Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende çeneye daldım işler yapılcak bekliyor bide spor saatimi kaçırdım iyimi amanın Menümü yazıp motoru takıp işlere dalayım ben.

Kahvaltı:
1 dilim tam ekmek,biraz light labne,çatalın ucuyla diyet reçel
1,5 haşlanmış yumurta
1 dilim light beyaz peynir
1 dilim hindi füme
domates,salatalık

Öğle:Kıymalı ıspanak,yoğurt,üstüne 1 fincan sütlü türk kahvesi

Akşam:Izgara ekmeksiz köfte,yeşil salata,1 bardak kefir

Spor:3 mil leslie

Su:2 lt

ayyyyyyyyyyyyyy aman hilly
yeni bir kiz var onu ekle
selin var
hafifsekerli var

Hepinize Merhaba kızlar ne çok şey olmuş zor okudum sayfaları malum misafirler ağır .şimdi yanlarına gitmem lazım berilcim bende üstüme düşeni yaparım salı günü misafirler gidiyor ozaman kadar beni affedin kayınvaldem alıngan bir kişilik ne bulursa getirmiş gelirken yemezsen yanlış anlıyor diyet lafından anlamıyor öğlen biraz kaçırdım akşam midem ağrıyor diye kaçtım bende gastirit varda ona pek bişey diyemiyor lütfen 2-3 gün bana yardımcı olun yaza kadar gelmezler artık belki biz gideriz 1 kere şuan gerçekten çaresizim

kilo almadan gel idare ederim
yoksa seni mahvederim seker

yine bir uşağısan menüsü kh sız süper

Eşlemeyi kiloları yakın olanlar yerine vermesi gereken kiloları yakın olanlarla yapsak daha iyi olmaz mı ben 73 üm daha 22 kilo vericem başka 73 olan belki 15 kilo verecektir boyda önemli yani diye düşündüm benimki sadece bir fikirli şimdi gitmem lazım gece belki gelebilirim

ben hep o bana kızınca özür dileyen hanaşmaya çalışan hep beoldum anne niye kızıyosun nolur kızma bağırma düzgünce söyle biraz hoşgörülü ol lütfen dedim ama sende beni kızdırıyosun sende düzgün ol diyip durdu.ünv hocamız nöbete kalabilirsiniz diye devlet hastanesine yönlerdirdi bizi annemde orda çalışıyor bigün bende gelirim belki dedim hayor gelme diye bağırdı bensenden utanıyorum .kilomfan fln istemiyorum dedi. o gün çok üzüldüm ben

kızlar 3 haftadır tatlı yemedim 3 kilo verdim yarın öğlen puding yıyebilirmiyimizin varmı gerçekten çook istiyorum
Git migrosa ekerin diyet pudingi var ondan bulup ye gerçek puding yeme.Onu bulamazsan dr.otkerin light pudingi var ondan alıp kendin pişir.3 hafta uğraşıp verdiğin kilonun birini bigünde almak istemezsin dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…