Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

anlamadı benim yerime grup arkadaşımmı spor yapacak

Yok canım. Sayı artsın. 12 kişi olalım. 4 erli spor grubu yapalim. Toplamda 3 grup olsun.. hergün bir grup kazanacak..
Eslerle alakalı hic bişey yok.. nereyi anlamadın . . Anladin mı anlatabildim mi canim..

anlamadı benim yerime grup arkadaşımmı spor yapacak

dur sşimdi anladim sorunu :))
Mesela sen müsait olamadin.. o gun sadece 15 dk spor yapabildin. . grubuna haber vereceksin bu durumu.. Dielim senle aynı gruptayiz ikimiz. . bende o gun müsaitim. . Sana dedimki ben 20 dk spor yapabilirim bugün senin yerine dedom..
Amaç yaristiğımız diger gruplardan dakika olarak fazla çıkmak. . Oldumu canım

Birbeste günlük 60 dk yürüyüş
Beril77 günlük 60 dk yürüyüş veya eliptik bisiklet
kit kurdu 60 dakika yürüyüş
Goodidea günlük 60 dk yürüyüş veya bisiklet çevirme
Selinmh günlük 50 dk yürüyüş
Hily25 günlük ????? dk shred ve sguat
Zeynepcer günlük 60 dk leslie 4 mil

Kızlar spor grubumuz cuma günü başlayacak. .
Kilosu az çıkıp havaya girenleride beklioz çok çıkıp azimlenenide bekliyoz :))
Gel vatandaş gellllllllll taze taze gruplarimiz vaaarrrr :)))

(reklamın iyisi kötüsü olmaz dedim:))...)

anladım canım ok

ne demek kuzum ben hatirlattm sadece ama hem kalorisz hem etkili yumirta salatasi nasil bisiyy ??

iyi geceler kızlar. benim sevgilitom işten gelir gelmez erkenden uyudu. sıkıldım... ben de uyuyayım.
Ay ay sevgilisine eslikte edermis onsuzda yapamazmis oy oy :)Allah tamamini erdirsin tatlim en kisa zamanda :)
iiyim ablacım . seni sormalı sen nasılsınnelif nasıl oldu daha iyidir inşallah
rakibeem nerelerdesn menunu yazdinmi benmi atladim :)

beste supersin idoolumsun :))

İyi geceler bayanlar yine anca ggirebildim de isin komik yani siz çok samimi birbirine karsi çok hoş sohbet arkadaslarsiniz da ben arada girip kendi kendime birşeyleryyazip cikiyomusum gibi geliyor gruba dahil olamamak daha önce de basima geldi ufff ne zor kurulu bi düzenin içine dahil olmak

geçmış olsun kaptan benımkılerde hasta bu sene valla yoruldum dun bıttı antıbıyotığı bugun ateşlı yıne napcamı sasırdım doktorda bıktı bızden

zamanla olcak

menum
sabah
1 yk acılı domates sosu
1 yk krem peynır
2 dılım ekmek
oğlen
1 kase yağsız yoğurt çorbası
akşam
patates yemeğı 3 kaşık
su 2 lt spor yok

benım eş de yok ortada galıba

Menün güzel canım Karatayda sucuğa izin veriyor sen bitki çayı içmiyormusun bildiğim kadarıyla siyah çay değil ama bitki çayları içecekten sayılıyor

niye oyle dusundun canm benm ya zamanla daha guzel olucak hersey whatsup grubunada gelsene ordada kaynasiriz o zaman daha cabuk adpte olursun he :) ne dersin :)

Selam kızlar misafirler biraz önce gitti benim spor bugünde yattı biraz geçmişi okuyum dedim baktım bitecek gibi değil önce menümü yazayım sonra okurum

Sabah 2yum.peynirli omlet 4 zeytin 1 dil.ekmek

Öğle fırında domatesli patlıcan Yoğurt 1 dil.ekmek

Ara 2 kuşüzümü

Akşam 2 kaş patlıcan 4 kaş et kavurma

Su 2.5 lt

Bir buçuk aydır ilk defa bugün canım çok tatlı istedi ve çok açlık hissettim nedense
Bu lahana benim dengemimi bozdu ne

Tatlım ben isterdimde şu aralar çok telaşım var şunları anlatayımda belki sonra katılırım listeye

günaydın güzellerimmmmm...

dünkü menüm

sabah
1 dukan krebi
peynir
şekersiz çay

ara
türk kahvesi

öğlen
light yoğurt
döner

akşam
bir bardak yarım yağlı süt
bir küçük muz

4 km yürüyüş 3 lt su

ama üç gündür gram kıpırdamıyorum.dukan gruplarında hibskus çayı var duraklamalarda etkili oluyormuş.bugün onu yapıcam.

ayran hazırlayamadım kızlar ben unuttum.özür dilerim.yarın ve cuma yapıcam artık.spora ne zaman başlasam duraklama yaşıyorum hadi hayırlısı

Menümü yazayım
sabah bir parça yağsız ev bazlaması 2 yk kesik 1 bardak süt
öğle süt musır gevreği
ara 1 portakal 10 badem
ara 1 muz
akşam 8 tane yaprak sarması yoğurt
su 3 olur
spor 5 mil

eşim gurur duyuyorum seninle harika menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…