum esımde alıştı artık kalorılerı dusurmeye calısıyorum

yaban mersini yemenin özel bir nedeni var mı merak ettim sabah yemişsin acaba farklı bir işlevi mi var diye sordum.
spor zaten süper ötesi olmuş maşallah sana

Canım sabah aktara gıttım hıbıskus cayı almaya metabolızma ıcın orda gordum aslında yaban mersını de degılde crowberry mı ne kırmızı bısey aktar verdı yulaf ezmesının ıcıne koy kayısıdan daha az kalorılı dedı bıde dıyet yapanlar bunu yıyomus bende bugun yedım ılk

AA ilk defa duyuyorum bunu bidaha gidince bende bakym hibiskus cayinida çok duydum bu aralar etkilimi gercekten

Kizlar kimse yok bende cikiyorum iyi geceler herkese

AA ilk defa duyuyorum bunu bidaha gidince bende bakym hibiskus cayinida çok duydum bu aralar etkilimi gercekten

Dun basladım ıcmeye canım gulsah saracoğlu 23 kg vermıs dıye arkadasım. Almıs tadını denedım dun bugunde gıttım aldım tadı kusbırnuna benzıyo yazında soğuk ıcılıo tarcın karanfıl fılan demlıon sonra soğutuyon ıcecek gıbı ıcılıo

Bugünkü menüm
Sabah 2 yumurta 2 dilim ekmek

Öğlen 3 kaşık pilav
1 kase yoğurt

Akşam 4 kaşık bezelye 3 kaşık makarna 1 kase yoğurt

Gece 1 türK kahvesi

Spor 45 dk yürüyüş

Su 2 lt

takımın sabah kuşundan herkese günaydın kızlar :))
bugün tartılacak takım arkadaşlarımın yüzünün gülmesi dileğiyle...
açıkçası ben pek mutlu olmadım ama geriye değil ileriye bakmak hedefim inşallah bundan sonra iyi olur.

kızlar kilolarınızı listeye ekleyin takım kaptanımızın isteğine göre 12'ye kadar bildirmek gerekiyormuş. bu hafta liste hazırlama sırası bende inşallah eksiksiz hatasız becerebilirim.elimden geleni yapıcam ama şimdiden bir hatam olursa affola.

tatlıcıkız sen ilk kez kilonu hesaplıyacaksın ya takımın ilk sayfasında nasıl hesaplanacağı yazıyor ordan yardım alabilirsin canım

hadi bakalım herkese kolay gelsin güzel bir gün diliyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…