Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Suan kendımı acıların çocuğu Emrah bakışıyla
Ben tombısker kaptanıyım dıye Türk'ü cıgırasım var

Hepsını okumadım kudurmamak ıcın
Bu ne
Saka bu menü degılmı fıstıgım
15 dakıka bu yıkımı kurtarırmıkı

oku ablam oku. sebepleri sonuçları hepsini yazdım. hatalarımın farkındayım ama doyamadım bugün bir türlü. çevremdekiler çok aşırı yedi. o da iştahımı açmış olabilir ya da regl olduğum için de olabilir. :/

İzmirden sevgilerle Boyoz çok yağlı olur
çiğ köfte de fazla olmuş sanırım cancazım

İzmirden sevgilerle Boyoz çok yağlı olur
çiğ köfte de fazla olmuş sanırım cancazım

2de bıraktım ama diğerleri 15-20 tane yiyip yanında pide falan yedi. evdekiler de alındı beğenmediniz mi diye. 1 sıkım daha yedim artık. ama sıkım dediğim yumurta kadar yok ve marulla yedim berilceee ve matilda34

Bahaneler bıtmezzzzz
Suan sacı tepeye dıkılmıs bır kadınım sayende

Regl bahane yemek sahane desene

Bende menümü yazayım
sabah aç karnına 2 kayısı sirkeli su
1 kase müsli light süt
öğle ton balıklı salata
ara diyet bisküvi kahve
akşam 1 kepçe çorba
4 yk nohut
3 yk makarna
1 çb ayran
salata
su yatana kadar 3 litre olur
45 dk yürüyüş

Aksam dıyetın ıntıhar etmıs kh patlaması resmen

Sendedemı regl durumu var canım

beril bu menü bana iyi geldi ,çorba ne çorbası tabi ,makarna ekmek yerine geçse bence ortalama menü

Canlar nohut bitkisel protein olarak tükettim diyet bisküvi 1 dilim ekmek yerine geçiyor makarna belki akşam olmayabilir ona direk lafım yok bu bilgiler daha önce diyetini yaptığım diyetisyen e aittir

Canlar nohut bitkisel protein olarak tükettim diyet bisküvi 1 dilim ekmek yerine geçiyor makarna belki akşam olmayabilir ona direk lafım yok bu bilgiler daha önce diyetini yaptığım diyetisyen e aittir
Tmm canım ben bana göre soyledım
Nohut öğle
Makarna aksam olsaydı tamm
Ama ıkısı bır arada bana cok kh geldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…