Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İkisini birden nasıl yaptın yorucu olmadımı

Çok az ve bol kalorili menüler yerine yükte ağır kaloride hafif yesen daha iyi olmazmı tatlım.Menün çok az gibi geldi
Haklisin ama misafirlere ne pisiyorsam azicik yiyorum herseyi de tabagima almiyorum yarindan itibaren menuler duzelecek
Spor yapamiyorum spora agirlik vericegim

Haklisin ama misafirlere ne pisiyorsam azicik yiyorum herseyi de tabagima almiyorum yarindan itibaren menuler duzelecek
Spor yapamiyorum spora agirlik vericegim
Aa misafirlerin vardı demek mecbur uymak zorunda kalmışsın.Yarın kendine doyurucu güzel menüler hazırlarsın gittilerse

İyi akşamlar kızlar pazar nasıl geçtiii ayy buralar sessizleşti önceden geçmişi bitiremiyordum :)
Ben ekmek yemee başlamıştım hatırlarsanız şunu farkettim ben ekmek yiyince ipin ucunu kaçırıyorum tekrar yememe kararı aldım çünkü ekmekle çok yiyorum. Çok yemejtense ekmek hiç yemem daha iyi
Telefondan giriyorum off internetim sıkıntılı buradan da msj alıntılayıp cevap yazmak çok zor şimdi menümü yazıyorum

Buarda size birşey sormak istiyorum film cd çeken yerler var ya bu leslie 5 mil ya da jillian programlarını orada çekerler mi dvd ya da cd ye. Küçük bi yerdeyim ve buraa d&r da yok alabileceğim

Tatlım ekmeğini 1 2 dilimi geçmemek şartıyla kahvaltı keyfine sakla bence.Diğer öğünler için fazla geliyor bende yememeye çalışıyorum.Ama kahvaltıda ekmek yemenin zevkide ayrı

Buarda size birşey sormak istiyorum film cd çeken yerler var ya bu leslie 5 mil ya da jillian programlarını orada çekerler mi dvd ya da cd ye. Küçük bi yerdeyim ve buraa d&r da yok alabileceğim
Neden cd ye bastırıyosun tatlım.İndirip flashla tvye takamıyomusun?

Sabah
1yumurtadan yapılmış pastırmalı yumurta
1dilim peynir
Bir çatal közlenmiş patlıcan
Öğle
1 kase yoğurtlu tavuk salatası
Akşam
1 kase yoğurt
Spor yok
Su 2.5litre

Tatlım ekmeğini 1 2 dilimi geçmemek şartıyla kahvaltı keyfine sakla bence.Diğer öğünler için fazla geliyor bende yememeye çalışıyorum.Ama kahvaltıda ekmek yemenin zevkide ayrı
ay bilmiyorum canım yaa zaten kahvaltıda yemiştim ama böyle midem rahatsız oldu alışmışım ekmeksizliğe hiç bulaşmamak en iyisi

arkadaslar hepinizi cok sevdigimi bilin ama su gunlerde bir donemecten geciyom sanki.20 yilin uzerine sunger cekip yeni bir baslangic ypmak uzereyim lütfen burda bana dualarinizla destek olun ve beni azicikta mutlu edebilmek icin kilo verdiginizi bildirin.Su an evde olmadigim icin internet paketimde az araniza gelemiyorum pek.Ama rabbim islerimi yolunda gotururse sali aksami yeni hayatimdan ilk merhabayi size soyleyecegim.
simdilik saliya kadar gorusmek uzere canlarim.

salı günü güzel haberlerinle bekliyoruz seni :) kedine iyi bak
guzel olacak insallah
en azindan guzel olmali yenilgiler aslinda yeni bir baslangic biliyorum
lutfen birde sizde aklim kalmasin bu hafta benim icin hedeflerinizi tutturun emi

Kaptanımıza salı günü güzel haberler verelim kızlar.yarın yine tartı günümüz zannetmiyorumki +gelen olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…