Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok geçmiş olsun
Dikkat et kendine canım. .
Menün cok iyiymiş

beril77 .!.:
Boyunu oyle kiliyla kiyma makinesinden gecirip bilmem ne bagirsagina doldutuyorlar ama
Gercek bu
Ye canim hala istiyorsan
Aman berilllllll yontemin güzel valla cok güldüm

Size iyi geceler canlar ben çıkıyım ..
Yedikleriniz kas olsun vitamin olsun

Ya beni tutmsyin ben aglarim bu mesaja
sen mutlu ol diye yazdım. ağlama sen. severim canının :)
En havalimiz -900 ile Sensin seker
bu havaya sahipsen hepinizin payı var
Arkadaşlar suyu 3 lt tamamladım midem hint okyanusu gibi ıspanaklarımın dalgadan midemde başı döndü
üst üste mi içtin kitkurdum?
ay balık yiyememene de üzüldüm bir egeli balıksever olarak ama sadece salata yoğurda kalmana ayrı üzüldüm. bu sebeple tebrik ettim. başka şeyler yemediğin için. bunun dönüşü güzel olacak sana :)

uyuyakalmışım çpk özür dilerim hemen menüyü yazayım
sabah
2 yumurtalı peynirli omlet
çay

öğle
tavuk
2 kaşık pilav
çok az pataes kızartma

ara
ayran
akşam
yoğurt
4 kaşık nohut yemeği
1 buçuk dişim ekmek
suyu hesaplamadım
spor da uyuyakaldığım için yok
bugün çok yoruldum sanırım

2 yöntemide deneyeceğim cnm çok sağol :)

2 yöntemide deneyeceğim cnm çok sağol :)

rica ederim canım ne demek. ben de öğrenciyken bunun sıkıntısını çok çektim. yok evdekilerle menü uymuyor, dışarıda yağlı ve fastfood ürünler derken kilo veremiyordum. altı üstü 6lı rakamlardaydım. halbuki kafana koyduktan sonra hepsi olabilecek yapılabilecek aşılabilecek şeylermiş.... en son 8lere çıktım. sebebi ne olursa olsun ucunda iradesizlik de vardıç 8lerde başlarında yakaladım tepelere çıkmadan dur dedim. şimdi 7lere merhaba dedim 6lara ulaşmak için gün sayıyorum :) ve diyorum ki keşke daha önce böyle kararlı olsaydım. boşu boşuna kilo aldım ve bazı dönemlerimi hafif kilolu geçirdim :/

sabah çok iyi
öğle 2 kaşık pilav yedin bari kızartmaya girmeseydin onun yerine bir ayran bir yoğurt alsaydın keşke dışarıdan
ara güzel olmuş
akşam da iyi aslında. ileriki dönemde bazı akşamlar ya da öğlenler ben de yemeği düşünsem de kurubaklagilleri akşam saatlerinde tüketmemekte fayda var diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…