Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabah az olmuş ama acıkırsın hemen yumurta yemeye çalış tok tutuyor uzun süre

canım çok hastayım kafamı kaldıramıyorum... Sırf senin için girdim bu günde desem yalan olmaz.. vitaminler ilaçlar

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
Eğer vücudunu zorluyorsa da bir süre ara ver diyete biliyorsun her şeyden önemlisi sağlıklı bir şekilde kilo vermek.

Geçmiş olsun canım önemli olan sağlık tabi

Canım inş.önemli bişey değildir

Canım çok geçmiş olsun

geçmiş olsun umarım önemli bir şey değildir :/

geçmiş olsun cnm en kısa zamanda aramıza dönersin inşallah

Çok teşekkürler ilginiz için kızlar.. çok ciddi birşey değil ama tedavi olmam gerekiyor.. buranın belli sorumlulukları var ilgi gerekiyor mesaj atmak gerekiyor yorumları okumak gerekiyor çok fazla vakit bulamayacağım o yüzden gruptan ayrılıyorum ama tedavi bittikten sonra yine bu takıma gelmek isterim burayı çok sevdim çünkü tabi ben gelirsem siz burada olur musunuz bilemiyorum ama her şey için teşekkürler hepinize..

menümü paylaşıyorum kitkurdu ceza hak ediyorum sanki :/

sabah (öncelikle boyoz bilmeyenler için: izmirde yapılan milföy tarzı bir şey, bol kalorili olduğunu düşünüyorum. bu nedenle sabah saatinde tükettim. izmirden getirmiş iş arkadaşım çocuk naklinde gidip geldiğinde. 10 tane almış buzluğa attım yememek için)
1 boyoz
1 dilim peynir

ara
yok

öğle (öğle yemeğinde iş arkadaşlarımızdan birisinin denetlediği evlere yemeğe davetliydik)
yoğurtlu çorba (içinde birkaç parça et, taze sarımsak ve birkaç küp patates vardı)
3 sıkım çiğköfte (bulgurla yapılmış)
1 bardak ayran
1 tatlı kaşığı ev yapımı şeftali reçeli

ara
türk kahvesi

akşam (kıyma, domates, biber, taze ve kuru soğan, bir büyük diş sarımsak ve yumurta kadar patatesi küçük küçük doğradım ve yoğurdum. fırın tepsisine yaydım. 1 yumurtayı çırpıp karışımın üzerine sürdüm. fırına verdim. )
fırında sebzeli-yoğurtlu kıyma
3 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim tam buğday ekmek

yatana kadar 3 lt su olur.
şimdi slim in 6 sixpack yapacağım. 10-15 dakikalık bir program. (dün slim in level 1 yapmıştım. sıra bugün bunda. yarın gene slim in level 1)

milletin yediklerinin yanında yediklerim hiçbir şey ama gene de çok yedim bana göre. hastalıktan mıdır nedir yiyesim de geldi. haydi bir yorum yapın şu cici kardeşinize...

Hepsını okumadım kudurmamak ıcın
Bu ne
Saka bu menü degılmı fıstıgım

15 dakıka bu yıkımı kurtarırmıkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…