Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canim kendini bosuna uzuyuorsun,26 kilo gitmis dile kolay 14 Kiloda gider duraklama olur sen benden daha iyi bilitsin

Canim kendini bosuna uzuyuorsun,26 kilo gitmis dile kolay 14 Kiloda gider duraklama olur sen benden daha iyi bilitsin
Duraklama sebebim komple bıkkınlıktan keyifsizlikten canım yaa.Keyfim olsa canıma okur kırarım o kısır döngüyü.Ama yol çooookkkkk uzun olunca arada böyle keyifsizlik yaşıyorum.Şimdi diyeti bıraksam 2 kilo alsam polikistik overim var adetlerim kesilir sonra hopp gelir bi 10 kilo göbeğime yerleşiverir.

şimdi sende bir diyet bıkkınlığı da olmuştur.aç eski fotograflarına bak nerden nereye geldiğini gör hatta bizle paylaş yüzünü gizle istersende.

eski pantolonun ve yeni pantolununu üst üste koy bak arada ki farka 26 kilo muhteşem

Ah nerdee ben fotofobiğim.Şikoluk fobim olduğundan hiç fotom yoktur benim.Birileri foto çekmeye başladığında hep kaçıp biyerlere saklanırım.O halim nasıldı fotom olmadığından farkıda görmüyorumki.Hatta bu fobimden 14 versemde yetmicek 24 verim belki bu yağlar o zaman biter gibi geliyor.yada ver ver hiç bitmicekmiş hayal kuruyorum gibi geliyor

öyle şeyler düşünüp canını sıkma cevrendekiler demiyor mu ne kadar zayıfladın diye

26 kg dile kolay guzelim harikasin.bazen insana bikkinlik geliyor haklisin ama dusuncese surda kalmis yolun 1/3 u nedirki senin icin
İnsan arada sikilip offf deyip herseyi yiyesi geliyor haklisin ama katettigin onca yol var nasil geri gelirler bilirsin burdayiz birbirimize destek icin
Yilmak yok bu yaz fit olucaz

Tatlım senin gibi olmak istiyorum son gramlarımı verim biraz sporla şekilleneyim döneminde Ama o yol hiç bitmicek oraya ulaşmak uzaya gitmek gibi geliyor işte bazen ne bilim.Diyeti bırakmak yok başıma geleceği biliyorum.2-3 kilo aldımmı bitti adet gider hop kilolar 3 er 5 er koşarak gelir Dişimi sıktımmı o gün bigün gelicek dimi

öyle şeyler düşünüp canını sıkma cevrendekiler demiyor mu ne kadar zayıfladın diye
Valla beni henüz çok kişi görmedi.Ben diyetteyken kendimi eve kaparım.Zaten ne çekiyosam misafirliklerde aman sende ye işte bişi olmaz bigünden diyenlerden çekiyorum diye.Kış olduğundan soğuğu bahane edip kimseciklere gitmiyorum ben gitmeyincede kimse gelmiyor diyet yapmak kolay oluyor

en temizi

akşamları sebze yerine daha çok et türü şeyler tüketmeye çalışın sebze su tutar sabah + çıkarsınız allah korusun

Sen kendinden şikayet ediyorsun pek çoğumuzda senin yerinde olmak istiyor başta bennnnn
Ben 26 kg versem inan kalkar göbek atarım çoğu gitmiş azı kalmış eski kıyafetlerine bakınca anlarsın içinden bi çocuk çıkmış azar azarda olsa kalanlarda gidecek
Eee ben neyapayım ozaman hem yolun başındayım hemde doğru dürüst veremiyorum sen bize örnek olup yol göstereceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…