- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #75.641
y bulunca siki tutHahahha bulsam bulundurcam da bulduğum da kaçtı elimden :) evden işe işten eve hayatım saçma sapan monotonlaştı kış gelince.
kizlar ben yemekte kacirmiyom ama iki gundur icecekten yazmiyom
dun yarim ictim sabah ziyan olmasin diye sarabimi dokemedim sindi oda bittiiiiiii
sarap uzum suyuBekliyoruz artı birde bugün olamaz biri kaptanımızı kaçırmış yerine kim geçmiş acaba
a
y bulunca siki tut
bulacan bir emek
huyunu suyunu degisecen bir emek
giyimi kusami ogretecen az kendine gore bir emek
fistekliyecen evlenme teklifi alacan bir emek
ay yokkkkkkkkkkk cok is
ama genelde boyle oluyor sen duyma ama unutmada
gizemini hep koru canim
hedefine 4 kilo kalsin izin verecem sozay valla şimdi olsa bende içerdim yaaa özendim şimdi kaptanım :)
yok ama bunu cise goturmuyon 3 saatte bir buda uzel yani sirinimValla ben de aynısını düşünüyorum. Evcil hayvan beslemek daha iyi değil mi o zaman. En azından günün birinde seninle yapamıyorum diyip gitmez
eti sutu yunu bitmeden vermiyecekler deseneay doğru diyosun ben baya hayatımı adama adadım, napcağımı şaşırdım.. off valla sıkıldım evlendik evlenmedik durumundan..
valla sarap uzum suyu
sarap uzum suyu
bira arpa suyu
raki anasaon
ben karatay teyzeme gore bitkisel besleniyom
hedefine 4 kilo kalsin izin verecem soz
yok ama bunu cise goturmuyon 3 saatte bir buda uzel yani sirinim
eti sutu yunu bitmeden vermiyecekler desene
ben de girerimde belli etmem
hirsimi cebinden cikartirim yani oyleydi
Şarap sonsuz hayat kaynağıdir, iç;
Dünyada akla değer veren yok madem,
Aklı az olanın parası çok madem,
Getir şu şarabı, alın aklımızı:
Belki böyle beğenir bizi el alem!
Gençlik sevincinin pınarıdır, iç;
Gamı yakar eritir ateş gibi,
Sağlık sularından şifalıdır, iç.
HAYYAM rubailerinden
abbauuuuuuuuu goruyonmu bak bakben bu belli etmeme işini yeni öğrendim.. onuda fingirdek bir annanem var ondan öğrendimben dedenle her kavga ettiğimizde depresyona girdiğimi gösterseydim nişanlısnı bırakıp hayatta bana gelmezdi dedi kadın
hedefine 4 kilo kalsin izin verecem soz
yok ama bunu cise goturmuyon 3 saatte bir buda uzel yani sirinim
eti sutu yunu bitmeden vermiyecekler desene
su sira benle konusma yansimam cok baska canimay valla ne güzel oluurrr 4 kalayı kutlarımvermeyecekler kaptanım vermeycekler valla ay olsun çok güzel güler benim adamım ya gelsin gülsün yeter bana
Ay canm gece gece guldurdun beniyok bu benim ikinci zaten :) bunu da elden çıkarırsam artık işim zoriyi bakıyorum buna
beriiil daha bisy olmadi boyle deme vllahi cok uzuluyorm.benallah ne deyim delüüüüm guldurdun beni
kiz bende iyice eskittim zaten 20 yil
ya boyle yapiyorki 2 oglan anasi olarak bisyde diyemedim simdik ama fenaymis yanihanımlar ya ben daha adamı anasından alıp birinci turu dönemedimkadın hala evlenince karın yiyecek az ben yiyim paranı diyo, napiyim nerelerden atayı kendimi akıl verin
napiyorki bahanelermi cikartyor araniz nasilay deme öyle demeeevalla aklım çıkıyo zaten.. anası yüzünden evlenemiyoruz derdi bitmedi kadının..
omru 5 seneymis bizm bu sene 4 oldu eyvaaaahHaaaha kııızz ben daha 1.ciyi bulamadım diye üzülüyodum. Madem ömürleri kısa kendimi ne yorcam ayol :)
abooov insan sevince neler yapiyor deseneeben bu belli etmeme işini yeni öğrendim.. onuda fingirdek bir annanem var ondan öğrendimben dedenle her kavga ettiğimizde depresyona girdiğimi gösterseydim nişanlısnı bırakıp hayatta bana gelmezdi dedi kadın
bizde seni öptükkkkkkkkCanım yol arkadaşlarım ben yatıyorum. İyi geceler. Öptüm hepinizi.
ya yarin bir sise daha alayim diyecemde
o hoduk olmadan tadi cikmiyor ya
abbauuuuuuuuu goruyonmu bak bak
kiz anneanne tiyolarindan istiyorum bende
kiyamazmi
Ay canm gece gece guldurdun beni
beriiil daha bisy olmadi boyle deme vllahi cok uzuluyorm.ben
ya boyle yapiyorki 2 oglan anasi olarak bisyde diyemedim simdik ama fenaymis yaniisin zor kuzucm
napiyorki bahanelermi cikartyor araniz nasil
omru 5 seneymis bizm bu sene 4 oldu eyvaaaah
abooov insan sevince neler yapiyor deseneeben cok safosum ya ne kiyabiliyorm ne bisy diyebiluyyorm aslinda oda bana kiyamaz ama masllah her istedigini yaptirtir napicam ben hic bilmiyorm
ay anlat ne olur ben severim fettan kadinlariçok fena o çokk.. dedemle aralarında 10 yaş vardı.. adamı nişan günü ayartmış.. kız tarafı nişan getirmiş, dedem kusura bakmayın ben evlenemiycem demişo kadar fenadır sağolsun
su sira benle konusma yansimam cok baska canim
icimdeki kini seninkinde cikarirmisim
kadin asikken saf oluyor ama gercektenahahahha ben o konuda çok safım belki azıcık gözüm açılır
iyi geceler canm :)Canım yol arkadaşlarım ben yatıyorum. İyi geceler. Öptüm hepinizi.
karsi taraf icin kotu ama bu taraftan bakinca cokta romantik yaaçok fena o çokk.. dedemle aralarında 10 yaş vardı.. adamı nişan günü ayartmış.. kız tarafı nişan getirmiş, dedem kusura bakmayın ben evlenemiycem demişo kadar fenadır sağolsun
kiyamazmi
sen kanma kiz
ay susuyum bosandiracam herkesi simdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?