Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

l77, post: 39227307, member: 310605"]Pılıcin artık malzemelerı un ve az Hayvansal yağla yogruluyor Yumurtalı karışıma batırılıyor ve ekmek ufagına bulanıyor
O nuggetmı
Evet hani su çokta lezzetli olan :)
Bir tane yeyim mi..

Yağda Kızartma ama

="beril77, post: 39227824, member: 310605"]Yağda Kızartma ama[/QUOTE]
Anlaştık :)
Oylece yiycem

Arada midem fena kazınıyor ama dayanmaya çalışıyorum en azından midem küçülene kadar işkembe oldu benimki söylemesi ayıp :)

Çeşit çeşit sporlar ne güzel

bu sporlar ne zaman türedi ya
bir adina bakiyom bir geoogle soruyom
cok yaslanmisim yawwwwwwww

bugun sali
eeeeeee carsamba persembe var önümüzde en kotu 400 -500 grami cope atalim yahu

Arada midem fena kazınıyor ama dayanmaya çalışıyorum en azından midem küçülene kadar işkembe oldu benimki söylemesi ayıp :)
yemekten 20 dakika once sivi alimini bitir yemekte su ve digerlerini icme ve en erken yemekten yarim saat sonra tekrar su ic
mide kücültmede etkili
özellikle yemek esnasinda sivi alimi hacmen mideyi genisletiyor bilimsel verilere göre

="beril77, post: 39227824, member: 310605"]Yağda Kızartma ama
Anlaştık :)
Oylece yiycem[/QUOTE]
ben cocuklarada firinliyom yada schnitzelide tostta yapiyom
en kotu teflon tavada
gereksiz yag almiyom hatta birazda sert olsun istiyomki biraz uzun cigneyip cigneme istegimide bastirayim diye

form caylari icmeyin kizlar aktardan alip kendiniz cay demleyin
form caylari bagirsaklari calistirdigi icin bir donem sonra tembellige neden oluyor

menu guzel detoks icin en fazla 3 gune süper ama ac kalip dolaba saldirmanda ihtimal dahilinde
sporun tek kelime kiskandimmmmmmmmmmmm

ay ben netten baktim denemeye bile totisim yemez
helal bitirebiliyorsaniz bacilar

aksam yememek bende iyi kilo verdiriyorda uzun soluklu olmuyor
aslinda aksam az peynir yada haslanmis yumurtali bir porsiyon salata yesen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…