Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sonunda totısın kucukecegı herseye varım

Çok güzel sağol canım ben kendi adıma açlık krizlerinden kurtuldum çok şükür

Kızlar ben akşam baligi sade yenince midem bulandigi icin bir dilim tam buğday ekmeğide yemistim. Yazmayı unutmuşum. Aklima yeni geldi. yazmayinca Rahatsız oldum:)

Kizlar biraz hava atayim
Bebis uyumadi gunduz spor yapamadim anneme gittim oglende baktim annem ve digerleri cani pizza cekmis napim soyledik tadina bile bakmadim ama anacim beni dusunmus ebegumeci yapmis bende onu yedim ohhhh misss
Eve geldim bebis uyudu bi guzel fit test ( tabi yapabildigim kadar videodakilerin yarisi kadar yapabiliyorum) arkasinada bi jillian patlattim simdide aksam salatami ve yogurdumu yiyiyorum
Gitsin yaglar gitsin kilolarrrr

İyi akşamlar ben de yeme işini bitirdim hemen yazayım
sabah;iki haş.yumurta ,4 çatal peynir ,3 dal maarul
öğlen :tarhana çorbası ama bizim tarhana gendime (aşurelik buğday)yoğurt nane ile yazdan yapılıp kurutuluyor
akşam :soya soslu kremalı tavuk yaklaşık 1.5 baget kadar ,kırmızı lahana salatası ,ayran
ikindi gibi şekersiz azıcık kahveyle 2 fincan süt
su şimdilik 2 lt yatana kadar 3 olur bütün gün umarım kasları besleyen yağları götüren menüm

bravo pizza varken sebze tercih etmişin bebeğe süt veriyormusun kaçırdım

="mefkurem, post: 39247942, member: 650201"]Bende şimdi yürüyüşe başlıcam yarın yapmıcam için bugün uzun yapıcam bakalım ne kadar dayanabilecem

Bende yarın yapmayiim diom ama içimede sinmiyo sanki napsam. Sen kesin yürümeyecek misin mefkurem

E="zeynepcer, post: 39247676, member: 106372"]Tekrar soruyim hedef kilomu 56 dan 58 cekmem mümkün mü
Kemikli bir yuzum var yakismiyor 56 da
Subat sonu mezun olmak niyetindeyim[/QUOTE]

Canim Beril görsün die son sayfaya alıyım dedim yazını

Çok iyi olmuş menün
benim Menüm
Sabah 1 kase lıght sütlü müsli
Öğle ton balıklı 1 kaşık makarnalı salata
ara kahve 1 elma
1 kase çorba
akşam tavuklu salata ayran
Spor yok su 2 .5 olur
Sinemaya geldik bütün hamburger ısrarlarına göğüs geldim
sinemada bişey atıştırmak mümkün mü
zero kola içirilir miyim bi yardım

Çorba öğle ne ait yanlış yazmışım arayı yazmayı unuttum çorba aşağı kaymış o yüzden sevgili eşim çok güzel spor yapıyorsun Kızkardeşim bende cuma döncek bitürlü süreklilik kazanmadı spor bu ara gelene kafamı kaldırmadım pazarda kayınvaldemler geliyo hafta ortasına kadar onlar var sonra yalnızım artık işte uzun süre kimse gelmez işte ozaman herşeye randıman vericem

Selam kızlar.

Sabah kepekli ekmekle yaptığım peynirli tost.

Öğlen bir kase çorba bir porsiyon pırasa bol yoğurt

Ara 1 elma

akşam bol yeşillik salatası ve yoğurt
Su 2 lt

Icıyorum arada
Bunca şeye hayır demısın
Zero da bızden olsun fustık

E="zeynepcer, post: 39247676, member: 106372"]Tekrar soruyim hedef kilomu 56 dan 58 cekmem mümkün mü
Kemikli bir yuzum var yakismiyor 56 da
Subat sonu mezun olmak niyetindeyim

Canim Beril görsün die son sayfaya alıyım dedim yazını[/QUOTE]
Edıtore yazıyım bir kacla mezun olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…