- 15 Temmuz 2014
- 1.308
- 1.228
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #75.601
sen neredesin bakiyim
5 mesaj yazacak molada mi vermedin kiz
kos kiz kossssssss0 68 mi 67 mi ne çıktı bu hafta ben 69,500 ancak yetişirim
cok olmazmibu haftaki hedefim yine 1.5- 2 kg arası
iyi spor yapmissin kizmadimsorma canım ya bildiğin derin temizlik yaptım.telefondan girmek zor oluyor.pcyide hiç açmadımancak misafir gitti ortalık topladım spor yaptım duşa aldım geldim.
oyle bir dert bende vardi bitti gittibirde benim herif o evdeyken internette takılmama çok kızıyor :) ondan yani
kos kiz kossssssss
cok olmazmi
neticede ayda 10 kilo
oyle bir dert bende vardi bitti gitti
sen bana heveslenme bak
verilmez degil ama senin cukolar olmassabilmem belki bu aftada 2 versem ondan sonra zor zaten veremem. neredeyse 80 kiloyla başladım 8 kilo versem ayda yeter
allah ne deyim delüüüüm guldurdun beniyok bu benim ikinci zaten :) bunu da elden çıkarırsam artık işim zoriyi bakıyorum buna
allah ne deyim delüüüüm guldurdun beni
kiz bende iyice eskittim zaten 20 yil
ay sus kendi kendime siritiyom simdi birsey sanacak teyzosumsen çok tutmşusun bunların ömürleri en fazla 5 sene :)
ay sus kendi kendime siritiyom simdi birsey sanacak teyzosum
Bu konuya en taze fikirler bendehanımlar ya ben daha adamı anasından alıp birinci turu dönemedimkadın hala evlenince karın yiyecek az ben yiyim paranı diyo, napiyim nerelerden atayı kendimi akıl verin
Bu konuya en taze fikirler bende
Gerci hic bu kadar kredi Kartina elimi özgur alistirmamistimBu konuya en taze fikirler bende
Yok kiz nasil alistirirsan öyle giderhahah valla kaptnaım akıl ver biraz bana hazır zayıfladım düğünde çıksın aradan
Yok kiz nasil alistirirsan öyle gider
arayi acma aliskanlik yapar bakvalla ben rahat alıştırdım bu adamı bu gidişle 2 yıl daha evlenmiycez biz herhalde, kaynanadan bana sıra gelmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?