Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kuzucuklar nassınız bakem beni sorarsanız hiç iyi değilim diyet bir işe yaramıyor wc ye 5 gündür çıkamıyorum yediklerimi depoluyorum heralde kayısı erik müsli sirkeli sıcak su daha napayım ben kilo yerinde sayıyor dün yediklerimi gördünüz işte offffffff

Mati pirinçsiz pırasa pişirip onu dene bende aynı dertten muzdaribim olmuyor nasıl düzene koyacağız bilmiyorum

kızlar bu gün sadece yoğutlu dövme çorbası (soğuk,nohutsuz)içip biraz vücudu şaşırtıyım diyorum, normal kahvaltı yapıpmı diğer menülerde bu nu yesem yoksa kahvaltı öğünündemi başlasam

Mati pirinçsiz pırasa pişirip onu dene bende aynı dertten muzdaribim olmuyor nasıl düzene koyacağız bilmiyorum
Ben Pırasayı yesem üstten çıkar yiyemediğim tek sebze valla moralim bozuk yerlerdeyim cumaya kadar 1.5 verecektim ya çok üzülüyorum vakit kaybediyorum

daha önce 5 gün hiç çıkmadığın olduysa belki sorun yakında çözülür,depğilse fitil falan önerebilirim
Ben Pırasayı yesem üstten çıkar yiyemediğim tek sebze valla moralim bozuk yerlerdeyim cumaya kadar 1.5 verecektim ya çok üzülüyorum vakit kaybediyorum

brüksel lahanası,lahana,pazı,havuç,ıspanak da iyigelir canım onlardan birini denre

Son düzenleme:

Pırasa işe yarıyor canım dene istersen birde yürüyüş yap bol bol zıpla suyu bolca iç

E="matilda34, post: 39214402, member: 653164"]Teşekkür canım bide wc ye çıkabilsem[/QUOTE]
Canim akşam yatarken iki uc kayısiyi yarim bardak suya koyup sabah uyanır uyanmaz onu yeyip içiyorum. Biraz faydası oluyo. Bide günlük spor yapmaninda faydası oluyo bana .

E="matilda34, post: 39217743, member: 653164"]Günaydın kuzucuklar nassınız bakem beni sorarsanız hiç iyi değilim diyet bir işe yaramıyor wc ye 5 gündür çıkamıyorum yediklerimi depoluyorum heralde kayısı erik müsli sirkeli sıcak su daha napayım ben kilo yerinde sayıyor dün yediklerimi gördünüz işte offffffff[/QUOTE]
Canım berilin bu konuda bana tavsiyesi vardı bi uygula sende istersen.
Eksiğim yoksa şöyleydi..
Sabah uyaninca vc de in beş dakika sadece bekle. Gelmesede tuvaletin bekle. Ama hergün aynı saatte bekle.
B sonra yüz defa zipla .
Diğerini biliyordum cok ise yariyordu ama ziplamayi berilden duydum. MMantıklı da istersen dene canım. Diyette kabızlık normal ama

Canım berilin bu konuda bana tavsiyesi vardı bi uygula sende istersen.
Eksiğim yoksa şöyleydi..
Sabah uyaninca vc de in beş dakika sadece bekle. Gelmesede tuvaletin bekle. Ama hergün aynı saatte bekle.
B sonra yüz defa zipla .
Diğerini biliyordum cok ise yariyordu ama ziplamayi berilden duydum. MMantıklı da istersen dene canım. Diyette kabızlık normal ama[/QUOTE]
Kabızlık normal çünkü bütün yeme düzenin değişiyor ve vücut kendine göre bir savunma üretiyor bu konuda o yüzden zamanla normale döner bence

E="ecenaz33, post: 39218466, member: 123235"]Elimden geldiğince herkese cevap vermeye çalışıyorum ama benim günaydınımı kimse üzerine alıp da cevap vermedi.[/QUOTE]
Canim olurmu hiç öyle :)
Sana özel bişey değil bu. Bazen bende bişey soruyirum filan cevap yok.
(eşim mutlaka cevap verir).
Bazen farkedilmeyebiliyo. Cok yazi olduğu için. Bidr bazen sira gelmiyo o an yazacak başka birseyi oluyo heralde insanin..Amann kirilmayasin :)
Bugün sana düz bir göbek versin
Bugün sana sağlık versin
Bugün en en en çok kilo verdiğin gun olsun
Bugün herkes sana kilo vermişsin desin
Gunaydinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…