- Konu Sahibi Handandandan
-
- #75.521
Ben yanlış mı hatırladım :)ecenaz ne zaman dedi cikacam diye
ecenaz ne zaman dedi cikacam diye
tamam canm yarin sabah bildiricem hemenTatlım o zaman senin tartılmanı bekliyorum eşleştirme için
ayyyyyyyyyyyyyy aman hilly
yeni bir kiz var onu ekle
selin var
hafifsekerli var
kilo almadan gel idare ederimHepinize Merhaba kızlar ne çok şey olmuş zor okudum sayfaları malum misafirler ağır .şimdi yanlarına gitmem lazım berilcim bende üstüme düşeni yaparım salı günü misafirler gidiyor ozaman kadar beni affedin kayınvaldem alıngan bir kişilik ne bulursa getirmiş gelirken yemezsen yanlış anlıyor diyet lafından anlamıyor öğlen biraz kaçırdım akşam midem ağrıyor diye kaçtım bende gastirit varda ona pek bişey diyemiyor lütfen 2-3 gün bana yardımcı olun yaza kadar gelmezler artık belki biz gideriz 1 kere şuan gerçekten çaresizim
Bende çeneye daldım işler yapılcak bekliyor bide spor saatimi kaçırdım iyimi amanınMenümü yazıp motoru takıp işlere dalayım ben.
Kahvaltı:
1 dilim tam ekmek,biraz light labne,çatalın ucuyla diyet reçel
1,5 haşlanmış yumurta
1 dilim light beyaz peynir
1 dilim hindi füme
domates,salatalık
Öğle:Kıymalı ıspanak,yoğurt,üstüne 1 fincan sütlü türk kahvesi
Akşam:Izgara ekmeksiz köfte,yeşil salata,1 bardak kefir
Spor:3 mil leslie
Su:2 lt
Tamam canım her sabah tartı benim dostum pazartesi gidecekler yani öyle umuyorumkilo almadan gel idare ederim
yoksa seni mahvederim seker
Bende mate çayı içecem bugün hiç bitki çayı içmemiştimBen bir sutlu kahve daha icecegiim :) isteyen varmi :)
ben hep o bana kızınca özür dileyen hanaşmaya çalışan hep beoldum anne niye kızıyosun nolur kızma bağırma düzgünce söyle biraz hoşgörülü ol lütfen dedim ama sende beni kızdırıyosun sende düzgün ol diyip durdu.ünv hocamız nöbete kalabilirsiniz diye devlet hastanesine yönlerdirdi bizi annemde orda çalışıyor bigün bende gelirim belki dedim hayor gelme diye bağırdı bensenden utanıyorum .kilomfan fln istemiyorum dedi. o gün çok üzüldüm bencanım şimdi anneni tanımıyorum senide tanımıyorum ama ben sana kendi annemden söz edeyim biraz... Annem hayatı boyunca hiç bir şeyden mutlu olmadı... her eyde itina ile bir kusur buldu.. ne yapsam yaranamadım hiç birimiz yaranamadık. okulda derece yaptım yine aman benim kızım napmış demedi... eh onuda geçtim şişmanım diye her gün söylendi.. hep milletin çocuklarına özeniyorum ben daha şöyle keyifle çocuklarıma bir şey alamadım size olacak bir şey yok falan derdi.. iş yapmadığımdan şikayet eder, insanalrın yanında beni bozar, şikayet eder, millet çocuklaırnı över bizi ki bizim kötü neyimiz varsa onu anlatır.. senin anlayacağın bizde özgüven sıfırdı.. böyle büyüdüm yani.. sonra bir gün bir arkadaşıma dert yandım böyle böyle diye.. suç sende dedi.. madem o sevgi göztermeyi bilmiyo sen göster.. bir şeyden rahatsızsan sen şakayla karışık söyle.. sev, mıncıkla, öp.. yaptım.. işe yaradımı fazla fazla yaradı..
şimdi annem hala çok ciddi kadındır. hala söyleniyor hala laf sokuyor ama artık o eski hali yok.. oda yavaş yavaş sakinleşti, duruma alıştı, eski tepkileri şikayetleri yok.. baktım ki çok konuşuyor aa sen ne çok konuştun kadın deyip sarılıyorum sıkıştırıyorum gıdıklıyorum başlıyo gülmeye.. şöyle düşün onların yetişme şekli böyle.. onların anneleride muhtemelen onlara böyle davrandı.. onlar bilmedikleri için doğrunun bu olduğunu düşünüyorlar.. o yüzden bırak o naparsa yapsın sen bildiğini oku dalgaya al, sıkıştır mıncıkla zamanla düzelecek bak gör.. hiiç takılma onun bu tavırlarına..
Kaptana havale edelimkızlar 3 haftadır tatlı yemedim 3 kilo verdim yarın öğlen puding yıyebilirmiyimizin varmı gerçekten çook istiyorum
Git migrosa ekerin diyet pudingi var ondan bulup ye gerçek puding yeme.Onu bulamazsan dr.otkerin light pudingi var ondan alıp kendin pişir.3 hafta uğraşıp verdiğin kilonun birini bigünde almak istemezsin dimikızlar 3 haftadır tatlı yemedim 3 kilo verdim yarın öğlen puding yıyebilirmiyimizin varmı gerçekten çook istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?