- 18 Temmuz 2014
- 1.788
- 824
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #74.121
sütü bende içiyorum ama çok gaz yapıyor bana sonra fena oluyorum :) gaz bombası gibi geziyorum.
Haklısın bir süre sonra sıkıcı oluyor kahvaltıya hacimde büyük kaloride düşük lezzette tavan bir şeyler bulmalı tabi asrın buluşu olur ama ; ben tembelim çorbayı neredeyse 3 gün tüketiyorum mercimek çorbası patatessiz
spor pek yok hala geçen hafta yoğunluktan evden çıkamadım evde yapılanlarada henüz hiç bulaşmadım spor yapınca daha hızlı veriyorum ama işte
su şuan itibariyle 2.5 lt oldu yatana kadar 3 lt olur
sen neler yaptın spora başladın takip ettiğim kadarıyla ve bu hafta moralinde isteğinde gayet güzel peşine takılırız artık
kızlar menümü yazıp kaçıyorum. çok fena gribim kolumu kaldıracak halim yok o yüzden bu ara çok sık giremeyebilirim...
sabah:
2yumurta
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 dilim beyaz peynir
1 tane sucuk
domates
ara: 1 sade Türk kahvesi
Öğle:
1 porsiyon döner
yarım pide ekmeği
1 bardak ayran
ara: yok
akşam : yok
Su: 2 litre ılık limonlu su..
spor: valla bana şu anda yatağa yürümek bile baya aktif spor gibi geliyor
Bizde sana güveniyoruz eğer canın tatlı isterse bizleri düşün. Bende tatlı yemek istiyorum ama aklıma burdaki kızlar geliyor o yüzden 1 aydır tatlı yemiyorum.hem zamanla istekte kalmıyorbayanlar benden bu kadar dolmakalem sevgilisi ile konuşup yatar ^_^ yarın çok güzel bir gün olacak. herkesin tartısı -lerle dolacak. herkes gün boyu gülümseyecek. sevdikleri tarafından aranıp düşünülecek. belki de sevdikleriyle bir araya gelecek. ooohh miss :) yarın çok güzel bir gün. kendinize iyi davranın.
not: yarın baydönere yemeğe davetliyiz ama ben güçlü birisiyim. çok sevdiğim şeyler de olsa o ekmekten, pideden, tereyağlı sostan, koladan vs vs vs hepsinden uzak duracağım. döner, salata ayran süper bir öğle menüsü olacak. tatlı gelirse duruma göre ucundan alabilirim tatlıya göre (hastayım ve bazı tatlılara aşığım 1 lokma da olsa almazsam başka öğünlerde çıkarıyorum acısını fazla fazla yiyerek) . akşama telafisini yaparım. eğer öğlen yapmamam gereken bir şey yaparsam 1 saat spor cezası veriyorum kendime şimden. artı kitkurdu eşimin istediği bir ceza
not2: tabii kendime güveniyorum ondan böyle atıp tutuyorum
Fıstık kaptanım güzel haberlerle seni bekliyor olacağız dikkat et kendinearkadaslar hepinizi cok sevdigimi bilin ama su gunlerde bir donemecten geciyom sanki.20 yilin uzerine sunger cekip yeni bir baslangic ypmak uzereyim lütfen burda bana dualarinizla destek olun ve beni azicikta mutlu edebilmek icin kilo verdiginizi bildirin.Su an evde olmadigim icin internet paketimde az araniza gelemiyorum pek.Ama rabbim islerimi yolunda gotururse sali aksami yeni hayatimdan ilk merhabayi size soyleyecegim.
simdilik saliya kadar gorusmek uzere canlarim.
Onlar daha az mı götürür canım en iyisi deneyip görmek240 p olan video 180 mb civarı.Kotan ona belki izin verir
Bulanık görsem bile yeterli kızzzcanım dailymontiondan indirdim ben direk bilgisayarımıa.. görüntü çok net değil ama hd kalitede kadını görmeyede gerek yok yani değil mi :)
Canım yemek düşünme sabahki tartıyı düşünFıstık kaptanım güzel haberlerle seni bekliyor olacağız dikkat et kendine
Onlar daha az mı götürür canım en iyisi deneyip görmek
Bulanık görsem bile yeterli kızzzcanım sen 5mil mi indirdin?
Uyku tutmadı bdv baktım artık hep fake mi var anlamıyorum yani. Canım sıkıldı açımmmm
uyumam lazım yarın gezicem
ilk bildirimiben yapayım :)
silvers 77.5 -500
Benziyoruz ama ben +700günaydın 76.3 - 700
Hiç moralini bozma vücut direnç gösteriyor olabilir.sen vazgeçmeyince o pes edecek sadece kendini sıkma beynini ikna etMoralim çok bozuk hafta sonu resmen açlık ve mide kazıntısından fenalık geldi ama sonuç + 100 kaçamak bile yapmadım cumadan beri tuvalete de çıkamadım oda etkiledi mi bilmem çok mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?