Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menü gayet güzel sadce mevsimi olmadığı için domates-salatalık yerine marul koysan çok daha sağlıklı hale gelir
Menümü paylaşayım
sabah:iki yumurta ,4 çatal peynir , iki zeytin
öğlen:mercimek çorbası ,badem
akşam:ıspanak ,yoğurt , çorba , lahana salatası 4 çatal

marul çok yiyince sıkılıyorum. sürekli inek gibi beslendiğimi düşünüyorum akşamları tüketiyorum. aslında haklısın da işte kokulu, kırmızılarından bulup almaya çalışıyorum. özel olarak ayrıca domatesimi falan gidip alıyorum
bu arada 1 portakal ve 1 greyfurt yazmıştım onu çıkarttım misafirim gelince kahve istedi nescafeden sonra bir de az şekerli osmanlı kahvesi içtik. (daha az şeker almış oldum )

menün hoş duruyor protein, kalsiyum vs her şeyi almışsın. mercimek çorbasında patates var mı? yok sanırım :) bir de akşam içtiğin çorba nedir? unlu mu? yağlı mı? patates var mı vs :)

spor yapıyor musun?
su kaç lt oldu? :)

sütü bende içiyorum ama çok gaz yapıyor bana sonra fena oluyorum :) gaz bombası gibi geziyorum.

süt kimi insana gaz yapar evet. ben bebeklikten beri her sabah 7de süt içerdim. bazen extra gün içinde ve akşamları da içerdim. hiç sıkıntım yoktu. ama sonra ben de bir ara bir anda sabahları tüketirken mide bulantısı başlatmıştı. sabahları kesip başka saatlere içmeye başlamıştım. sıkıntım ortadan kalkmıştı. doktora sor istersen. süt içilmesi gerek çünkü. süt içemiyorsan da başka kalsiyum kaynaklarının kapılarını çal sürekli. kadınlarda kemik erimesi çok yaygın biliyorsun.

şu 7li rakamları da görmek istemiyorum 6ları totem yapıp çağırıyorum 7lerde olduğum sürece 8i görecekmişim gibi hissedip korkuyorum. canım bir şey istediğinde bile midem bulanıyor yemiş de ağır gelmiş gibi

E="beril77, post: 39193634, member: 310605"]guzel olacak insallah
en azindan guzel olmali yenilgiler aslinda yeni bir baslangic biliyorum
lutfen birde sizde aklim kalmasin bu hafta benim icin hedeflerinizi tutturun emi[/QUOTE]
Canim .. yeni başlangıcın hayırlıysa gerceklessin inşallah. .

E="dolmakalem, post: 39194619, member: 649906"]şu 7li rakamları da görmek istemiyorum 6ları totem yapıp çağırıyorum 7lerde olduğum sürece 8i görecekmişim gibi hissedip korkuyorum. canım bir şey istediğinde bile midem bulanıyor yemiş de ağır gelmiş gibi [/QUOTE]
Totem yapıp çağırman iyiymiş bende yapıyım artık :))

Menüm arkadaşlar. .
Sabah tam bugday ekmeği bir dilim.
Filtre kahve. Domates salatalık yeşillik.
Öğle peynir ve yarım dilim tam buğday ekmek.
Aksam kavurma ( burda elektrikler kesikti şiş yaptiramadim matildacigim ) ayran yeşillik
Aktardan aldığım öksürük için karışık cay
Cok az sarı leblebi
2.5 lt su
Bur buçuk saat yüzme

Haklısın bir süre sonra sıkıcı oluyor kahvaltıya hacimde büyük kaloride düşük lezzette tavan bir şeyler bulmalı tabi asrın buluşu olur ama ; ben tembelim çorbayı neredeyse 3 gün tüketiyorum mercimek çorbası patatessiz
spor pek yok hala geçen hafta yoğunluktan evden çıkamadım evde yapılanlarada henüz hiç bulaşmadım spor yapınca daha hızlı veriyorum ama işte
su şuan itibariyle 2.5 lt oldu yatana kadar 3 lt olur
sen neler yaptın spora başladın takip ettiğim kadarıyla ve bu hafta moralinde isteğinde gayet güzel peşine takılırız artık

Dualarımız iyi dileklerimiz seninle olsun hakkına hayırlı şeyler olsun

Birbestecim sen termaldemsin daha yüzüm demişsin su spor iyi kavurma yağlı olur ama seçeneğin yoksa yapmak bişey yok tabii

Bende menümü yazayım
sabah 1 dilim tamb.Ekmeği
2 dilim peynirli salata
2 çatal Menemen
ara 4 kuru erik 5 badem
ara 2 kaşık salatalıklı yoğurt
akşam 3 kaşık yoğurt 1 kaşık yulaf ezmesi az kuru üzüm
ara yarım portakal

afiyet olsun kuzum :) bu gün tatil günü mü olmuş biraz :) ben çok hastayım iki gündür giremiyorum kusura bakma :) yarın istersen biraz daha hafif bir menü ile geçir, bu günün telafisi olsun :)

Buarda size birşey sormak istiyorum film cd çeken yerler var ya bu leslie 5 mil ya da jillian programlarını orada çekerler mi dvd ya da cd ye. Küçük bi yerdeyim ve buraa d&r da yok alabileceğim

canım dailymontiondan indirdim ben direk bilgisayarımıa.. görüntü çok net değil ama hd kalitede kadını görmeyede gerek yok yani değil mi :)

Kaptanım hakkında hayırlısı olsun, güzel haberlerle dön inşallah..

Bestecim sabah geç uyandım birde bütüngün deli gibi temizlik yaptım yemek yapamadım o yorgunluğa idare et artık su 3 litre
Yarın yeni bir başlangıç baştan başlıyoruz tartı bildirimi yapmayı unutma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…