Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Git migrosa ekerin diyet pudingi var ondan bulup ye gerçek puding yeme.Onu bulamazsan dr.otkerin light pudingi var ondan alıp kendin pişir.3 hafta uğraşıp verdiğin kilonun birini bigünde almak istemezsin dimi

O kadar mı fazla bu pudingin kalorisi bak bunu bilmiyordum

Menüm

kahvaltı yarım simit
5 zeyti.
1.5 kibrit kutusu kadar peynir.

öğlen yemedim kahvaltıyı geç yaptığım için

Akşam lahana yemeği bir taylı kaşığı kadar yağda lahanaları kavurdum içine bol pulbiber koydum bir de bol sarımsak tadi iğrençti ama yedim :) ekmek yok

Spor 45 dk kadar kalça ve bacak hareketleri

Su 3 lt
yatmadan squatımı da yapıcam

canım benim annemde derdi.. neymiş gaza gelir zayıflarmışım belki diyeymiş.. bu kadar buna takılma

Hatta bende size diyet puding tarifi verebilirim krizleriniz için.Bundan 4 kase çıkar günde 1 den fazla yemeyin.
4 bardak süt
2 yemek kaşığı mısır nişastası
2 yemek kaşığı yağı azaltılmış kakao(dr.otker)
İstediğiniz miktarda tatlandırıcı
Fındık aroması(isteğe bağlı)

Pudingi diyet yap ye
Öglen ye
Spor da yap aksamda kh alma proteyin Salata yada sebze yap
Olurmu

Kızlar ben kuaförden geldim saçlar boyandı kesildi rahatladım
Önümüzdeki hafta kızımın sözü var biraz hazırlık yapayım dedim
Mefkureciğim gözlerin aydın canım hayırlı olsun ne büyük mutlulukve tabi yorgunluk fena mı koştururken kalori de harcarsın genç kayınvalide

Beril kaptanligi birakmana gerek yok zaten birduzen oturttun herkes kilo veriyor
Kaptan yardimcilarini tanimiyoruz onlar daha aktif olursa sorun çözülür
Ağzından diyet bal damlamış sana katılıyorum yardımcıları tanımıyoruz ocak başında takıma geldik ama kaynaşacağımızı umuyorum yeterki birbirimize şans verip vakit ayıralım nede olsa üst üste listeye giriyoruz herkes çabalıyor ama matakım galiba miktarları azıcık abartıyoruz yada durakladı bilmiyorum okudukça yazayım katip ruhu üzerimde

Kaydettim bile mutlaka yapıcam :)

Git migrosa ekerin diyet pudingi var ondan bulup ye gerçek puding yeme.Onu bulamazsan dr.otkerin light pudingi var ondan alıp kendin pişir.3 hafta uğraşıp verdiğin kilonun birini bigünde almak istemezsin dimi

istemem tabi canım

Kalori diyetlerine inanmam tatlım ben Şekerin diyette en büyük düşman olduğuna inanırım

katılıyorum bu dediğine ama ben çok tatlıcıyım off

Pudingi diyet yap ye
Öglen ye
Spor da yap aksamda kh alma proteyin Salata yada sebze yap
Olurmu

öğlen yiyeceği tamam,sporda 5 mil leslie,akşam da ok
pudingi nasıl diyet yapacağım tatlandırıcı kullanmam

bende lahana tarifini alıyım dedim vazgeçtim,en iyisi haşlayıp yemek tadı çekiliyor en azından

Menümü tastamam paylaşayım
sabah: 2 haşlanmış yumurta
4 zeytin
4 çatal peynir
fıstık yarım avuç
öğlen:4 kaşık bulgurdan yoğurtlu köfte
akşam :tavuk mangal iki yumurta kadar
salata
ayran
sadece 2 çatal ama ucuyla bulgur pilavı
su :şimdilik 2 lt
bugün yürüyüş yaptım 1.5 saat
ve bol bol şekersiz açık çay

Ya ben de çorbasını içemem ama böyle kavurup yemeğini yapabilirim en azından :) sebzeleri sevimli hale getirmeye çalışıyorum :)
Lhana çorbasını pişirdim yiyemedim ilk ve tek öğünde bitti dünyamdan bıktım dediğim gibi en süperi evden kokusu bir hafta gitmedi sanki öyle tiksindim

menüm
sabah
2 yumurta
peynir
1 dilim ekmek

öğle
kıyma kavurma
1 dilim ekmek
1 domates
ara
5 kestane

akşam 6 tane küçük sarma
yoğurt
su 2 ye yakın
spor 50 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…