Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hatun kısmı ben yatıyorum. size iyi geceler :) bu hafta hepimiz daha fazla dikkat edelim. cuma günü birinci olabilir miyiz bilmiyorum bu artılarla ve bu kadar regl olan varken ama en azından ilk üçte kalalım. seviliyorsunuz. <3

bu arada ben slim in başladım. level 1 yapıyorum gün aşırı yapacağım. ama yarın mesela slim in karın programı var onu yapacağım. yani bir gün slim in level 1 bir gün abs/karın bölgesi olacak şekilde çalışacağım.

daha çok yemek mi getiriyordum yada tost falan mı

okulda olduğum için öğle böyle oldu malesef

Yanlış anlama mefkurem kilo na göre çok az yemiyor musun
Kızlar şimdi işteyim kadını yeni yatırdım
Heralde burda da herkes yattı
Matildacım normalde akşama balık yicektim olmadı salataya kaldım bide dünkü çiğköftenin acısını çıkarttım
Birazda kendimi sizlere karşı daha sorumlu hissediyorum.kilosu en fazla benim, benim daha çok vermem gerekir diye düşünüyorum o yüzden boğazımdan geçmiyor

benimde spor programım şöyle hergün 1 saat yürürüm soneasında 15-20dk karın bacak yer egzersizleri yaparım

Kızlar telefondan girdiğim ve yatılı misafir geldiği için buraya girmekte çok zorlanıyorum beni affedin böyle biraz msj sayım az oluyor sanki toparlayacağım misafir gidince inşaAllah. Menümü yazamadım dünkü menüm
Sabah
1 grissini
1 dilim peynir
3 zeytin
Öğle
Yarım portakal
Akşam
1 kase işkembe çorbası
Çok az lavaşla et döner
Ayran
Salata
Su 2lt spor yok
Akşama kadar dışardaydım ayaklarım su toplamış
Liste de bir tuhaf çoğunluk regl döneminde galiba inşaAllah iyi bir derece yapalım toparlanmamız lazım

öğlen hem pilav hem pattiz olmamış :) onun dışında çok güzel :)

günaydın herkese.dün akşam leslie ile 3mile yaptıktan sonra yer hareketleri yaptım bir yarım saat daha veeee bu sabah 75.6

-700 diyoruz biz buna :) bu hftaki hedef kilom 2.ben size 3 vererem demiştim öpüyorum beybisilerim

Dun topige hic giremedim esimin dogum gunuydu misafir gelecekti.kv bebisle ilgilendi bende full is guc.totom yer gormedi valla
Dunku menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
Tan bugdayla yapilmis beyaz peynirli tost
Oglen
1 cicek karnabahar kiymali
Yogurt
Yarim dilim ekmrk
Aksam
1 kase mercimek corba
2 kase salata
1 kase kapuska yemegi
1 dilim ekmek

Spor jillian.
Su 2 lt maalesef is yaparken unuttum

Günaydın kızçeler

Sevgili eşim benanlamadimki neden dün menünü yazmadın?
Bak ben yazdım ama havada kaldı yorumsuz kaldı
Sen beni ben de seni takip edeyim ki burada olmamızın bir anlamı olsun dimi ama

Güneşli ve ılık bir gün çıkıp yürüyeyim diyorum artılardan tırstım tartılmadım cumaya kadar da tartılmayacağım dün alışverişe gittim ve kendim hariç herkese bir şeyler aldım kendime almayacağım diye direniyorum zaten beğendiklerim bana olmaz bana olanlarıda ben beğenmiyorum bahara inşaallah üniformalarımı çıkarırım

bende aynen öyle kesinlikle birşey almıyorum zaten olmuyorda güzel.iki pantolonla idare ediyorum bir inceleyim gardrıbu baştan yenilicem

bende aynen öyle kesinlikle birşey almıyorum zaten olmuyorda güzel.iki pantolonla idare ediyorum bir inceleyim gardrıbu baştan yenilicem
Yalnızlıktansa burada takım halinde vermenin en güzel tarafı hepimiz birbirimizin dilinden halinden anlıyoruz canım sen bana göre çok daha iyi bir yerdesin şimdi de giydiklerin eminim yakışıyordur ama istediğin yere geldiğinde bomba gibi geniş tahrip alanına sahip olacaksın

Esim ikimizde misafirlenmisiz yaaa.9. Takimin regl donemi bu hafta guzelim misafire regmen menu iyi bence.
Bebis uyudu bende spora kacayim ogleden sonra yanima salatami alip gezeye gidicem bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…