Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menümü yazayım
sabah 1 dilim ekmek peynirli salata
öğle yağsız tost
akşam tavuklu salata
Şimdi sade Türk kahvesi
su 3 litre olur
Spor Leslie 5 mil yaparken ayağına kramp girdi şimdi üstüne basamakta zorlanıyorum Bandaj yaptım umarım iyileşir yarına kadar

Tuzundan mı ödem yapıyo. . Off yaa.. Güzel bişey olsada yesek yedikce zayuflasak.. canım bişeyler istiyo yemeyecem ama istiyo
Tut
Baharat
Icindeki ne eti oda belli degil
Haberde gormustum tavuk derisi Boynu hatte kemigi iyyyyyy[/QUOTE]
Beril mükemmelsin inan kaptanlığı hakkını vererek yapıyorsun canım
Canım istemediği halde iğrendim yani :)

Iyi markaların yüzde yüz dana eti Sucukları var fermente olacak ama onlar et öğün yerine kullanılabilir çok sık olmamak şartıyla diyetisyen in söylediğine göre

Leslie 3 mile yapabildim kedi var bende bir canavar pc nin üstüne atlamasına engel olamadım ancak o kadar yaptım yarın kendi koşu bandımda 5 km yapıcam inşallah geçmişi de yarın okurum artık iyi geceler öpüyorum

Tut
Baharat
Icindeki ne eti oda belli degil
Haberde gormustum tavuk derisi Boynu hatte kemigi iyyyyyy
Beril mükemmelsin inan kaptanlığı hakkını vererek yapıyorsun canım
Canım istemediği halde iğrendim yani :)[/QUOTE]
Yasasin kötülükkkkk
18 kisi bikinili hasemolu denize gidecek
Bende birakacam kaptanligi

Light alma daha fazla kimyasal iceriyor sekerim

Canım leslie yi yaparken spor ayakkabı giyiyorsun dimi? Yoksa ayaklarını mahveder

Ben lesli 5 başlamıştım ama işe gidecem yetişmedi 4 bitirdim

Greyfurt kürü

Sabah 2 dil.kızarmış ekmek 2 yum.peynirli omlet

Tarçınlı kefir 5 altın çilek 10 badem

Akşam yoğurtlu salata

2.5 lt su

Merhabalar sevgili eşim sucuk gibi şeyler okuyorum aslında bugün çok güzel geçirmişsin bozma canım
BOzmadim aman aman. .Zaten sabah yiyecektim ama Berile baksana tavugun nerelerinden girip kemiginden çıkmış akşam akşam:))))))

BOzmadim aman aman. .Zaten sabah yiyecektim ama Berile baksana tavugun nerelerinden girip kemiginden çıkmış akşam akşam:))))))
Boyunu oyle kiliyla kiyma makinesinden gecirip bilmem ne bagirsagina doldutuyorlar ama
Gercek bu
Ye canim hala istiyorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…