- 4 Ocak 2015
- 389
- 378
- 73
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #74.361
daha çok yemek mi getiriyordum yada tost falan mırica ederim canım ne demek. ben de öğrenciyken bunun sıkıntısını çok çektim. yok evdekilerle menü uymuyor, dışarıda yağlı ve fastfood ürünler derken kilo veremiyordum. altı üstü 6lı rakamlardaydım. halbuki kafana koyduktan sonra hepsi olabilecek yapılabilecek aşılabilecek şeylermiş.... en son 8lere çıktım. sebebi ne olursa olsun ucunda iradesizlik de vardıç 8lerde başlarında yakaladım tepelere çıkmadan dur dedim. şimdi 7lere merhaba dedim 6lara ulaşmak için gün sayıyorum :) ve diyorum ki keşke daha önce böyle kararlı olsaydım. boşu boşuna kilo aldım ve bazı dönemlerimi hafif kilolu geçirdim :/
okulda olduğum için öğle böyle oldu malesefsabah çok iyi
öğle 2 kaşık pilav yedin bari kızartmaya girmeseydin onun yerine bir ayran bir yoğurt alsaydın keşke dışarıdan
ara güzel olmuş
akşam da iyi aslında. ileriki dönemde bazı akşamlar ya da öğlenler ben de yemeği düşünsem de kurubaklagilleri akşam saatlerinde tüketmemekte fayda var diye düşünüyorum.
Kızlar şimdi işteyim kadını yeni yatırdımYanlış anlama mefkurem kilo na göre çok az yemiyor musun
uyuyakalmışım çpk özür dilerim hemen menüyü yazayım
sabah
2 yumurtalı peynirli omlet
çay
öğle
tavuk
2 kaşık pilav
çok az pataes kızartma
ara
ayran
akşam
yoğurt
4 kaşık nohut yemeği
1 buçuk dişim ekmek
suyu hesaplamadım
spor da uyuyakaldığım için yok
bugün çok yoruldum sanırım
günaydın cınım
Güneşli ve ılık bir gün çıkıp yürüyeyim diyorum artılardan tırstım tartılmadım cumaya kadar da tartılmayacağım dün alışverişe gittim ve kendim hariç herkese bir şeyler aldım kendime almayacağım diye direniyorum zaten beğendiklerim bana olmaz bana olanlarıda ben beğenmiyorum bahara inşaallah üniformalarımı çıkarırım
Yalnızlıktansa burada takım halinde vermenin en güzel tarafı hepimiz birbirimizin dilinden halinden anlıyoruz canım sen bana göre çok daha iyi bir yerdesin şimdi de giydiklerin eminim yakışıyordur ama istediğin yere geldiğinde bomba gibi geniş tahrip alanına sahip olacaksınbende aynen öyle kesinlikle birşey almıyorum zaten olmuyorda güzel.iki pantolonla idare ediyorum bir inceleyim gardrıbu baştan yenilicem
Esim ikimizde misafirlenmisiz yaaa.9. Takimin regl donemi bu hafta guzelim misafire regmen menu iyi bence.Kızlar telefondan girdiğim ve yatılı misafir geldiği için buraya girmekte çok zorlanıyorum beni affedin böyle biraz msj sayım az oluyor sanki toparlayacağım misafir gidince inşaAllah. Menümü yazamadım dünkü menüm
Sabah
1 grissini
1 dilim peynir
3 zeytin
Öğle
Yarım portakal
Akşam
1 kase işkembe çorbası
Çok az lavaşla et döner
Ayran
Salata
Su 2lt spor yok
Akşama kadar dışardaydım ayaklarım su toplamış
Liste de bir tuhaf çoğunluk regl döneminde galiba inşaAllah iyi bir derece yapalım toparlanmamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?