Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar menümü yazıp kaçıyorum. çok fena gribim kolumu kaldıracak halim yok o yüzden bu ara çok sık giremeyebilirim...

sabah:

2yumurta
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 dilim beyaz peynir
1 tane sucuk
domates

ara: 1 sade Türk kahvesi

Öğle:
1 porsiyon döner
yarım pide ekmeği
1 bardak ayran

ara: yok
akşam : yok

Su: 2 litre ılık limonlu su..
spor: valla bana şu anda yatağa yürümek bile baya aktif spor gibi geliyor

Bende menümü yazayım bugün pazar olunca kahvaltı öğlene kaydı

Sabah 1 bar.Soya sütü

Öğle 1 dil.ekmek peynir maydonoz k.biber 4 altın çilek

Ara 1 mandalina

18 00 4 kıymasız çiğköfte maydonoz dereotu ayran

Bütün gün dışarda olduğum için suyu ölçemedim ama yeterince içtim

ben kahvaltıda ekmek yiyorum mesela sadece. kalorisi en çok olan öğünüm kahvaltı olarak tutuyorum. kh yiyeyim ki vücudum tüm gün kh gelecek diye her gelene parçalayıp hop etsin

su benim de misafirim gelince onu da diyete başlattık suyumdan ikram ettim ortada sürahi olunca lt hesabım karıştı karıştı ama 3 lt oldu sanırım. spora ara ara yürüyüş, zaman zaman 10-15 dakika dans, arada mekik ve günlük hareketliliğimi arttırarak başladım. ama bu hafta slim in başlayacağım sanırım haftada 3-4 gün olacak şekilde :)

bayanlar benden bu kadar dolmakalem sevgilisi ile konuşup yatar ^_^ yarın çok güzel bir gün olacak. herkesin tartısı -lerle dolacak. herkes gün boyu gülümseyecek. sevdikleri tarafından aranıp düşünülecek. belki de sevdikleriyle bir araya gelecek. ooohh miss :) yarın çok güzel bir gün. kendinize iyi davranın.

not: yarın baydönere yemeğe davetliyiz ama ben güçlü birisiyim. çok sevdiğim şeyler de olsa o ekmekten, pideden, tereyağlı sostan, koladan vs vs vs hepsinden uzak duracağım. döner, salata ayran süper bir öğle menüsü olacak. tatlı gelirse duruma göre ucundan alabilirim tatlıya göre (hastayım ve bazı tatlılara aşığım 1 lokma da olsa almazsam başka öğünlerde çıkarıyorum acısını fazla fazla yiyerek ) . akşama telafisini yaparım. eğer öğlen yapmamam gereken bir şey yaparsam 1 saat spor cezası veriyorum kendime şimden. artı kitkurdu eşimin istediği bir ceza

not2: tabii kendime güveniyorum ondan böyle atıp tutuyorum

Kızlar sabah tartılıp bildirim yapmayı unutmayalım
Beril listeyi koyamaz belki kim önce girdiyse diğerleri alıntılayıp listeyi oluşturalım.
Yarın yeni bir hafta inş.hepimiz güzel haberler alırız
Bu hafta birinci belli ikinci kim acaba

Geçmiş olsun canım bol bol ıhlamur yap iç .
Menüne gelince seninde galiba tatil olduğu için böyle olmuş. Benim öğle menüsü de misafirlikteydim mecburen öyle oldu :)) ama telafi için bende akşam yemedim :) bu hafta spora daha fazla ağırlık vermek istiyorum bakalım :)

Bizde sana güveniyoruz eğer canın tatlı isterse bizleri düşün. Bende tatlı yemek istiyorum ama aklıma burdaki kızlar geliyor o yüzden 1 aydır tatlı yemiyorum.hem zamanla istekte kalmıyor

Fıstık kaptanım güzel haberlerle seni bekliyor olacağız dikkat et kendine
240 p olan video 180 mb civarı.Kotan ona belki izin verir
Onlar daha az mı götürür canım en iyisi deneyip görmek
canım dailymontiondan indirdim ben direk bilgisayarımıa.. görüntü çok net değil ama hd kalitede kadını görmeyede gerek yok yani değil mi :)
Bulanık görsem bile yeterli kızzz canım sen 5mil mi indirdin?

Uyku tutmadı bdv baktım artık hep fake mi var anlamıyorum yani. Canım sıkıldı açımmmm
uyumam lazım yarın gezicem

Canım yemek düşünme sabahki tartıyı düşün

Kızlar bende bu saate kaldım herkes uyudu mu bilmem benim cuma günü 72 yi görmem lazım 6 Şubat daha önce benim diyete 72 ile başlayıp haziranda 57 kilo olduğum tarih nedense buna takıldım ben açlık başıma vurdu ya en iyisi uyumak

Kizlar gunaydin
Bana pek gunaydin olmadi 61 +700 ciktim ya bu nedir gorecek gununu o +700
Haftasonu duzen kaciyo wc yede cikamiyorumm sanirim ondan kaynaklaniyor

Moralim çok bozuk hafta sonu resmen açlık ve mide kazıntısından fenalık geldi ama sonuç + 100 kaçamak bile yapmadım cumadan beri tuvalete de çıkamadım oda etkiledi mi bilmem çok mutsuzum

Moralim çok bozuk hafta sonu resmen açlık ve mide kazıntısından fenalık geldi ama sonuç + 100 kaçamak bile yapmadım cumadan beri tuvalete de çıkamadım oda etkiledi mi bilmem çok mutsuzum
Hiç moralini bozma vücut direnç gösteriyor olabilir.sen vazgeçmeyince o pes edecek sadece kendini sıkma beynini ikna et

Vücut mu direniyor yoksa ben biryerde yanlışı yapıyorum bilemedim mefkurem ama o kdar aç kalmaya sonuç böyle oldu ama dediğin gibi yapıcam.birde bugün 5 mile başlayalım bakalım neolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…