- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #73.821
Canım geçmiş olsun gerçekten çocukların hasta olması çok zorluyor.inş.çabuk geçer zaten şu ara salgın herkes hastagünadın kızlar benim diğer bebişede geçti heralde hasta ikiside küçüğüde bugün goturcem doktora
Tatlı dıye geberıyorumneler yaptınız
Çok şükür benim canım hiç istemiyorTatlı dıye geberıyorum
Bendede iştah acılması var Karnım hep aç yiyorum yine aç dünden beri böyleyim midem sürekli kazanıyor dünden önce açlık ne bilmiyordum bu mide burgular beni benden aldı ne yapcam ben bana bir öneriTatlı dıye geberıyorum
Dereotu cıgneBendede iştah acılması var Karnım hep aç yiyorum yine aç dünden beri böyleyim midem sürekli kazanıyor dünden önce açlık ne bilmiyordum bu mide burgular beni benden aldı ne yapcam ben bana bir öneri
Bizim diyet biraz Potpori oldu ama tabiki devam diyeti bırakmak yok semi gördüğüme sevindim canımCanim sarı leblebi ye. Üzerine su iç. Ara ara az az ye baya faydası oluyo. Aman deyim diyete devam. İçine girmek istediğin kiyafeti ni düşün hep
Yediğim halde aç hissediyorum şekerin mi düşük acaba dünden beri ceviz ve karbonhidrat istiyorum canım ama açlık çok kötü bu arada elma havuç Tekbaş yediğin de beni iyice krize sokuyor neden acabaDereotu cıgne
Uzun uzun dış fırcala
Yesıl elma ye yerken uzun uzun kokla
Ayran ıc
Tarcınlı su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?