- 4 Ocak 2015
- 389
- 378
- 73
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #74.101
Bu eti formun bisküvileri var ya. Onların zararı var mı? Canımız tatlı çektiğinde yesek nasıl olur
ara menü olarak sütle tüketiyorum ben bazen bir paket olmasa da azar azar ^_^
Yoksa laktoz alerjisimi var bide laktozsuz sütle varya bide onları denesütü bende içiyorum ama çok gaz yapıyor bana sonra fena oluyorum :) gaz bombası gibi geziyorum.
Menü gayet güzel sadce mevsimi olmadığı için domates-salatalık yerine marul koysan çok daha sağlıklı hale gelir
Menümü paylaşayım
sabah:iki yumurta ,4 çatal peynir , iki zeytin
öğlen:mercimek çorbası ,badem
akşam:ıspanak ,yoğurt , çorba , lahana salatası 4 çatal
sütü bende içiyorum ama çok gaz yapıyor bana sonra fena oluyorum :) gaz bombası gibi geziyorum.
Haklısın bir süre sonra sıkıcı oluyor kahvaltıya hacimde büyük kaloride düşük lezzette tavan bir şeyler bulmalı tabi asrın buluşu olur ama ; ben tembelim çorbayı neredeyse 3 gün tüketiyorum mercimek çorbası patatessizmarul çok yiyince sıkılıyorum. sürekli inek gibi beslendiğimi düşünüyorumakşamları tüketiyorum. aslında haklısın da işte kokulu, kırmızılarından bulup almaya çalışıyorum. özel olarak ayrıca domatesimi falan gidip alıyorum
bu arada 1 portakal ve 1 greyfurt yazmıştım onu çıkarttım misafirim gelince kahve istedi nescafeden sonra bir de az şekerli osmanlı kahvesi içtik. (daha az şeker almış oldum)
menün hoş duruyor protein, kalsiyum vs her şeyi almışsın. mercimek çorbasında patates var mı? yok sanırım :) bir de akşam içtiğin çorba nedir? unlu mu? yağlı mı? patates var mı vs :)
spor yapıyor musun?
su kaç lt oldu? :)
Dualarımız iyi dileklerimiz seninle olsun hakkına hayırlı şeyler olsunarkadaslar hepinizi cok sevdigimi bilin ama su gunlerde bir donemecten geciyom sanki.20 yilin uzerine sunger cekip yeni bir baslangic ypmak uzereyim lütfen burda bana dualarinizla destek olun ve beni azicikta mutlu edebilmek icin kilo verdiginizi bildirin.Su an evde olmadigim icin internet paketimde az araniza gelemiyorum pek.Ama rabbim islerimi yolunda gotururse sali aksami yeni hayatimdan ilk merhabayi size soyleyecegim.
simdilik saliya kadar gorusmek uzere canlarim.
İyi akşamlar kızlar
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği arasına 4 ince dilim sucuk kaşar ve domates ile yağsız tost yaptım 1 bardak şekersiz çay ile
Öğle
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık pirinç pilavı
Salata
1 kaşık yoğurt
2 tane kanadın but kısmı
3 kaşık kuru fasulye
Akşam
1 adet elma
Spor yapamadım hastalık dönemimdeyi
Su 2,5 lt
Buarda size birşey sormak istiyorum film cd çeken yerler var ya bu leslie 5 mil ya da jillian programlarını orada çekerler mi dvd ya da cd ye. Küçük bi yerdeyim ve buraa d&r da yok alabileceğim
arkadaslar hepinizi cok sevdigimi bilin ama su gunlerde bir donemecten geciyom sanki.20 yilin uzerine sunger cekip yeni bir baslangic ypmak uzereyim lütfen burda bana dualarinizla destek olun ve beni azicikta mutlu edebilmek icin kilo verdiginizi bildirin.Su an evde olmadigim icin internet paketimde az araniza gelemiyorum pek.Ama rabbim islerimi yolunda gotururse sali aksami yeni hayatimdan ilk merhabayi size soyleyecegim.
simdilik saliya kadar gorusmek uzere canlarim.
Totem yapıp çağırman iyiymiş bende yapıyım artık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?