- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #74.321
TutTuzundan mı ödem yapıyo. . Off yaa.. Güzel bişey olsada yesek yedikce zayuflasak.. canım bişeyler istiyoyemeyecem ama istiyo
Beril mükemmelsin inan kaptanlığı hakkını vererek yapıyorsun canımTut
Baharat
Icindeki ne eti oda belli degil
Haberde gormustum tavuk derisi Boynu hatte kemigi iyyyyyy
Icindeki yag oranina bak derimIyi markaların yüzde yüz dana eti Sucukları var fermente olacak ama onlar et öğün yerine kullanılabilir çok sık olmamak şartıyla diyetisyen in söylediğine göre
Light alma daha fazla kimyasal iceriyor sekerimAksam yemekten sonra markete gittim. Light yoğurt filan alıyım die menüyü hafif geçirdiğimden olsa gerek elimden gelse bütün kipayı yiyecektim.. diyetteyken market cidden cok zor ooluyo.. Gözüm herseyde kaldı. Bugun aksilik canım sabahtan beri kek çekiyordu. Evdekilerde kek aldi yedi gözümün önünde. . Tadına olsun bakardim.. yemedim hiç. .kendimi tuttum ama Bunu sizlere borçluyum. . iyiki hayatıma girdiniz. . Iyiki Beril son olsun dedi ve benide kabul etti..
Canım leslie yi yaparken spor ayakkabı giyiyorsun dimi? Yoksa ayaklarını mahvederMenümü yazayım
sabah 1 dilim ekmek peynirli salata
öğle yağsız tost
akşam tavuklu salata
Şimdi sade Türk kahvesi
su 3 litre olur
Spor Leslie 5 mil yaparken ayağına kramp girdi şimdi üstüne basamakta zorlanıyorum Bandaj yaptım umarım iyileşir yarına kadar
Börek deme beril bana hele ki midem bu saatte kazınırkenSize hazir poaca boreklerin nasil yapildini anlatacam bir sonraki borek vakasinda
Berilcim Sucukta puğaça börekler benim midemi öldürüyor seninde miden ağrısı bugün kekik suyu iyi geliyor şişkinlik ve mide bulantısınadaSize hazir poaca boreklerin nasil yapildini anlatacam bir sonraki borek vakasinda
Yanlış anlama mefkurem kilo na göre çok az yemiyor musunBen lesli 5 başlamıştım ama işe gidecem yetişmedi 4 bitirdim
Greyfurt kürü
Sabah 2 dil.kızarmış ekmek 2 yum.peynirli omlet
Tarçınlı kefir 5 altın çilek 10 badem
Akşam yoğurtlu salata
2.5 lt su
Ayakkabı Giymiyorum çorap giyiyorum ondan mı oldu acabaCanım leslie yi yaparken spor ayakkabı giyiyorsun dimi? Yoksa ayaklarını mahveder
BOzmadim aman aman. .Zaten sabah yiyecektim ama Berile baksana tavugun nerelerinden girip kemiginden çıkmış akşam akşam:))))))Merhabalar sevgili eşim sucuk gibi şeyler okuyorum aslında bugün çok güzel geçirmişsin bozma canım
Boyunu oyle kiliyla kiyma makinesinden gecirip bilmem ne bagirsagina doldutuyorlar amaBOzmadim aman aman. .Zaten sabah yiyecektim ama Berile baksana tavugun nerelerinden girip kemiginden çıkmış akşam akşam:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?