- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #75.581
Watsaaptan canli yayinYa bu sefer ben farklı eşleştiricem sanırım kaptanım. Aklıma bi şey geldi :) çekilişle eşleştiricem
Yemek kitabi yatacak Tarif var
Sen iste
yok bende sana kıyamam gerçekten zaten yoruldun yeterince ben sayarım 1 haftalık mı sayıcam bide hangi günden itibaren sayacağım söyle yeterHaftaya cnm
Ama sana kiyamam ben sayarim
Yoooo biricik doktorumuzu yormam benanlamayla sayarim
guzel olmusMenümü de gelmişken yazayım
Sabah
Haşlanmış yumurta
1 yk lor
2 çatal beyaz peynir
Şekersiz çay
Öğle
Yok
Akşam
Izgara köfte 3 adet
Izgara kanat 1 adet
Izgara sucuk 1 adet
1 bardak ayran
3 adet yeşil soğan
Spor 3 mile leslie
Su 2,5 lt
cimcime yerim bak seni kalorine bakmadanyok bende sana kıyamam gerçekten zaten yoruldun yeterince ben sayarım 1 haftalık mı sayıcam bide hangi günden itibaren sayacağım söyle yeter
valla bende eşleştirme konusunda talebimi ilemtiştim.. normade de kendisi ile rakip olunca hem eş hem rakip falan iki kişi zor oluyor :)
kizlar takima biri gelmis girmek icin dikkat ettinizmi
Canımsın annende diyet yapmış sende bende diyet yapıyorum annemde şimdi başladı hatun gençken filizdi 60 a merdiven dayarken şişti kızımında geleceği belli ahh ahBEn de annemden hatırlıyorum.o da yapmıştı abooo o ne korkunç kokuyduo yüzden çorbası zor hocam ya
evet bir mesaj yazdı sonrası yok sankikizlar takima biri gelmis girmek icin dikkat ettinizmi
Hahaha tamam tamam hadi sizi eşliycem :)
yeni gordum kardesim gelmisssssssBen fark etmedimkim ki
kac kilo fark varkihahhahahahahnolur yaaa şurada konsantre olup daha bu hatunu geçicem ben hatun olmuş 68 benim hızla kendisine yetişmem birde geçmem gerek
0 68 mi 67 mi ne çıktı bu hafta ben 69,500 ancak yetişirimkac kilo fark varki
sen neredesin bakiyimtekrar merabaaaa
sabah
dukan krebi
bir dilim peynir
1 çay kaşığı vişne reçeli ( izin alıp yedim )
3 adet zeytin
akşam
fırında balık
salata
zero
bütün gün evde oldugumdan ve temizlik yaptıgımdan ara öğün yapamadım.geç kahvaltı ettiğim için öğlen yemeği yiyemedim.
spor olarak 20 dk yer hareketleri yaptım. su 2.5 lt
ayrıca kızlar size günde bir şişe sade soda tavsiye ediyorum.diyetle kaybettiğimiz mineralleri geri kazanmanıza yardımcı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?