- 29 Kasım 2014
- 2.423
- 2.299
- 168
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #74.501
menüm
sabah
çok az peynir
2 kuru kayısı
çay
öğle
2 dilim çavdar ekmeği arasına tost
ayran
akşam
yoğurt
pilav
1 tane küçük ev yapımı puğaça
su 2 olmamıştır ama olacak
spor henüz yapmadım
Kızlar çeşitli sağlık sorunların dolayı aranızdan ayrılmak zorundayım..
Evet :) bir tane de köpeğimiz var
Evet :) bir tane de köpeğimiz var
Canım inş.önemli bişey değildirKızlar çeşitli sağlık sorunların dolayı aranızdan ayrılmak zorundayım..
Çok tatlı oyuncak gibiGümüş adı
Gümüş adı
canım çok hastayım kafamı kaldıramıyorum... Sırf senin için girdim bu günde desem yalan olmaz.. vitaminler ilaçlar
hazır gelmişken dünün menüsünüde yazyım ben hemen:
Sabah:
çeyrek simit
1 dilim beyaz peynir
1 yumurta
4 zeytin
ara: tamamında toplam 6-7 şam fıstığı
öğle, akşam: yağsız şehriye çorbası, ekmek yok
su: 3 litre limonlu su
spor: yapamıyorum ne yazık ki..
Bu gün daha iyi gibiyim biraz spor yaparım gibi geliyor. Düzgün bir şeyler falanda yerim bu gün artık..
mesela ne götüreyim bikaç fikir verebilir misinEğer kararlı olursan hiç bişey olmaz gelince biraz dinlen sonra yap sporunu çok zorlanırsan gün aşırı yap yemeklerinide akşamdan ayarlarsan süper olur
geçmiş olsun cnm en kısa zamanda aramıza dönersin inşallahKızlar çeşitli sağlık sorunların dolayı aranızdan ayrılmak zorundayım..
Geçmiş olsun canım önemli olan sağlık tabi
Canım inş.önemli bişey değildir
Canım çok geçmiş olsun
geçmiş olsun umarım önemli bir şey değildir :/
geçmiş olsun cnm en kısa zamanda aramıza dönersin inşallah
Hepsını okumadım kudurmamak ıcınmenümü paylaşıyorumkitkurdu ceza hak ediyorum sanki :/
sabah (öncelikle boyoz bilmeyenler için: izmirde yapılan milföy tarzı bir şey, bol kalorili olduğunu düşünüyorum. bu nedenle sabah saatinde tükettim. izmirden getirmiş iş arkadaşım çocuk naklinde gidip geldiğinde. 10 tane almış buzluğa attım yememek için)
1 boyoz
1 dilim peynir
ara
yok
öğle (öğle yemeğinde iş arkadaşlarımızdan birisinin denetlediği evlere yemeğe davetliydik)
yoğurtlu çorba (içinde birkaç parça et, taze sarımsak ve birkaç küp patates vardı)
3 sıkım çiğköfte (bulgurla yapılmış)
1 bardak ayran
1 tatlı kaşığı ev yapımı şeftali reçeli
ara
türk kahvesi
akşam (kıyma, domates, biber, taze ve kuru soğan, bir büyük diş sarımsak ve yumurta kadar patatesi küçük küçük doğradım ve yoğurdum. fırın tepsisine yaydım. 1 yumurtayı çırpıp karışımın üzerine sürdüm. fırına verdim. )
fırında sebzeli-yoğurtlu kıyma
3 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim tam buğday ekmek
yatana kadar 3 lt su olur.
şimdi slim in 6 sixpack yapacağım. 10-15 dakikalık bir program. (dün slim in level 1 yapmıştım. sıra bugün bunda. yarın gene slim in level 1)
milletin yediklerinin yanında yediklerim hiçbir şey ama gene de çok yedim bana göre. hastalıktan mıdır nedir yiyesim de geldi. haydi bir yorum yapın şu cici kardeşinize...
15 dakıka bu yıkımı kurtarırmıkımenümü paylaşıyorumkitkurdu ceza hak ediyorum sanki :/
sabah (öncelikle boyoz bilmeyenler için: izmirde yapılan milföy tarzı bir şey, bol kalorili olduğunu düşünüyorum. bu nedenle sabah saatinde tükettim. izmirden getirmiş iş arkadaşım çocuk naklinde gidip geldiğinde. 10 tane almış buzluğa attım yememek için)
1 boyoz
1 dilim peynir
ara
yok
öğle (öğle yemeğinde iş arkadaşlarımızdan birisinin denetlediği evlere yemeğe davetliydik)
yoğurtlu çorba (içinde birkaç parça et, taze sarımsak ve birkaç küp patates vardı)
3 sıkım çiğköfte (bulgurla yapılmış)
1 bardak ayran
1 tatlı kaşığı ev yapımı şeftali reçeli
ara
türk kahvesi
akşam (kıyma, domates, biber, taze ve kuru soğan, bir büyük diş sarımsak ve yumurta kadar patatesi küçük küçük doğradım ve yoğurdum. fırın tepsisine yaydım. 1 yumurtayı çırpıp karışımın üzerine sürdüm. fırına verdim. )
fırında sebzeli-yoğurtlu kıyma
3 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim tam buğday ekmek
yatana kadar 3 lt su olur.
şimdi slim in 6 sixpack yapacağım. 10-15 dakikalık bir program. (dün slim in level 1 yapmıştım. sıra bugün bunda. yarın gene slim in level 1)
milletin yediklerinin yanında yediklerim hiçbir şey ama gene de çok yedim bana göre. hastalıktan mıdır nedir yiyesim de geldi. haydi bir yorum yapın şu cici kardeşinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?