- Konu Sahibi Handandandan
-
- #74.061
bende bugün deneyeceğim onuLeslie 5mile e başlıyorum bu akşam sen?
Kızlar menümü yazayım hemen
sabah 12.00
2 dilim tam buğday ekmek
1 haşlanmış yumurta
peynir
5 yeşil 3 siyah zeytin
domates
salatalık
çay
ara
1 kase tarhana çorbası
akşam
1 kase tarhaba çorbası
6 inegöl köfte
marul
ara
1 portakal+ 1 greyfurt (rondodan geçirdim kaşıkla tatlı yer gibi yedim)
1 bardak nescafe
Diyetisyen limon lifliyi ara öğün olarak veriyordu tatlı krizine girmezsiniz diyordu 15 günlük listeler yapıyordu ara öğünün biri mutlaka form bisküvi oluyordu yarım paket piskevitBu eti formun bisküvileri var ya. Onların zararı var mı? Canımız tatlı çektiğinde yesek nasıl olur
Menü gayet güzel sadce mevsimi olmadığı için domates-salatalık yerine marul koysan çok daha sağlıklı hale gelir
Diyetisyen limon lifliyi ara öğün olarak veriyordu tatlı krizine girmezsiniz diyordu 15 günlük listeler yapıyordu ara öğünün biri mutlaka form bisküvi oluyordu yarım paket piskevit
Kızlar sizin sayenizde yeni yeni sporlar öğreniyorum benim dünyadan haberim yokmuşValla canim gobek 92 den 84 cm oldu daha 8 gun daha yapicam 83 olur sanirim ki bu sumit ve gobegin gitmesi demek
Ben haftada iki gun insanity yapmak istiyorum ama totom yemiyor kalbim yerinden cikar diye korkuyorum ben daha cok cardio lu spor seviyorum ama onu yapinca bebusin pesinden kim kosacak sanirim bende skim in 6 ya ve jillian six week sux pack basliycam
Kuru meyve yada hurma denesene hemde bisküviden daha doyurucu olur.tabi abartmadanBen de alayım o halde. Arada ben de tatlı krizine giritorum hiç olmazsa bastırırım o an.
vallahi ben koştum oflaya poflayada olsa yaptım geldim yorgunluk kahvemi içiyorum.Hepiniz sporamı koştunuz ben geldim millet kayboldu
Bugünün menüsü;
Kahvaltı:1 yumurta,1 dilim peynir,salatalık,domates
Öğle:1 kutu light ton,marul
Ara:1 bardak şekersiz soğuk çay
Akşam:Kızarmış tavuk,salata,ayran
Ara:Nescafemi içiyorum.
Spor:Leslie 5 mil,Slim in 6 new start it up
Su:2lt
Saol tatlım.Wuuw spor harika olmus
Çok az ve bol kalorili menüler yerine yükte ağır kaloride hafif yesen daha iyi olmazmı tatlım.Menün çok az gibi geldiMenum
Sabah
Tost,cay
Öğle 1 dilim kepek ekmek 1kuru patlican dolmasi
Aksam kucuk guvecte orman kebabi ,1 bardak ayran
2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?