- 11 Şubat 2014
- 2.536
- 1.818
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #74.721
Çok tatlı buuu.Yerim bunu ben yaa zaten bütün kedilere hastayım ama bu minnak kulaklı yaramazlarda ayrı bi tatlıbenim canavar bu
Çok tatlı buuu.Yerim bunu ben yaa zaten bütün kedilere hastayım ama bu minnak kulaklı yaramazlarda ayrı bi tatlı
Tatlım yolun başındayken bende hevesliydim sonları bi bıkkınık yaşıyor insan işte.Ver ver ver genede bitmiyor bitmiyor diyosun.Sen kendinden şikayet ediyorsun pek çoğumuzda senin yerinde olmak istiyor başta bennnnn
Ben 26 kg versem inan kalkar göbek atarım çoğu gitmiş azı kalmış eski kıyafetlerine bakınca anlarsın içinden bi çocuk çıkmış azar azarda olsa kalanlarda gidecek
Eee ben neyapayım ozaman hem yolun başındayım hemde doğru dürüst veremiyorum sen bize örnek olup yol göstereceksin
Bu cins çok yaramaz oluyornasıl yaramaz ama bilsen
Bu cins çok yaramaz oluyorKedilere aşığım zaten yıllarcada kedi besledim.Ama en son kartopu gibi tek göz bi ankara kedim vardı o bambaşkaydı yaramazın yabaninin önde gideniydi.Bi daha başka kedi almadım.Şimdide 4 kuşum var alamıyorum onlara saldırır diye
lahana diyeti hic kimse yapmadimi ya
topigini okudum baslamis, basliyor, ama sonuc yazan yok
kokusu, tadi, rengi umurumda degil
Ah nerdee ben fotofobiğim.Şikoluk fobim olduğundan hiç fotom yoktur benim.Birileri foto çekmeye başladığında hep kaçıp biyerlere saklanırım.O halim nasıldı fotom olmadığından farkıda görmüyorumki.Hatta bu fobimden 14 versemde yetmicek 24 verim belki bu yağlar o zaman biter gibi geliyor.yada ver ver hiç bitmicekmiş hayal kuruyorum gibi geliyor
corbami gtmiyorben yaptım kaptanım.. kalp hastalarına verilen diyet diye çok meşhurdu o lahana diyeti.. o çorba iki gün idare et 3 gün idare et ama sonra gitmiyo yani naparsan yap tek kaşık bile geçmiyo boğazından insanın felaket tadı...
corbami gtmiyor
kilomu gitmiyor
bircok insanin sana nasil gibtayla baktigini bilsenTatlım senin gibi olmak istiyorum son gramlarımı verim biraz sporla şekilleneyim dönemindeAma o yol hiç bitmicek oraya ulaşmak uzaya gitmek gibi geliyor işte bazen ne bilim.Diyeti bırakmak yok başıma geleceği biliyorum.2-3 kilo aldımmı bitti adet gider hop kilolar 3 er 5 er koşarak gelir Dişimi sıktımmı o gün bigün gelicek dimi
malzeme aldimçorba gitmiyordur böyle bir tat olamaz yahu
7 günü tamamlayan yokmu bır babayıgıt bu çorbada
Doğru diyorsun bakıyorladır.Bende başkalarına bakıyorum gıptayla işte.Bi kız var instagramdan takip ettiğim.98 kilodan 7 ayda 58 e indi.5 aydırda spor yapıyor göbek oldu dümdüz bel oldu incecik.Bakıp bakıp iç geçiriyorumbircok insanin sana nasil gibtayla baktigini bilsen
Vallahi vaktiyle yaptım tadı öyle berabattıki bırak 7 günü 1 gün bile tamamlayamadım öyle böyle bi tat değil yani7 günü tamamlayan yokmu bır babayıgıt bu çorbada
Ne yapmısDoğru diyorsun bakıyorladır.Bende başkalarına bakıyorum gıptayla işte.Bi kız var instagramdan takip ettiğim.98 kilodan 7 ayda 58 e indi.5 aydırda spor yapıyor göbek oldu dümdüz bel oldu incecik.Bakıp bakıp iç geçiriyorum
Of ya kızlar canım sıkkın bana bi akıl verinGeçen kış 95 kilo bi tosundum.40 kilo için çıktım yola 26 sı gitti kaldı 14 ama o 14 gözümde dağ gibi büyoyor.Aslında tam mutlu olma zamanı.95 ken pantalonlar yakışmıyodu alışveriş yapamıyodum ne giysem eğreti duruyodu.Rahat edeyim diye taytlar ve 3xl uzun tunik kazaklar almıştım birsürü.Şimdi dolabımda etiketiyle duran siftahını bile yapamadığım 28 beden kotuma bile girer oldum ama yinede hiç mutlu değilim.Hala kendimi o 95 kiloluk tosunmuşum gibi görüyorum.Hala heryerim bıngıl bıngıl yağlı gibi hissediyorum.Bu yağlar erimicekmi hiç bitmicekmi diye düşüyorum.Habire moralim bozulduğundan kilo vermemde bi arpa boyu yol gitmiyor Hızla bikaç kilo verebilsem belki moralim düzelir ama hızlıda veremiyorum Dün internetten ideal kilo hesabı yaptım şişkosun dedi ona bile bozuldum biliyorum ya şişkoyum ama biraz kibar söyleseydi bari direkt adama şişkosun denirmi biraz fazla kilolusun tatlım üzülme gider falan yazsalar yorumlarına olmuyomu Of saçmalamayada başladım keyfim yok işte
Dukan yapmış.Önemli olan ne yaptığı değilde başarmış olması.98 ken maşallahı varken şimdi kürdan gibi olmuş halini görmek imrendiriyor.Ne sarkma ne ordan burdan fazlalık hiçbişey yok.Nerdeeenn nereye vay be diyo insan.Yolun sonunu gördü diye heveslendiriyor işteNe yapmıs
5 ay hemDukan yapmış.Önemli olan ne yaptığı değilde başarmış olması.98 ken maşallahı varken şimdi kürdan gibi olmuş halini görmek imrendiriyor.Ne sarkma ne ordan burdan fazlalık hiçbişey yok.Nerdeeenn nereye vay be diyo insan.Yolun sonunu gördü diye heveslendiriyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?