- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #74.381
Mati pirinçsiz pırasa pişirip onu dene bende aynı dertten muzdaribim olmuyor nasıl düzene koyacağız bilmiyorumGünaydın kuzucuklar nassınız bakem beni sorarsanız hiç iyi değilim diyet bir işe yaramıyor wc ye 5 gündür çıkamıyorum yediklerimi depoluyorum heralde kayısı erik müsli sirkeli sıcak su daha napayım ben kilo yerinde sayıyor dün yediklerimi gördünüz işte offffffff
Ben Pırasayı yesem üstten çıkar yiyemediğim tek sebze valla moralim bozuk yerlerdeyim cumaya kadar 1.5 verecektim ya çok üzülüyorum vakit kaybediyorumMati pirinçsiz pırasa pişirip onu dene bende aynı dertten muzdaribim olmuyor nasıl düzene koyacağız bilmiyorum
Ben Pırasayı yesem üstten çıkar yiyemediğim tek sebze valla moralim bozuk yerlerdeyim cumaya kadar 1.5 verecektim ya çok üzülüyorum vakit kaybediyorum
Günaydın kuzucuklar nassınız bakem beni sorarsanız hiç iyi değilim diyet bir işe yaramıyor wc ye 5 gündür çıkamıyorum yediklerimi depoluyorum heralde kayısı erik müsli sirkeli sıcak su daha napayım ben kilo yerinde sayıyor dün yediklerimi gördünüz işte offffffff
Ben Pırasayı yesem üstten çıkar yiyemediğim tek sebze valla moralim bozuk yerlerdeyim cumaya kadar 1.5 verecektim ya çok üzülüyorum vakit kaybediyorum
günaydın, arkadaşlar
Günaydın zeynepcim
Ben dün sadece çorba ile geçirdim iyi de oldu ama vücur şaşırdı sayılır. Sende bugün dene bakalım ama kahvaltını normal yap
Günaydın kuzucuklar nassınız bakem beni sorarsanız hiç iyi değilim diyet bir işe yaramıyor wc ye 5 gündür çıkamıyorum yediklerimi depoluyorum heralde kayısı erik müsli sirkeli sıcak su daha napayım ben kilo yerinde sayıyor dün yediklerimi gördünüz işte offffffff
Elimden geldiğince herkese cevap vermeye çalışıyorum ama benim günaydınımı kimse üzerine alıp da cevap vermedi.sağol canım cevap verdiğin için
Elimden geldiğince herkese cevap vermeye çalışıyorum ama benim günaydınımı kimse üzerine alıp da cevap vermedi.
Kıymayın bana en güzel günaydınlar sıralansın bakem banakıyamam ben sana nasıl atlamışız en güzel günaydınlar sana gelsin
Canım berilin bu konuda bana tavsiyesi vardı bi uygula sende istersen.E="matilda34, post: 39217743, member: 653164"]Günaydın kuzucuklar nassınız bakem beni sorarsanız hiç iyi değilim diyet bir işe yaramıyor wc ye 5 gündür çıkamıyorum yediklerimi depoluyorum heralde kayısı erik müsli sirkeli sıcak su daha napayım ben kilo yerinde sayıyor dün yediklerimi gördünüz işte offffffff
Günaydın kaptancımNet bulmusken gunsydin
Ece sana en guzel gunaydin gelsin
Sucuk muKahvaltida sucuk yedinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?