- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #73.841
Psıkolojık açlık OlmasınYediğim halde aç hissediyorum şekerin mi düşük acaba dünden beri ceviz ve karbonhidrat istiyorum canım ama açlık çok kötü bu arada elma havuç Tekbaş yediğin de beni iyice krize sokuyor neden acaba
Olacak okadar onemli olan kilo vermemiz canım gayette veriyoruz cok şükür. Bu şekilde ayda beş civarı oluyo. On bes günde sekiz onu istemiyoruz zaten.matilost: 39173760 .!.:Bizim diyet biraz Potpori oldu ama tabiki devam diyeti bırakmak yok semi gördüğüme sevindim canım
Iyi yolculuklar canım tabii ya diyetin özü belli ona göre uydurduk artık. haftada 1 1.5 benim hedefim. tabi daha fazla olursa da güzel olur ama herşeyin başı sağlık ayda 5 vermek güzel olurOlacak okadar onemli olan kilo vermemiz canım gayette veriyoruz cok şükür. Bu şekilde ayda beş civarı oluyo. On bes günde sekiz onu istemiyoruz zaten.
Yoldayim afyona geciyoz o yüzden yaza biliyorum rahatca canım. .
Bende sevindim sana denk geldigime:)
Hafifsekerli sana teşekkür sayende 5 mili indirdim güzel de bir indirme programım oldu canım
Sendende ben isteyecem eşim:) eve gittiğimde. Pilates yerine inu düşünüyorum evde.
Bir ay boyunca diyetten başka buseyim olmayacak ders vs. Bu bir ayi iyi değerlendirmem lazım. Cok sukur alnimin akıyla geliom anjaradan diyetimi bozmadan. Ama cidden cok zordu
Bilmiyorum bende hiç yemedim.E="matilda34, post: 39173855, member: 653164"]Uykusuzluk yapar mı iki gündür az uyuyorum
bende eve gidince senden rica edecem canım. Okudum akşam yazdıklarınızı . Baya faydasi oluyomus 5 mile nin sanırımHafifsekerli sana teşekkür sayende 5 mili indirdim güzel de bir indirme programım oldu canım
Tamam canım. Bide matilda bugun oglen ne yiyoz.haslanmis sosis yerine ?Ta
Tamam canım sen haber ver ben sana anlatırım nası yapcağını
Sen o zaman pazarla bugunun menüsünün yerini degistir istersen olur öyle nolacakmatilda34 .!.:Benim bugünkü öğünle sorunum var öğle peynirli salata akşam dışarda olucam bugün dolma işi olamayacak ızgara türü yesem salatayla olurmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?