Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aynen ya tipleri görsen ama tam alemler ben o güne gitmedim darılmışlar. sonra içeride yürüyüş yaparken gördüler. neden gelmedin dediler. dedim geç kaldım yeni geldim zaten. aşk olsun gel ye dediler. yok yok sağ ol falan diyorum

kimsecikler yokken ben yemeğimi yiyip geleyim diyeceğim bu sırada herkes gelip yazmaya başlayacak hep öyle oluyor. bekliyorum bekliyorum kimse yok. tam gidiyorum herkes gelmiş sohbet muhabbet neyse siz gelin de gelince bakarım yazdıklarınıza kitkurdu menünü bekliyorum :)

Valla canim gobek 92 den 84 cm oldu daha 8 gun daha yapicam 83 olur sanirim ki bu sumit ve gobegin gitmesi demek
Ben haftada iki gun insanity yapmak istiyorum ama totom yemiyor kalbim yerinden cikar diye korkuyorum ben daha cok cardio lu spor seviyorum ama onu yapinca bebusin pesinden kim kosacak sanirim bende skim in 6 ya ve jillian six week sux pack basliycam
Kuzum jillian o kadar etkili mi yani

Sabah
1 buçuk dilim ekmek üzerine peynir
çay
öğle
1 kase yayla çorbası

Tiramisu
1 parça çikolata
çay (uzun zamandır görmediğim bir Ãarkadaşımla oturduk dışarda ondan öyle oldu ((((
akşama bişey yemeyeyim en iyisi çok üzgünüm telafisi
varsa cezama razıyım

Sabah
1 buçuk dilim ekmek üzerine peynir
çay
öğle
1 kase yayla çorbası

Tiramisu
1 parça çikolata
çay (uzun zamandır görmediğim bir Ãarkadaşımla oturduk dışarda ondan öyle oldu ((((
akşama bişey yemeyeyim en iyisi çok üzgünüm telafisi
varsa cezama razıyım

Ah bebeğim herkes pazar günü diye ailece gezme tozmalarda bi biz buralarda oluyoruz :)

Ahaaa kaçak tatlı yemişşş. Eşin gelsin görüraün

Aaa harikasın. Maşallah. Ben de bu seçeneklerden birine başlayacağım Yavaştan.

Kızlar menümü yazayım hemen

sabah 12.00
2 dilim tam buğday ekmek
1 haşlanmış yumurta
peynir
5 yeşil 3 siyah zeytin
domates
salatalık
çay

ara
1 kase tarhana çorbası

akşam
1 kase tarhaba çorbası
6 inegöl köfte
marul

ara
1 portakal+ 1 greyfurt (rondodan geçirdim kaşıkla tatlı yer gibi yedim )
1 bardak nescafe

Canım şubat tatili olunca kardeşler kalabalık ev dolu akşam yemeğini yaptım birazdan menüm ve haftasonu deliliğimle geleceğim bakalım ne diyeceksin

Ay ben bir de regl oldum bugün. Hiç ağrım sancım olmazdı. Bugün oldu. Nutella istedi canım, sonra ağrıdan midem bulandı Onu bile istemedi canım. yemedim yani.

Bu eti formun bisküvileri var ya. Onların zararı var mı? Canımız tatlı çektiğinde yesek nasıl olur

Bugün kü menüm

Sabah (11.00)
Domates, salatalık yeşillik peynir yumurta şekersiz çay

Akşam (16.30)
Et tandır ve salata

Eve dönünce de 5mile yapıcam yapınca yazarım sabah -400

iyi olmak isterdim ama malesef bugün arkadaşımla dışarı çıktığım için kaçamak yaptım canım sıkıldı menünü gördüm çok güzel olmuş.öğlen acıkmıyor musn

Çok geç kalktık ondan öğlen sabah bir oldu normalde yiyorum öğlenleri.
Üzülme yarın pazartesi başlarız birlikte

E ben de başlayayım o zaman öyle bir şeye. Bana en yakın salon evime 45 dakika. Akşam 6.30 da işten çıkıyorum çok geç oluyor ;( ev programı en iyisi o halde.
Bak benim salonu bırakma sebeminden biride bu.Git gel orda giyin soyun birsürü vakit kaybı.Salon aidatı bide yol parası ödüyosun, git gel vakit kaybediosun, yağmur çamur soğukta sıcak yataktan çıkıp gitmek başka bi eziyet birde hazır videolar kadarı boşver etkisi yanına bile yaklaşmıyor.Evde videoyu açıp şipşak yapıp güne devam etmek bir yandanda belinin göbeğinin kalçanın nasılda hızla şekillendiğini görmek gibisi yok

Maşallah kız göbeğin resmen benim belim kadar olcak Bende slim in 6 yı kesinlikle bırakmayayım senin gibi 1 ay sonra 8 cm ordan 5 cm burdan diye sonuçlar alıcam desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…