- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #75.621
arayi acma aliskanlik yapar bak
sonra bir yelloz gelir buyusune kapilir senin hödük kus uctuuuuuuuuuuu
sebze sinirsiz yeniyor niye az yedin canimBugün çorbamın 2.günü sebze serbest
4 tabak çorba
Maydonoz dereotu roka
Su 3lt.olur
Veeee sporrr 1.5 sa.yürüyüş
Ben şimdi işe gidiyorum orda 12 den önce tlf.bakamıyom sizde 1 oluyo yatmış oluyorsunuz yarın görüşürüz
sen çok tutmşusun bunların ömürleri en fazla 5 sene :)
ama genelde boyle oluyor sen duyma ama unutmadaay deme öyle demeeevalla aklım çıkıyo zaten.. anası yüzünden evlenemiyoruz derdi bitmedi kadının..
Ben demin yazdım sana hani ceza talebime cevapcarmiha ger esim beni
etimi cindir
sacimi cek
yaglarimdan top yap tek kale mac yapalim
sekerim kadinlar basit seylerden hoslaniyor mesela erkeklerden isteHaaaha kııızz ben daha 1.ciyi bulamadım diye üzülüyodum. Madem ömürleri kısa kendimi ne yorcam ayol :)
ceza verdinizde almadikmiBen demin yazdım sana hani ceza talebime cevap
Sen bunlara bakma annem elinin altında stres atarken kullanacağın hazır materyal edin mutlaka kullanım alanı serbestHaaaha kııızz ben daha 1.ciyi bulamadım diye üzülüyodum. Madem ömürleri kısa kendimi ne yorcam ayol :)
oyyyyyyy karnim agridi buna yaaaaaaSen bunlara bakma annem elinin altında stres atarken kullanacağın hazır materyal edin mutlaka kullanım alanı serbest
ya benim kavganin ortasinda allik surme
salya sumuk aglarken sikir sikir giyinip kuafore gitme huylarim vardi
gicik olurdu
oda kavgali oldumuzda ustu basiyla yatar kalkar sac sakala karisirdi bazen hasta iptal ederdi
Sen bunlara bakma annem elinin altında stres atarken kullanacağın hazır materyal edin mutlaka kullanım alanı serbest
Bekliyoruz artı birde bugün olamaz biri kaptanımızı kaçırmış yerine kim geçmiş acabaKaptan üzüm suları dikkatimizden kaçmadı haftanın itirafı oldu belediye tarihine geçsin hani cezan
ama suda bir gercek
anaya bagli adam karisinada bagli olur
alismis kadin hakimiyetine ya
ben de girerimde belli etmembiz kavga edince hiç sesi çıkmaz onun.. kaybolur ortadan.. ben dağılırım depresyona girerim falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?