Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yediğim halde aç hissediyorum şekerin mi düşük acaba dünden beri ceviz ve karbonhidrat istiyorum canım ama açlık çok kötü bu arada elma havuç Tekbaş yediğin de beni iyice krize sokuyor neden acaba
Psıkolojık açlık Olmasın
Spor yap

matilost: 39173760 .!.:
Bizim diyet biraz Potpori oldu ama tabiki devam diyeti bırakmak yok semi gördüğüme sevindim canım
Olacak okadar onemli olan kilo vermemiz canım gayette veriyoruz cok şükür. Bu şekilde ayda beş civarı oluyo. On bes günde sekiz onu istemiyoruz zaten.
Yoldayim afyona geciyoz o yüzden yaza biliyorum rahatca canım. .
Bende sevindim sana denk geldigime:)

E="matilda34, post: 39173855, member: 653164"]Uykusuzluk yapar mı iki gündür az uyuyorum[/QUOTE]
Bilmiyorum bende hiç yemedim.
Afyona hamama gidiyoruz .
Acaba çok acikirmiyım .. fena olur muyum bilmiyorum su ve sicakla birlikte. .
Bide sanırım kilo veririm gibide geliyo sıcak buhar havuzla filan bilginiz var mı

Iyi yolculuklar canım tabii ya diyetin özü belli ona göre uydurduk artık. haftada 1 1.5 benim hedefim. tabi daha fazla olursa da güzel olur ama herşeyin başı sağlık ayda 5 vermek güzel olur

E="matilda34, post: 39173985, member: 653164"]Iyi yolculuklar canım tabii ya diyetin özü belli ona göre uydurduk artık. haftada 1 1.5 benim hedefim. tabi daha fazla olursa da güzel olur ama herşeyin başı sağlık ayda 5 vermek güzel olur[/QUOTE]
Sagol canım .. aynen öyle

E="matilda34, post: 39173855, member: 653164"]Uykusuzluk yapar mı iki gündür az uyuyorum
Bilmiyorum bende hiç yemedim.
Afyona hamama gidiyoruz .
Acaba çok acikirmiyım .. fena olur muyum bilmiyorum su ve sicakla birlikte. .
Bide sanırım kilo veririm gibide geliyo sıcak buhar havuzla filan bilginiz var mı[/QUOTE]
Benim yerime de gir bide keselen oh nerden baksan 1 kilo götürür ama terlemek sudan götürür cildin yenilenir gözeneklerin açılır rahatlarsın

Hafifsekerli sana teşekkür sayende 5 mili indirdim güzel de bir indirme programım oldu canım
bende eve gidince senden rica edecem canım. Okudum akşam yazdıklarınızı . Baya faydasi oluyomus 5 mile nin sanırım
Bir ayda çok kilo vetmem lazım bu ay ders vs. Biseyim yok. Önümüzdeki ay tekrar başlıyo dersler. Baslamadan cok üzerine düşecem bu ay inşallah diyetimin sorumun

Benim yerime de gir bide keselen oh nerden baksan 1 kilo götürür ama terlemek sudan götürür cildin yenilenir gözeneklerin açılır rahatlarsın[/QUOTE]
Tamam senin yerinede kese atacam:)
Su mu götürür diyosun. Sicaktan yag erimez mi hic yaff insalla veririmde bir kilo olsun razıyım

Ta

Tamam canım sen haber ver ben sana anlatırım nası yapcağını
Tamam canım. Bide matilda bugun oglen ne yiyoz.haslanmis sosis yerine ?
Ben hindi fume yeyim dedim aldim. Salatayla birlikte.
Aksamki dolmamida yaptim dun aksm annemlerde. . Istersen yap sende simdiden. Kokusuyla doyarsin. Pişirirken koku doyuruyoya insanı

Benim bugünkü öğünle sorunum var öğle peynirli salata akşam dışarda olucam bugün dolma işi olamayacak ızgara türü yesem salatayla olurmu acaba

[QU="matilda34, post: 39174216, member: 653164"]Verirsin de su içince geri alırsın ama tabi keselenmek cilt için çok faydalı senin düşmek istediğin kilo kaçtı[/QUOTE]
58 canım. Ama cepte olsun die 57 yaparim bakarsın :) seninki peki?

matilda34 .!.:
Benim bugünkü öğünle sorunum var öğle peynirli salata akşam dışarda olucam bugün dolma işi olamayacak ızgara türü yesem salatayla olurmu acaba
Sen o zaman pazarla bugunun menüsünün yerini degistir istersen olur öyle nolacak

="matilda34, post: 39174335, member: 653164"]Tamam canım öyle yapayım ben madem.ben 55 ama 53 e düşsem süper olur
2 tane çocuk vardı demi sende yaşındalar[/QUOTE]
İnşallah istediğin kiloya inersin. .
Evet iki taneler
12 -14 yaşları. Ergenlik huylarini cekiom buyudulerde :)
Erken evlendim peşpeşe iki tane dogum olunca boyle oldu lisede kızım:)
Okul Islerimi evlenince yaptim ben canım. .
Senin tatli oğlun beş yaşında biliom :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…