- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #74.741
Evet kararlıyımilk sen olcan herhalde
5 değil kız 7 ayda vermiş sonra korumaya geçmiş.Son 5 aydır koruyup sporla toparlanma döneminde.İnan bende utandım kendimden. 98 halide 58 halide koruyup sporla belini kürdan gibi yapışı bile 2014 yılı içinde.Valla atalım biyerden kendimizi gitsin beril püü bize isteyen yapıyo be5 ay hem
Kendımden tıksındım ınankı
Yıllar oldu ya Öküz berıl
Her Ağzına gelenı say bana5 değil kız 7 ayda vermiş sonra korumaya geçmiş.Son 5 aydır koruyup sporla toparlanma döneminde.İnan bende utandım kendimden. 98 halide 58 halide koruyup sporla belini kürdan gibi yapışı bile 2014 yılı içinde.Valla atalım biyerden kendimizi gitsin beril püü bize isteyen yapıyo be
Katılıyorum canım gaza gelip bende başladım zahmetinden dolayı bıraktım.Bu kızlar cipsinden bisküvisine pastasından makaronuna yüzlerce tarif yapıyorlar.Hem bunları hüpletip hemde zayıflıyorlar ama o kadar tarifi uygulayacak ne vakit nede döt yoktu bende.dukan muhteşem birşey ama çok zahmetli
Yapalım yapmak zorundayız.Şu 2 ay içinde kilo sorununu yok edip sporla olmayan belimi çıkarmak istiyorum.İsteyen dağları deliyor ya.Sıkalım dişimizi bu kış yazında sıskalığımızla havamızı atalım.Her Ağzına gelenı say bana
Hadı yaza 7 ay var
Varmısın bızde yapalım
Katılıyorum canım gaza gelip bende başladım zahmetinden dolayı bıraktım.Bu kızlar cipsinden bisküvisine pastasından makaronuna yüzlerce tarif yapıyorlar.Hem bunları hüpletip hemde zayıflıyorlar ama o kadar tarifi uygulayacak ne vakit nede döt yoktu bende.
Tatliyi nasil yapiyorlar 3 haftadir tatli bisey yemedibende öyle diyordum hep valla iş arkadaşım eridi gözümün önünde başladım ekmeğimide yapıyorum tatlı mıda
Tatliyi nasil yapiyorlar 3 haftadir tatli bisey yemedi
Tatlım un yerine yulaf kepeği kullanıyolar.Mısır nişastası ve kakao izinleride var.Süttozuda tabi.Tatlandırıcıda kullanıyolar.Aklına gelebilecek her türlü yiyeceğin bi dukan karşılığı oluyor.Tatliyi nasil yapiyorlar 3 haftadir tatli bisey yemedi
corbami gtmiyor
kilomu gitmiyor
Kaptanım grup içi yarış koysak nasıl olur.Eşimizin kaçamaklarını engellemeye çalışmak çokda faydalı olmuyor kaçamak yapan yapıyor zaten.Ben diyorumki eş değil rakip olalımEvet kararlıyım
O ne kızbu kadınlar kulubunun android uygulaması falan olsa ne güzel olur ya.
Dönerı açsak azbugünkü menüm
sabah
2 yumurtalı peynirli omlet
dukan ekmeği
şekersiz çay
ara
türk kahvesi
öğlen
döner
light yoğurt
kola zero
ara
nescafe
akşam gok :)
su 2.5 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?