- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #75.561
Gordugum en guzel menünnmenüm
sabah
2 yumurta
peynir
1 dilim ekmek
öğle
kıyma kavurma
1 dilim ekmek
1 domates
ara
5 kestane
akşam 6 tane küçük sarma
yoğurt
su 2 ye yakın
spor 50 dk yürüyüş
Haftaya cnmne zamandan itibaren ?
Hala kokuyor sankiiiiLhana çorbasını pişirdim yiyemedim ilk ve tek öğünde bitti dünyamdan bıktım dediğim gibi en süperi evden kokusu bir hafta gitmedi sanki öyle tiksindim
Guzelde su azMenümü tastamam paylaşayım
sabah: 2 haşlanmış yumurta
4 zeytin
4 çatal peynir
fıstık yarım avuç
öğlen:4 kaşık bulgurdan yoğurtlu köfte
akşam :tavuk mangal iki yumurta kadar
salata
ayran
sadece 2 çatal ama ucuyla bulgur pilavı
su :şimdilik 2 lt
bugün yürüyüş yaptım 1.5 saat
ve bol bol şekersiz açık çay
Canım ben ne zaman listeden çıkmak istedim? Öyle bir isteğim yok şimdilik mezun olıcem benKızlar gazlambasının fitili mezun oldu değil mi? Bir de ecenaz listeden çıkmak istiyordu. Onları çıkarıp öyle eşleştiriyorum. Sorun olur mu?
Yanlis hatirlamis cnmCanım ben ne zaman listeden çıkmak istedim? Öyle bir isteğim yok şimdilik mezun olıcem ben
BEn de annemden hatırlıyorum.o da yapmıştı abooo o ne korkunç kokuyduLhana çorbasını pişirdim yiyemedim ilk ve tek öğünde bitti dünyamdan bıktım dediğim gibi en süperi evden kokusu bir hafta gitmedi sanki öyle tiksindim
Lahanayi az su hatta cok az yag salca kavurYa ben de çorbasını içemem ama böyle kavurup yemeğini yapabilirim en azından :) sebzeleri sevimli hale getirmeye çalışıyorum :)
Başka bir arkadaş vardı ismini hatırlamadım ama onunla karıştırdı herhaldeYanlis hatirlamis cnm
Rabia ile karistiBaşka bir arkadaş vardı ismini hatırlamadım ama onunla karıştırdı herhalde
Ayni siklettemiyiz sekerBen bu hafta beril senle eşleşmek istiyorum olarmı acep? :)
Başka bir arkadaş vardı ismini hatırlamadım ama onunla karıştırdı herhalde
Lahanayi az su hatta cok az yag salca kavur
Icine bir kasik bulgur ekle pisir yogurtla süper olur
Ayni siklettemiyiz seker
Hilly yapiyor listeyi olursa olur
Yemek kitabi yatacak Tarif varYarın öğlen yemeğimde yapayım Bu tarifi hatta pazartesi işe de götürürüm :)
Isine karismam kaptanimYa bu sefer ben farklı eşleştiricem sanırım kaptanım. Aklıma bi şey geldi :) çekilişle eşleştiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?