Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Beril77, post: 39219093, member: 310605"]Kahvaltida sucuk yedinizmi[/QUOTE]
Cocuklara pisirdim ben agzima bile sürmedimmmm
Mutlu musun sucukla aramiza girdin kötü kadınnn.. seninde Huzur huzursuzluklarınla arana girsin emi

Beril77, post: 39219093, member: 310605"]Kahvaltida sucuk yedinizmi
Cocuklara pisirdim ben agzima bile sürmedimmmm
Mutlu musun sucukla aramiza girdin kötü kadınnn.. seninde Huzur huzursuzluklarınla arana girsin emi [/QUOTE]
Ben yeme dedim mi hic
Hatta ye dedim

Ben yeme dedim mi hic
Hatta ye dedim[/QUOTE]
Doğru ye dedin :)
İyi yol tutturdun bak sen bu Sucukla herkeslere uygulayalimmmm

Günaydın kızçeler

Sevgili eşim @benanlamadimki neden dün menünü yazmadın?
Bak ben yazdım ama havada kaldı yorumsuz kaldı
Sen beni ben de seni takip edeyim ki burada olmamızın bir anlamı olsun dimi ama
Benanlamadımki ağır bi grip geçiriyor canım hiç hali yok.Kendini toparlayınca gelir.

[QUOTEUsagisan, post: 39219433, member: 559882"]Selam kızlar.Sporumu yaptım kahvaltımı ettim geldim nasılsınız.[/QUOTE]
Selam canım. . Süpersin bende gidiyorum yürüyüşüme şimdi nerde benim koşu bandımmm :))))

Selam canım. . Süpersin bende gidiyorum yürüyüşüme şimdi nerde benim koşu bandımmm :))))
hareket berekettir koş koş

Birde tatlım baştaki ve sondaki QUOTE kodlarını komple silmelisin parantezleriyle birlikte.Mesajlar birbirine karışıyor yoksa

Ececim sana her sabahın yağmurlu da olsa karlı da olsa en güneşli günaydınları olsun hayat sana hep güzellikler getirsin cancazım

kızlar kusura bakmayın. internet paketim bitti. lodostan sokağın trafosu yıkıldı evde elektrik yok wifi kullanamıyorum :) şirkette de yoğunum ancak vakit buldum. diyete devam ediyorum tabi ki :) ama biraz bağlantım kopuk olacak sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…