Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tatlım yolun başındayken bende hevesliydim sonları bi bıkkınık yaşıyor insan işte.Ver ver ver genede bitmiyor bitmiyor diyosun.

Sana bi tavsiye vereyim.Az yemeliyim vermek için dememelisin ne yemeliyim vermek için demelisin.Güne yayarak az az ve sık yiyip metabolizmanı canlı tut birazda yürüyüş ekle duraklamadan kurtulacaksın.Çabucak zayıflamalıyım diyerek az yemeye başlayınca vücut savunmaya geçiyor.Doruyucu bi öğle yemeği ekle menüne akşamsa daha hafif bi seçim yap vücudun savunmayı bırakacaktır.

nasıl yaramaz ama bilsen
Bu cins çok yaramaz oluyor Kedilere aşığım zaten yıllarcada kedi besledim.Ama en son kartopu gibi tek göz bi ankara kedim vardı o bambaşkaydı yaramazın yabaninin önde gideniydi.Bi daha başka kedi almadım.Şimdide 4 kuşum var alamıyorum onlara saldırır diye

benim bundan önce sultan papağanlarım vardı eşimin onların tüyüne fena alejisi vardı mecbur sahiplendirdim onları.sonra onları verirken çok ağladım eşim çok üzüldüm diye bunu getirdi şimdi benden daha çok seviyor bu sıpayı

lahana diyeti hic kimse yapmadimi ya
topigini okudum baslamis, basliyor, ama sonuc yazan yok
kokusu, tadi, rengi umurumda degil

ben yaptım kaptanım.. kalp hastalarına verilen diyet diye çok meşhurdu o lahana diyeti.. o çorba iki gün idare et 3 gün idare et ama sonra gitmiyo yani naparsan yap tek kaşık bile geçmiyo boğazından insanın felaket tadı...

ay bende aynen .. fotograf çektirmek istemiyorum.. kendimi göresim yok resmen.. hep tontik tontik çıkıyorum hep öyle çıkıcam gibi geliyor

corbami gtmiyor
kilomu gitmiyor

bircok insanin sana nasil gibtayla baktigini bilsen

bircok insanin sana nasil gibtayla baktigini bilsen
Doğru diyorsun bakıyorladır.Bende başkalarına bakıyorum gıptayla işte.Bi kız var instagramdan takip ettiğim.98 kilodan 7 ayda 58 e indi.5 aydırda spor yapıyor göbek oldu dümdüz bel oldu incecik.Bakıp bakıp iç geçiriyorum

Ne yapmıs

Eve geldım
Defterde aldım
Menulerı not edecem
Sımdı kızlar ıslerım var temızlık.....

Eski eşim biz senden moral alıyoruz sıkılman çok normal ama daha önce de söylediğim gibi şöyle kalın kıyafetleri atıp ince giydiğinde nasıl mutlu olursun çünkü şu anda bile güzel bir yerdesin ah ah bizde senin verdiğin kadar verecekmiyiz diye gıpta ile okuyoruz emin ol az kaldığı için daha az gidiyor sakın yılma seni çok iyi anlıyorum vermek yetmiyor kafanında anlaması gerekiyor çevrende arzı endam et al iltifatları ve inan sen artık bizim gibi şişgo değilsin değilsin

Dukan yapmış.Önemli olan ne yaptığı değilde başarmış olması.98 ken maşallahı varken şimdi kürdan gibi olmuş halini görmek imrendiriyor.Ne sarkma ne ordan burdan fazlalık hiçbişey yok.Nerdeeenn nereye vay be diyo insan.Yolun sonunu gördü diye heveslendiriyor işte

5 ay hem
Kendımden tıksındım ınankı
Yıllar oldu ya Öküz berıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…