- Konu Sahibi Handandandan
-
- #75.541
Git migrosa ekerin diyet pudingi var ondan bulup ye gerçek puding yeme.Onu bulamazsan dr.otkerin light pudingi var ondan alıp kendin pişir.3 hafta uğraşıp verdiğin kilonun birini bigünde almak istemezsin dimi
Kalori diyetlerine inanmam tatlım benO kadar mı fazla bu pudingin kalorisi bak bunu bilmiyordum
Kalori diyetlerine inanmam tatlım benŞekerin diyette en büyük düşman olduğuna inanırım
ben hep o bana kızınca özür dileyen hanaşmaya çalışan hep beoldum anne niye kızıyosun nolur kızma bağırma düzgünce söyle biraz hoşgörülü ol lütfen dedim ama sende beni kızdırıyosun sende düzgün ol diyip durdu.ünv hocamız nöbete kalabilirsiniz diye devlet hastanesine yönlerdirdi bizi annemde orda çalışıyor bigün bende gelirim belki dedim hayor gelme diye bağırdı bensenden utanıyorum .kilomfan fln istemiyorum dedi. o gün çok üzüldüm ben
ecenaz ne zaman dedi cikacam diye
Misafiri varmisbenim eşimdi o geçen hafta bir kaç gündür ses seda çıkmıyo ondan..
Mefkureciğim gözlerin aydın canım hayırlı olsun ne büyük mutlulukve tabi yorgunluk fena mı koştururken kalori de harcarsın genç kayınvalideKızlar ben kuaförden geldim saçlar boyandı kesildi rahatladım
Önümüzdeki hafta kızımın sözü var biraz hazırlık yapayım dedim
Ağzından diyet bal damlamış sana katılıyorum yardımcıları tanımıyoruz ocak başında takıma geldik ama kaynaşacağımızı umuyorum yeterki birbirimize şans verip vakit ayıralım nede olsa üst üste listeye giriyoruz herkes çabalıyor ama matakım galiba miktarları azıcık abartıyoruz yada durakladı bilmiyorum okudukça yazayım katip ruhu üzerimdeBeril kaptanligi birakmana gerek yok zaten birduzen oturttun herkes kilo veriyor
Kaptan yardimcilarini tanimiyoruz onlar daha aktif olursa sorun çözülür
Hatta bende size diyet puding tarifi verebilirim krizleriniz için.Bundan 4 kase çıkar günde 1 den fazla yemeyin.
4 bardak süt
2 yemek kaşığı mısır nişastası
2 yemek kaşığı yağı azaltılmış kakao(dr.otker)
İstediğiniz miktarda tatlandırıcı
Fındık aroması(isteğe bağlı)
Git migrosa ekerin diyet pudingi var ondan bulup ye gerçek puding yeme.Onu bulamazsan dr.otkerin light pudingi var ondan alıp kendin pişir.3 hafta uğraşıp verdiğin kilonun birini bigünde almak istemezsin dimi
Kalori diyetlerine inanmam tatlım benŞekerin diyette en büyük düşman olduğuna inanırım
Pudingi diyet yap ye
Öglen ye
Spor da yap aksamda kh alma proteyin Salata yada sebze yap
Olurmu
Menüm
kahvaltı yarım simit
5 zeyti.
1.5 kibrit kutusu kadar peynir.
öğlen yemedim kahvaltıyı geç yaptığım için
Akşam lahana yemeği bir taylı kaşığı kadar yağda lahanaları kavurdum içine bol pulbiber koydum bir de bol sarımsak tadi iğrençti ama yedim :) ekmek yok
Spor 45 dk kadar kalça ve bacak hareketleri
Su 3 lt
yatmadan squatımı da yapıcam
bende lahana tarifini alıyım dedim vazgeçtim,en iyisi haşlayıp yemek tadı çekiliyor en azından
Lhana çorbasını pişirdim yiyemedim ilk ve tek öğünde bitti dünyamdan bıktım dediğim gibi en süperi evden kokusu bir hafta gitmedi sanki öyle tiksindimYa ben de çorbasını içemem ama böyle kavurup yemeğini yapabilirim en azından :) sebzeleri sevimli hale getirmeye çalışıyorum :)
ne zamandan itibaren ?benanlamadimki ve silver bu haftanin talihlileri oluyor
aranizda anlasin mesajlari sayin kizlar az kilo vermenin cezasi
ama tam sayi isterim 35+ degil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?