- 5 Şubat 2014
- 1.821
- 30
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #60.441
Bak işte çok sağlıksız denir biraz azarlanırım diye pekte dillendirmek niyetinde değildim ama yalanda söyleyemem yaptım işte napimAyrıca okadarda sağlıksız değil.Mide dinleniyor karaciğer vücudu temizliyor.Benim gibi tüm gün evde olan biri için de yapılması kolay bişi.tansiyon şeker düşmesi gibi sorunlarım olmuyor çünkü tüm gün oturuyorum.Ayrıca şişmem çok kötüydü.Pantalom sıkınca moralim bozuldu ihtiyacım olduğunu hissettim
Rengim sıcak çikolata.Asıl saç rengimden bir farkı yok.Yapay renkler sevmiyorum pek.Beyazlarım kapansın diye boyuyorum.Sorma dün üşümüşüm sabah korkunç bi sırt ağrısıyla uyandım.Eliminde uzanmadığı bi yer yakıda yapıştıramadım.Ağrı kesici biraz geçirdi çok şükür.Sende bu havalarda banyo yapma sabahları bence.Kıyafetlerini değiştir olsun bitsin.Zaten hava soğuk çok terlencek bir durum yok.Soğuk algınlığıda başa bela
yok canım kusur olurmu ...benımde hep aklımdaydınız acaba ne yaptınız dıye haftaya daha ıyı olucaz ınsallahay anlayışlı insanın hali başka çok sağol canım ya
13.takıma sormuştum ama cevap geç gelince paylaşmış gitmiştim
evet bu sayede birkaç bir şey öğrendim ama eksikliklerimin kusuruna bakmayın lütfen.
hafif atlattın yine bugün senin günün olduğu için çok kızmadım
bende doğal renkler seviyorum benimkide dore kahve
ya ben huyluyum biraz yıkanmadan gidersem içim rahat etmez rakibem
ben geldimmmm
sabahki şoku anca atlattım bişeyler yemeye bile korktum bu saate kadar
motive edici mesajlarınız için teşekkürler kızlar..
hepinizi tek tek kutluyorum tekrar süpersiniz
haftaya daha iyi olmayı ümit ediyorum..
Aç kalmasaydın canım hafif bişiler atıştırsaydın keşke.Hem geldi geçti tartı günü gelecek haftaya bakalım.Bol bol kilo verelim.Yeni haftamızın ilk günü bitecek bile nerdeyseben geldimmmm
sabahki şoku anca atlattım bişeyler yemeye bile korktum bu saate kadar
motive edici mesajlarınız için teşekkürler kızlar..
hepinizi tek tek kutluyorum tekrar süpersiniz
haftaya daha iyi olmayı ümit ediyorum..
Perşembeleri hariç tutsak olmamıki
Oo senin renginde çok hoşmuş.Mavi gözlü kumral kızların saç rengi çok severim.
Anladım ben seni temiz titiz rakibemEvi bile her hafta çitiliyorsun insan içine ter kokarak girmiyceğini tahmin etmem lazımdı .Ben hiç terlemem bu yüzden gündüz yürüsemde geceleri banyo yapıyorum.Zaten evdeyim gelenim gidenimde yok Yaz gelip hava ısınınca başka tabi yürüyüşten gelince atıyorum kendimi duşa.
hoş geldin canım. korkma cesur ol. biz yanındayız her daim hadi bakalım
tartı olayı çok farklı bir şey iki üçgün içinde 3 kg alan arkadaş vardı takımda şimdi izinli
sonra rakibem 1 günde 1 kg almıştı bir kere sonra geri iade etmişti onu geçen hafta bizde kilo aldık
yani demem o ki olur ve olacak bunlar senin önünde engel olmasın atla geç :)) daha ileri çıtır olduğumuz günlere inşallahhh
canım sen devam etmeyı dusunuyormusun eger dusunmuyorsan senı ızıınlı yazayım ..Beni de listeye almışsınız canlarım. Hemen hesaplayıp ekliyorum.
***9.TAKIM 354.ETAP***
cok ıyı bır sonuc canım tebrıklerrmihrimah01(85.9/85.3/0.6/%0.7)
sismanne(82.1/0/0/%0)
usagisan(83.7/0/0/%0)
mnisa(106.6/0/0/%0)
tatlicikiz(86.5/84/2.5/(%1.5)yeni uye hedef kilo 55 yuzdesi 2 ye bolundu
9.TAKIM ORTALAMASI:%
haftaya kılo kılo gıder ısallah tebrıkler canım***9.TAKIM 354.ETAP***
mihrimah01(85.9/85.3/0.6/%0.7)
sismanne(82.1/0/0/%0)
usagisan(83.7/0/0/%0)
mnisa(106.6/0/0/%0)
tatlicikiz(86.5/0/0/%0)yeni uye hedef kilo 55 yuzdesi 2 ye bolundu
vavvv masallah dıyelım cok ıyı bır sonuc almıssın hemen basarının sırlarını beklıyoruz senden***9.TAKIM 354.ETAP***
mihrimah01(85.9/85.3/0.6/%0.70)
sismanne(82.1/82/0,1/%0,12)
usagisan(83.7/81.5/2.2/%2.63)
mnisa(106.6/0/0/%0)
tatlicikiz(86.5/84/2.5/(%1.45)yeni uye hedef kilo 55 yuzdesi 2 ye bolundu
harıka cok ıyı sırlarınızı beklıyoruz kızlarrGünaydın kızlar bu haftaki tartilmaya katilamiyorum yeni geldigim.icin ama kendim 12 gundur diyette olduğum ici gecen cuma 74.7 olan kilom bugun 73.3 yani 1 haftada 1kilo 400 gram katilamasamda herkese motivasyon olsun diye paylaşmak istedim :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
afıyet olsun canım hak ettın sen gozlemelerı ama ekstradan sporu ıhmal etme emıGünaydın kızlar.Bugün güzel bir sonuç aldım diye kendime ödül güzel bir gözleme ve börek ziyafeti çektim kalvaltımdaŞimdi bir hafta yediklerimi yakmak için uğraşıcam
supersın canım 2ç2 cok ıyı vermıssın tebrıklerrGunaydın kızlarrrr lısteye gıremıorum ama ben normal bıldırım yapayımm
Baslangıç78
Gecen hafta 74.4
Bu hafta 72.2
Spor sadece yuruyus gunde ortalama 2 3 lıtre su
Öncelikli hedef 69 sonra 65
yok canım kusur olurmu ...benımde hep aklımdaydınız acaba ne yaptınız dıye haftaya daha ıyı olucaz ınsallah
kızlarr günaydınn hepiniz adına çook sevindim çok güzel sonuçlar almışsınız
bende bu sabah tartıldım sabredemedim bugün siz paylaşırken bende sonuçlarımı paylaşym diye
ama moralim o kadarrrr bozulduki geçen hafta tartıldığım kiloyla aynı kilodayım
kilo vermem durdu desem daha diyetimin ikinci haftası durma evresinde değilim menülerimide gördünüz abartılı hiçbişey yemedim niye böyle oldu anlamadım eşimde 300 gr daha fazla çıktı ikimizde şok olduk tartımı bozuldu acaba yanlış mı tartıyo bilemedim ya normalmi sizce böyle olması
teşekkür ederim cnm bakalım haftaya nasıl olcakcanım moralını bozma sakın aksıne dıyetıne dahada sarıl haftaya daha ıyı sonuc alacagından emıynımm
tsekkur ederız canım ıyıyız sızler nasılsınız ?merhaba kardeş takımcım nasılsınız bakıyım :)))
bana tok tutan iksir gerekli cok cabuk acikiyorum ve iseylere saldirmak yemek geliyor icimden kendimi zor zaptediyorum ozellikle bu haftabu arada bugün yeni bi çay öğrendim hem yağ yakıyo hem metabolizma hızlanıyo
yeşilçay 1 tatlı kaşığı
mate 1 tatlı kaşığı
turunç kabuğu 1 tatlı kaşığı
arnavut biberi 1-2 adet
arnavut biberi 1 kişi için 2 adet koyulabilirmiş acı olmuyomuş sabah bi programda fizyoterapist verdi bu tarifi çok etkili dedi bende deniycem bunu.
bide tok tutan çay tarifi verdi onunda tarifini veriyim
yeşilçay 1 tatlı kaşığı
mate 1 tatlı kaşığı
1 kabuk tarçın
1 kök veya toz zencefil
iki çayıda kaynatmıyoruz bitkileri kaynamış suda 10-15 dk bekletiyoruz
gorusuruz canim...kızlar şimdilik bana müsaade akşama görüşürüz inşallah
hadi bakalım hepinize sevgilerimi iletiyorum
hersey elimizde yeterki isteyelimteşekkür ederim cnm bakalım haftaya nasıl olcak
Saol canım bu haftaki hedefim 80 lerden kurtulmak inşallah başarırımvavvv masallah dıyelım cok ıyı bır sonuc almıssın hemen basarının sırlarını beklıyoruz senden
afıyet olsun canım hak ettın sen gozlemelerı ama ekstradan sporu ıhmal etme emı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?