- 2 Kasım 2008
- 2.844
- 802
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #74.441
cok cok geçmiş olsun
trambolini çıkardım,2 saat başı 10 ar dk yapıcam,metabolizmamı hızladırır düşüncesiyle doğrumu bilmiyorum
iyi olur trambolinde zıplarken tüm kaslar harekete geçiyor.sıkılaşmaya faydası çok.
Durmadan bilmediğim sporlar çıkırıyosunuz kıskanıyorum haaValla kaptanim hopla zipla hatta dahada ote yat kalk sinav hopla zipla .squatin birbir hali bu sporda.tumuyle cardio
Ama ben terlemeyi seviyorum sikilasmak ve yag yakimi icin birebir
Eeee bizzzz????canım çok hastayım kafamı kaldıramıyorum... Sırf senin için girdim bu günde desem yalan olmaz.. vitaminler ilaçlar
Durmadan bilmediğim sporlar çıkırıyosunuz kıskanıyorum haa
Bende kolumu fazla zorlamıyım benim için en iyisi yürümek heraldebende gaz lambasını fitilin den bugün duydum youtube baktım bayağı ter attırır amaa ben almıyım
bugün jillian yaptım kolum ağrıdı
bide jiilan yapanlar elinizde kaç kilo ağırlıkla yapıyorsunuz
insaıty yapmıştım ben muhteşem faydalı ama dikkatli yap.onlara uymaya çalışma başta.dizlerine dikkat et spor ayakkabıyı ihmal etme sakın
Durmadan bilmediğim sporlar çıkırıyosunuz kıskanıyorum haa
bende gaz lambasını fitilin den bugün duydum youtube baktım bayağı ter attırır amaa ben almıyım
bugün jillian yaptım kolum ağrıdı
bide jiilan yapanlar elinizde kaç kilo ağırlıkla yapıyorsunuz
Daha iyi degil mi kiz belki kendine uygun bilmedigin bi spor vardir kesfedersin
Cnm ben 1 kg lij kullqniyorum 2 kglik bazi hareketlerde zorladi
Yapan birini bulmak ne guzel netten okuyorum hep .progamin sonunu getirebildinmi sonuclar nasildi gaza ihtiyacim var biraz sanirim
Akşam neden yemiyor sun. Yoğurt salata bati yesen keşke
Öğlen geçmi yiyosunböyle kilo verebiliyorum ben maalesef.çok acıkırsam süt içiyorum.
Öğlen geçmi yiyosun
Ooo çok erken akşama acıkırdım ben12-13 arası yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?