Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Süt nescafe şeklinde olunca îştahıı kesiyor yok tutuyor ama sade pek işe yaramıyor çok içmedikçe :/

Selincim paylaştığın hikaye cok güzel.. bayıldım bayıldım bayıldım. . Yazanda sıkma dan anlatmış. . Genelde sıkıcı anlatiyolar cok uzata uzata.. bu güzeldi ama ..
kk dan aldim.canm bende cok begendim :) darisi senn basina :)

Ay bu çocukların derdi hiç bitmiyor
ay kiyamam ya noldu kimbilir

Kızlar 1 sa.yürüyüş yapılmıştır içim rahatladı
supersin mefkurem :)/bugnki yorgunlugun ustune :)

Berilcim kaptancımmmm o kadar km yürümekte ne oluyo ooooo huhuuuu.... ayyyy seni kendime kosu bandinda km yapma rakibesi seciom.. ayrı gruplarda olalim senle biz ne dersin. . Vuuuu 10 km yürümüş hatun ben 7 de kaldım bugün. . Sen böyle git ben sana gazı veririm rakibem ol sayende de ben çok yururum :)))))))))

Karnim haala sis.. yarin infi indi inmedi cuma günü ne kadar yururum bilmiom o hirsla.. o tartida cuma günü eksi cikmazsam kac saat derseniz yuruyecem ahanda yazıom. .

günaydın kızlar dünkü menüm

sabah
2 yumurtalı peynirli omlet
şekersiz çay

ara
türk kahvesi

öğlen
ton balıklı salata
yoğurt
zero

akşam
ızgara köfte
salata
yoğurt

spor yapamadım dün canım hiç istemedi. su 3 lt. 2 sade soda

Hafifşekerim nerdesin sen .Menün yok kendin yoksun bişey mi oldu merak ettim

Gerçekten bugün görünmedi nerde bu kız

moralim çok bozuk.kendimi çok şartladım sanırım kilo vericem diye.bu hafta bir facia benim için sporda yapmama rağğmen duraklama yaşıyorum.bugün hibiskus alıcam dukanda duraklamaya iyi geliyormuş bakalım.kiloda almıyorum ama sabit takılıyorum öyle.

Ben de senle beraber başlıyorum bu programa o halde :)
bugun baliyalim canim sana yazarim

cok begendim
olsun sakin pes etme kütfen haftaya patlar
sen daha inatcisin duraklama seni etkilemesin canim

Günaydın tatlım eşim bu hafta bende öyleyim regl de olcam davul gibi oldu Karnım belkide diyeti değiştirmesilisin veya ara vermelisin bilmiuorumki ama moralini bozmamalısın bu uzun bi yol bir bakmışsın 2 kilo vermişsin bir bakmışsın hiç bir de kaçamak yapmadınsa sorun yok vücut vereceğin kiloyu dengeli bence kendine güven biz bu işi başarcağız pes etmek yok

Inşallah seni çok bekletmeyiz. 3-5 aya düzene gireriz de yazı Fit karşılarız ^_^
evet evet kesinlikle bekletmeyin beni
okul tatiline kadar zamaniniz var
okul tatil beros sipalarla yazlikta
ordada net yok catlarim ne oldu ne bitti diye
aslinda senin bir kac gundur yazdiklain beni fazlasiyla etkiledi
inanki bazen farkinda olmadan gorduklerimiz bilinc altinda bizi etkiliyor
aslinda zaman olsa salondaki baska aletleride kullansam iyi olacak ama zamn yok
bekle bir 10 km bugunde gelecek sana insallah

Hafifşekerim nerdesin sen .Menün yok kendin yoksun bişey mi oldu merak ettim

evet ya gece aklima geldi kalktim mesaj yazacaktim esi yanlis anlaar diye yazmadim
ama bugun bir ifade alacam
nasil olurda alistirip sevdirip gelmezmi hatun

Nekadar düşüncelisin berilcim seni yanlış anlamam nede olsa sen hepimizin umut ışığısın ama hafifşekerimde bir motivasyon eksikliği görüyorum üzülüyorum' bizi üzme kıııııız kendine gel' diyorum topu sana atıyorum bak gari neetcen

Hiç üzülme 1 haftaya kadar o direnç kırılır patır patır gider o kilolar merak etme yeterki motivasyonunu bozma sen :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…