- 4 Ocak 2015
- 389
- 378
- 73
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #74.041
Ya bu ablaların sonu ne olacak ya :) spora gidip abur cubur günü yapmak nedir. ben düzenli yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Sonrasında bir şey yerken düşüyorum kilo vermek için kendimi parçalıyorsam yememeliyim diyorum. te allahım ya :))
Kuzum jillian o kadar etkili mi yani
kimsecikler yokken ben yemeğimi yiyip geleyim diyeceğim bu sırada herkes gelip yazmaya başlayacakhep öyle oluyor. bekliyorum bekliyorum kimse yok. tam gidiyorum herkes gelmiş sohbet muhabbet neyse siz gelin de gelince bakarım yazdıklarınıza kitkurdu menünü bekliyorum :)
Ahaaa kaçak tatlı yemişşş. Eşin gelsin görüraünSabah
1 buçuk dilim ekmek üzerine peynir
çay
öğle
1 kase yayla çorbası
Tiramisu
1 parça çikolata
çay (uzun zamandır görmediğim bir Ãarkadaşımla oturduk dışarda ondan öyle oldu((((
akşama bişey yemeyeyim en iyisi çok üzgünüm telafisi
varsa cezama razıyım
Valla canim gobek 92 den 84 cm oldu daha 8 gun daha yapicam 83 olur sanirim ki bu sumit ve gobegin gitmesi demek
Ben haftada iki gun insanity yapmak istiyorum ama totom yemiyor kalbim yerinden cikar diye korkuyorum ben daha cok cardio lu spor seviyorum ama onu yapinca bebusin pesinden kim kosacak sanirim bende skim in 6 ya ve jillian six week sux pack basliycam
Ah bebeğim herkes pazar günü diye ailece gezme tozmalarda bi biz buralarda oluyoruz :)
Canım şubat tatili olunca kardeşler kalabalık ev dolu akşam yemeğini yaptım birazdan menüm ve haftasonu deliliğimle geleceğim bakalım ne diyeceksinkimsecikler yokken ben yemeğimi yiyip geleyim diyeceğim bu sırada herkes gelip yazmaya başlayacakhep öyle oluyor. bekliyorum bekliyorum kimse yok. tam gidiyorum herkes gelmiş sohbet muhabbet neyse siz gelin de gelince bakarım yazdıklarınıza kitkurdu menünü bekliyorum :)
Ay ben bir de regl oldum bugün. Hiç ağrım sancım olmazdı. Bugün oldu. Nutella istedi canım, sonra ağrıdan midem bulandı Onu bile istemedi canım.yemedim yani.
iyi olmak isterdim ama malesef bugün arkadaşımla dışarı çıktığım için kaçamak yaptım canım sıkıldı menünü gördüm çok güzel olmuş.öğlen acıkmıyor musn
iyi olmak isterdim ama malesef bugün arkadaşımla dışarı çıktığım için kaçamak yaptım canım sıkıldı menünü gördüm çok güzel olmuş.öğlen acıkmıyor musn
spor olarak ne yapıyorsun canımÇok geç kalktık ondan öğlen sabah bir oldu normalde yiyorum öğlenleri.
Üzülme yarın pazartesi başlarız birlikte
spor olarak ne yapıyorsun canım
Bak benim salonu bırakma sebeminden biride bu.Git gel orda giyin soyun birsürü vakit kaybı.Salon aidatı bide yol parası ödüyosun, git gel vakit kaybediosun, yağmur çamur soğukta sıcak yataktan çıkıp gitmek başka bi eziyet birde hazır videolar kadarı boşver etkisi yanına bile yaklaşmıyor.Evde videoyu açıp şipşak yapıp güne devam etmek bir yandanda belinin göbeğinin kalçanın nasılda hızla şekillendiğini görmek gibisi yokE ben de başlayayım o zaman öyle bir şeye. Bana en yakın salon evime 45 dakika. Akşam 6.30 da işten çıkıyorum çok geç oluyor ;( ev programı en iyisi o halde.
Maşallah kız göbeğin resmen benim belim kadar olcakValla canim gobek 92 den 84 cm oldu daha 8 gun daha yapicam 83 olur sanirim ki bu sumit ve gobegin gitmesi demek
Ben haftada iki gun insanity yapmak istiyorum ama totom yemiyor kalbim yerinden cikar diye korkuyorum ben daha cok cardio lu spor seviyorum ama onu yapinca bebusin pesinden beğin kim kosacak sanirim bende skim in 6 ya ve jillian six week sux pack basliycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?