Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gun icinde yeterince beslenmeyince aksam bu durum kacinilmaz
vucut istemeden sen ona istedini versen bu sorun olmaz canim

cezamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
abbauuuuuuuuuuuuuuu kiz hemen ne tür olsun
aynen hem sen öde hem kaynas yok yaaaaaaaaaaaa diyemedinmi
usagısandan :) burdan müdahale edemezse whatsuptan ediyo yeme diye sağolsun
siz bizim watsaapi begenmiyonuz anladimmmmmmm
biz biriz diyonuz
küsüyümmü kiz simdi

saka bir yana gercekten aninda mudahale oluyor

Canım zaten kriz dönemleri saat 4-5 gibi oluyor o zaman hafif salata meyve gibi şeylerle geçiştirmeye çalış mesela tarçınlı süt de iyi gelebilir

yemekhanede yediğim için bilm'yorum ama kızartma olabilir. çok yağlı değildi benimki

canim size gonul borcum var
birakmak degilki bu
ben yine burdayim
bak sana ders oldu bir daha 600 cikma 599 la gel

Kıyamam ya üşütmüş kuzucuk bol bol bitki çayları yap annesi ona ıhlamur çok iyi rahatlatır vücudunu
Öp yerime onu
allah razi olsun teyzesi öperim sabah ne panik yasadik anlatamam
sigortada yok
rabbim yardim ettide icim rahat simdi
kuzum inliyor ateslenince ayyyyyyyyyyy ne buyuk bir sinav bu ya

Canım zaten kriz dönemleri saat 4-5 gibi oluyor o zaman hafif salata meyve gibi şeylerle geçiştirmeye çalış mesela tarçınlı süt de iyi gelebilir
beni tek durduran tarcinli yogurt oluyor
yemekhanede yediğim için bilm'yorum ama kızartma olabilir. çok yağlı değildi benimki
yagda kizartmistir
bari peceteyle bastirda fazla yag alma canim
nasilsin minigim derdimden kimseyi goremedim ki bugun

yok ya o sırada çorba içtim. bak menüye onu yazmayı unuttum. çorba üstüne su içtim bekledim bana mısın demedi.

sanırım yarın daha dikkatli olmalıyım 74- 75 kilo ile ailemin yanına gideceğim derken 77de kaldım üzerine 78 oldum acil dur dersem en azından bir gün protein iki gün de ayran detoksu yaparsam 76 falan olurum belki değil mi? 19unda orada olacağım. 8 gün var ^_^

aslinda spor burda devreye giriyor
kilo olarak dusmesende daha ince gorunuyor insan
az dikkat et bol hareket
8 gunde 2 kilo vermek zor degil ki canim
ama ben korktum simdi yaaaaaaa
seni orda anne yemeklerinden nasil koruyacaz

aslinda spor burda devreye giriyor
kilo olarak dusmesende daha ince gorunuyor insan
az dikkat et bol hareket
8 gunde 2 kilo vermek zor degil ki canim
ama ben korktum simdi yaaaaaaa
seni orda anne yemeklerinden nasil koruyacaz

perşembe gecesi oradayım. cuma cumartesi pazar gecesi yola çıkıyorum. 3 gün. ama cumartesi günü bira içeceğim ablam erkek arkadaşımdan ödül

ahahah yok kaptanım ya beğenmemek olur mu hiç :) geçen hafta ben benim adamdan laf yedim de bu telefonun susmak bilmemesi ve gelen 4 yerden 200 küsür whatsup yazışmasını görünce yüzünden adam cinnet geçirdi o yüzden bari tek yerden devam edeyim dedim. ben burdanda yetişiyorum hepinize valla iyi oluyor. Kızlarda anında müdahale ediyolar valla eşiminde eli üstümde baksana onun korkusuna bir kahve içtim diye akşam yemeği yemedim. Şimdi açlık başıma vurdu diye birbardak ayran içtim bide tarçınlı süt yaptım ilacımı içeyim diye

perşembe gecesi oradayım. cuma cumartesi pazar gecesi yola çıkıyorum. 3 gün. ama cumartesi günü bira içeceğim ablam erkek arkadaşımdan ödül
bira icecen kesin fistikta olur yaninda en tuzlusundan
cezasida boynuyun borcu pasa pasa
sen keyfine bak gelince aci aci cikartirim acisini

olsunnnnnnn
ya anlamadim ben simdi kahve icince ne olduki sen yemek yemedin
ben utancimdan kac kahve ictimi yazmiyom ama zaten kahve sekersiz kremasiz sütsüz ise kalorisi yok gibi yani

Birbeste günlük 60 dk yürüyüş
Beril77 günlük 60 dk yürüyüş veya eliptik bisiklet
kit kurdu 60 dakika yürüyüş
Goodidea günlük 60 dk yürüyüş veya bisiklet çevirme
Selinmh günlük 50 dk yürüyüş
Hily25 günlük ????? dk shred ve sguat
Zeynepcer günlük 60 dk leslie 4 mil

işte her şey o masum kahveye 1 kaşık kahve kreması eklemem ile oldu ben 1 çay kaşığı koydum ama haklı olarak eşim isyan bayrağını açtı sırf yağ o diye bende yarın yine tartıda kilo vermemiş çıkarım korkusuyla akşam yemeği yemedim

bira icecen kesin fistikta olur yaninda en tuzlusundan
cezasida boynuyun borcu pasa pasa
sen keyfine bak gelince aci aci cikartirim acisini

ona izin vereceğini sanmam bu arada patlamış mısır mı daha masum fıstık mı? badem düşündüm ama pek gitmiyor yanında. duruma göre badem. üçünü sıralayabilir miyiz?

Kızlar yarim saat spor yapmaniz yeterli günlük hadi canlar.... 12 olalum dörderli 3 grup olalım. . Yetistiremediginiz gün grubunuzdaki diğer arkadaşlarınızdan musait olanlar yerinize tamamlar gününüzü kurtarirsiniz.. bi kac gün deneyin.. olmazsa zaten hepimiz bırakırız.. gayrett

oh menu begenildmi mutlu oluyorum yahu

Canm beril bana aksam icin 2 haslanmis yumurta ye demisti aclikta gayet tok tutuyor yumurta dene bi istersen ..
yuru be birbeste icimizdeki ses oldun bidaha birakmak devretmek lafi yoook :)

ay kiyamam ben ona kuzum benim ya ...

anlamadı benim yerime grup arkadaşımmı spor yapacak

Canm beril bana aksam icin 2 haslanmis yumurta ye demisti aclikta gayet tok tutuyor yumurta dene bi istersen ..

mantıklı. ben de bugün tam yumurta salatası yiyecektim. dünyaları yiyince midem şişti. karıştırınca da fesata dönüştü resmen. yarından itibaren onu yapayım akşamları acıkırsam direk. teşekkürler kuzum

iyi geceler kızlar. benim sevgilitom işten gelir gelmez erkenden uyudu. sıkıldım... ben de uyuyayım.

beni tek durduran tarcinli yogurt oluyor

yagda kizartmistir
bari peceteyle bastirda fazla yag alma canim
nasilsin minigim derdimden kimseyi goremedim ki bugun
iiyim ablacım . seni sormalı sen nasılsınnelif nasıl oldu daha iyidir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…