- 15 Ocak 2015
- 3.718
- 14.737
- 293
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #74.341
Çok geçmiş olsunMenümü yazayım
sabah 1 dilim ekmek peynirli salata
öğle yağsız tost
akşam tavuklu salata
Şimdi sade Türk kahvesi
su 3 litre olur
Spor Leslie 5 mil yaparken ayağına kramp girdi şimdi üstüne basamakta zorlanıyorum Bandaj yaptım umarım iyileşir yarına kadar
Kesinlikle ondan canım leslie kendisi de diyor mutlaka spor ayakkabı giyin diyeAyakkabı Giymiyorum çorap giyiyorum ondan mı oldu acaba
5 mile 8 km denk geliyor canım 1 saatte ne dar yürüyorsan hiç durmadan o kadar yanikac adim yapiyorki 5 mil
Ben bir ölcecem söylerim size5 mile 8 km denk geliyor canım 1 saatte ne dar yürüyorsan hiç durmadan o kadar yani
Aman berilllllll yontemin güzel valla cok güldümberil77 .!.:Boyunu oyle kiliyla kiyma makinesinden gecirip bilmem ne bagirsagina doldutuyorlar ama
Gercek bu
Ye canim hala istiyorsan
Allahtan yoksa nasıl yemeklerden soğuyacaktıkNe igrenc bir kariyim yawwww
Teşekkür canım bide wc ye çıkabilsemÇok geçmiş olsun
Dikkat et kendine canım. .
Menün cok iyiymiş
Bende de adım sayar var bende deneyim bakalım bir araBen bir ölcecem söylerim size
1 Saat 6 ayarinda yurudumde 7000 adim oluyor
sen mutlu ol diye yazdım. ağlama sen. severim canının :)Ya beni tutmsyin ben aglarim bu mesaja
bu havaya sahipsen hepinizin payı varEn havalimiz -900 ile Sensin seker
üst üste mi içtin kitkurdum?Arkadaşlar suyu 3 lt tamamladım midem hint okyanusu gibi ıspanaklarımın dalgadan midemde başı döndü
ay balık yiyememene de üzüldüm bir egeli balıksever olarak ama sadece salata yoğurda kalmana ayrı üzüldüm. bu sebeple tebrik ettim. başka şeyler yemediğin için. bunun dönüşü güzel olacak sana :)Tatlişler misafirim vardı yeni gittiler hemen geçmişi okudum
Kaçamak yapanlar bugün toparladı heralde
Dolmakalem senide tebrik ederim canım
Döner ziyaretini iyi atlatmuşın
Bende akşam sözde balık yicektim görümcem yapacaktı oda tavada kızartmış yiyemedım yoğurtla salataya kaldım
öyle oluyor malesef amin cnmtıp okuması zordur allah kolaylık versin,eşim tıp 2 deydi tanıştığımızda sınav dönemi 2 hafta göremezdim,şimdide göremiyorum ya hayatım böyle gidecek malesef
öyle oluyor malesef amin cnm
2 yöntemide deneyeceğim cnm çok sağol :)S silvers çok çekiniyorsan eğer tam buğday ekmeğe tost, sandwiç falan yap yanında da ayran al onu tüket. arada da meyve ye. okulun yemek listesini internette falan vardır takip et. okulda yemek uygun olduğu zaman (tavuk, balık vs çıktığı zamanlar) okulda ye. böylece olayını daha güzel çözersin. ama bence bir süre idare edersen saklama kaplarına da alışırsın. hatta bir süre sonra insanların sana özendiğini yemeğinden yemek istediklerini falan görürsün
aaa bir öneri de şu mesela mücver falan yapabilirsin fırında diyet olanlardan. arkadaşlarına da ikram edersin. böylece tek kalmazsın :)
2 yöntemide deneyeceğim cnm çok sağol :)
uyuyakalmışım çpk özür dilerim hemen menüyü yazayım
sabah
2 yumurtalı peynirli omlet
çay
öğle
tavuk
2 kaşık pilav
çok az pataes kızartma
ara
ayran
akşam
yoğurt
4 kaşık nohut yemeği
1 buçuk dişim ekmek
suyu hesaplamadım
spor da uyuyakaldığım için yok
bugün çok yoruldum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?